De Airfryerapp is all you need

De meeste mensen met een Airfryer in de keuken, zijn niet bang voor verandering. Ze volgen de laatste trends en gaan gemakkelijk mee met de nieuwe ontwikkelingen op technologisch gebied. Nu de Airfryer alweer een paar jaar op de markt is, ontdekken de gebruikers van dit ideale ding steeds meer mogelijkheden. Lag de focus in het begin voornamelijk op gezonde frituur, vetvrije bitterballen, kaassouflés en aardappelkroketjes, inmiddels bereidt men al volledige maaltijden in de fryer. En ik heb het niet alleen over standaard aardappel, vlees en groente-gerechten, maar ook over bietenkikkererwtenburgers  en gevulde avocado met ei en zalm. Voor een verfijnde high cuisine hoef je niet meer naar een bijzonder restaurant te gaan. Ook is het urenlang struggelen in de keuken vanaf nu verleden tijd. De Airfryerapp loodst je gemakkelijk door de lekkerste recepten heen.

Omdat de Airfryer staat voor efficiënte innovatie kon de Airfryerapp natuurlijk niet achterblijven. De app is ideaal voor iedereen die elke dag een gezonde maaltijd op tafel wil zetten, zonder al te veel te hoeven zoeken op internet. De app biedt inspiratie om elke dag weer het meeste uit je Airfryer te halen. Je telefoon heb je altijd bij de hand en dankzij de app hoef je niet je computer of laptop in de keuken te zetten. Dat scheelt ruimte en gedoe. De app begeleidt je tijdens het koken, met video’s, tips en overzichtelijke stappenplannen. Hij is in het Nederlands te downloaden zodat je geen recepten naar het Nederlands hoeft te vertalen.

Download de app hier

Het nieuwe koken met je digitale kookboek

De Airfryerapp is evenals de Airfryer zelf, constant in ontwikkeling. Elke dag werken teams mensen aan hun verbetering. De app biedt talloze recepten voor exotische, maar ook alledaagse gerechten en dit aantal groeit. Elke upload die je kan doen zijn er weer nieuwe recepten en verbeteringen te vinden. Nieuwe video’s en inspiratie stroomt vanuit je telefoon de keuken binnen. Vanuit de app kun je de ingrédiënten aanvinken die je nog moet kopen en dit lijstje naar jezelf toe mailen. Bovendien blader je gemakkelijk door de recepten heen. De Airfryerapp is de verbeterde versie van het traditionele kookboek. Je steekt je telefoon in je broekzak en haalt hem eruit wanneer je toe bent aan de volgende stap van