De beste airfryer aanbieding vinden

aanbiedingFrituren hoeft niet meer ongezond te zijn. Dankzij de Airfryer kunnen we onze vette hap een tussendoortje noemen. We schudden de schuldgevoelens gemakkelijk van ons af als we een paar bitterballen achterover slaan en zien het resultaat vanzelf wanneer we op de weegschaal staan. Wat een bevrijding! En wat gemakkelijk is het om op deze manier een gezondere leefstijl aan te nemen. We eten precies hetzelfde als altijd, we bereiden het enkel anders! Lijnen zonder moeite, meer leefgemak en meer plezier. Het zijn goede redenen om eens te kijken naar een interessante airfryer aanbieding.

Hij heeft meer in z’n mars!
De Airfryer is echter meer dan een veredelde frituurpan. Het ding heeft veel meer in z’n mars dan alleen maar snacks bereiden. Het apparaat grilt, bakt en braadt alsof het een lieve lust is. Je kunt er bovendien een zeer gevarieerd scala aan voedingsmiddelen in klaarmaken. Appeltaart, bloemkool, kip, quiche en nog veel meer, wordt smakelijk gegaard in dit unieke apparaat. In een Airfryer maak je een bloemkool diner-ready in een fractie van de tijd die bereiden van een bloemkool normaal gesproken kost.

Doordat de warmte zo snel hoge temperaturen bereikt, versnelt het gaarproces. Dit scheelt aardig wat tijd, dus ideaal voor de haastige types onder ons, die het liefst zo weinig mogelijk tijd in de keuken doorbrengen. Overweeg het eens om dit handige apparaat in huis te halen. Het hoeft helemaal niet zoveel te kosten. Tegenwoordig is er elke dag wel een Airfryer in de aanbieding.

Philips Airfryer aanbiedingen
Veel Nederlanders zweren bij het merk Philips. Kwaliteitsproducten van eigen bodem die over de hele wereld verkocht worden. Natuurlijk voelen wij ons trots. Uiteraard steunen wij onze landgenoten. Philips weet zijn producten op waarde te schatten. Je betaalt een goede prijs voor een goed product dat lang mee gaat. Toch is het niet altijd nodig om diep in de buidel te tasten voor een kwaliteitsaankoop. Wil je per se een Philips Airfryer kopen, houdt dan de aanbiedingen goed in de gaten. Het kan soms wel 50 Euro schelen.

Philips heeft een uitgebreid aanbod aan Airfryers, de Philips Avance Airfryer XL, de Philips Viva Plus Airfryer, de Philips Airfryer Avance Collection Air. Je kunt de heteluchtfrituur kopen op veel plekken. Bij de Media Markt hebben ze altijd wel een voorraadje. Wil je een goede Philips Airfryer aanbieding vinden, of ben je op zoek naar een Philips Airfryer XL? Kijk regelmatig online.

Een kat in de zak?
Je hoeft niet bang te zijn om een miskoop te doen. Alle merken hebben inmiddels een goede ‘niet goed, geld terug’ regeling. Ze zullen ook wel moeten tegenwoordig. Een ontevreden klant post zijn ongenoegen op review-sites en dit zorgt voor een terugloop van aankopen. Bovendien zijn de kwaliteitsverschillen tussen verschillende merken van huishoudelijke apparatuur  is tegenwoordig niet meer heel groot. De lat ligt hoog en er is veel concurrentie: daardoor is het niet zo’n onoverkomelijke opdracht om een leuke airfryer aanbieding te spotten. Elk model waar je voor kiest krijg je gebruiksklaar in handen. Stekker in het stopcontact en klaar.

Er is dus zeker en vast altijd wel een interessante Airfryer aanbieding te vinden. Dat maakt het doen van een aankoop soms wel lastig. Het is belangrijk om voor jezelf op een rijtje te hebben wat je precies belangrijk vindt aan jouw toekomstige fryer. Wil je veel eten tegelijkertijd klaarmaken, ga dan voor een XL of XXL versie, je kan bijvoorbeeld kijken of er een aanbieding is van de Philips Airfryer XL. De Princess Aerofryer XL of XXL is ook zeer geschikt voor gezinsmaaltijden. Wil je een model dat naadloos aansluit op jouw vintage keuken? De smaakvol gevormde de Tefal Fry Delight is perfect voor jou.

 

Je weg vinden in de Airfryerjungle

gekkeboel met airfryers

Om een klein beetje overzicht te creëren worden hier een aantal bekende Airfryermerken uitgelicht.

De Tefal Fry Delight
tefal fryerDe bekende slogan: ‘Tefal, je denkt ook aan alles’, verdiend eigenlijk een tegeltje in elk Nederlands huishouden. Het was dit bekende merk dat de eerste heteluchtfrituur op de markt bracht, de ActiFry. Een grote ronde hapjespan met een glazen deksel waarin je met slechts een lepeltje olie kon frituren. Deze versie is heeft inmiddels alweer heel wat upgrades gehad en voldoet volledig aan de standaard van nu. Een aantal jaren later bracht Philips de Airfryer op de markt.

Veel Airfryers hebben een ronde buitenkant, de Tefal Fry Delight heeft een aangenaam vierkante vorm, met elegant afgeronde hoekjes. Dit maakt een ware eyecatcher van het apparaat. Bovendien kan hij hierdoor gemakkelijk in een hoekje gezet worden, zonder aan alle kanten passieve restruimte in te nemen. Dit lijkt in eerste opzicht een detail te zijn, maar meer en meer mensen denken praktisch. Verminderen is de trend en een extra apparaat in de keuken neemt ruimte in. De Tefal Fry Delight komt goed naar voren in de reviews van de gebruikers. Het apparaat is makkelijk in gebruik en wordt overal online verkocht. Zoek naar een goede Airfryer aanbieding op internet en sla je slag! De Fry Delight is ook te koop bij de Media Markt.

De vriendelijk geprijsde Tristar Crispy Fryer
tristar fryerTristar is een minder bekend merk als het gaat om huishoudelijke apparaten. Dit zal waarschijnlijk niet lang meer duren. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1977 groeit hun naam gestaag.  Inmiddels liggen hun producten in meer dan 30 landen. Het uitgangspunt van Tristar is: Quality shouldn’t be a luxury. In de praktijk komt het er op neer dat de prijzen zo laag mogelijk worden gehouden. De Tristan Crispy Fryer, kost wanneer hij in de aanbieding is rond de 50 Euro. Het apparaat is vooral populair bij 60-plussers, die de eenvoud ervan loven.

Princess Aerofryer XL
Princess fryerDe naam doet het al vermoeden, in deze Airfryer kan je grotere porties eten bereiden. Het apparaat heeft een inhoud van 3,2 liter.  Wil je vetvrije patatjes bakken voor een feestje? In één batch bak je voor vijf, of meer personen (het ligt eraan hoeveel iemand eet) een smakelijk bord frieten. Hij beschikt over een digitale display, waarop je gemakkelijk het gewenste programma instelt. Het schijnt wel dat de baktijden iets langer duren in vergelijking met de Philips Airfryer.

Princess heeft als één van de weinige merken ook een extra-extra- large variant. De Princess Aerofryer XXL heeft een inhoud van maar liefst 5,2 liter. Dit betekent dat er in één keer 1,3 kilo patat bereidt kan worden! Het apparaat heeft een digitaal touchscreen waarmee je onder andere de timer en de temperatuur kunt instellen.

Royalty Line
Royalty Line delux fryer
Dit Zwitserse merk maakt voornamelijk keukenapparaten en is te koop bij onder andere bol.com en Media Markt. De Royalty Line Airfryer Deluxe is momenteel op veel plekken op internet verkrijgbaar en behoort tot de lagere prijsklasse. Ook deze fryer kan roosteren, opwarmen, bakken en grillen. Wanneer de ingestelde tijd voorbij is hoor je een elegant belletje. Het apparaat heeft een inhoud van 2,6 liter en is hiermee geschikt voor één-, of tweepersoons huishoudens. De Royalty Line Airfryer 1400 watt is iets krachtiger, de inhoud van de mand is dan ook iets groter. Is je oog gevallen op een product van dit merk? Check dan regelmatig online voor een goede Airfryer aanbieding.

De Inventum Airfryer
Inventum gf250hl fryerOok dit merk heeft verschillende versies van de Airfryer op de markt. De prijzen van Inventum zijn schappelijk, ze liggen gemiddeld gezien net iets hoger dan de Tristar Crispy Fryer. De duurste variant op dit moment kost rond de 120 Euro. Deze is uitgerust met een fancy digitale touchscreen in het Nederlands. Hij wordt geleverd met een extra mandje met twee vakken, zodat de verschillende producten tegelijkertijd gefrituurd kunnen worden. De Inventum maakt minder geluid dan de gemiddelde fryer en is daarom vriendelijk in gebruik voor mensen met gevoelige oren. Een goedkopere versie is de Inventum GF250HL, het model is net even anders.

Hij heeft vlakke zijden met een speels puntdakje. Deze fryer heeft twee draaiknoppen waarmee je de tijd en de temperatuur instelt. De inhoud is 2,5 liter, wat betekent dat er een bescheiden hoeveelheid eten in kan. Voor gezinnen is het aan te raden om een fryer met een grotere inhoud aan te schaffen. Hij is makkelijk in gebruik en goed schoon te maken. Minpuntje is dat het klokje niet stopt als het bakken even wordt onderbroken, bijvoorbeeld om het eten even om te schudden.

Relaxt op het display kijken van de Montana
Montana master fryerDe meeste Airfryers hebben de display aan de zijkant van het apparaat zitten, bij de Montana Master Fryer zit deze bovenop. Dit lijkt misschien een onbelangrijk detail, maar toch scheelt het een beetje moeite. En als je nekproblemen hebt, of gewoon een dagje ouder wordt en bewegen minder vanzelfsprekend gaat, kan dit een groot voordeel zijn. De inhoud is 3,2 liter, wat betekent dat je in één keer voor ongeveer 5 personen frieten kan bereiden. De temperatuur gaat tot 280 graden en hij heeft een vermogen van 1500 watt. De bak is gemaakt van coated steel en niet van Teflon. Interessant voor mensen die dit materiaal liever nog steeds vermijden, ondanks de grote verbeteringen die er zijn gemaakt.

Een klein minpuntje kan zijn dat het laatje op een eigenzinnige wijze geopend moet worden. Als je het laatje van de Montana Master Fryer voor het eerst wilt openen is het handig om even de handleiding erbij te pakken. Wanneer je het eenmaal weet is het zo gepiept. De Montana Master Fryer zit qua prijs mooi in het midden van de duurste modellen en de goedkoopste. Wil je nog grotere maaltijden in de fryer kunnen stoppen, overweeg dan de Montana Master Fryer XL of XXL. En ook bij dit merk geldt: Houdt het internet in de gaten voor een goede Montana Airfryer aanbieding!

Airfryers here, Airfryers there, Airfryers everywhere!

Wanneer je oog eenmaal op de Airfryer is gevallen, zal je ze overal tegenkomen op het internet. Hoewel het apparaat een aantal jaren geleden al op de markt is gebracht, begint hij nu echt populair te worden. Zou het te maken hebben met de behoefte aan bewuster en gezonder leven? Het lijkt wel of steeds meer mensen echt verandering willen. De tijd is nu blijkbaar rijp voor de Airfryer. Wil je er eentje kopen? Wees geduldig en houdt de markt goed in de gaten. Elke dag staat er wel een goede Airfryer aanbieding online.

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo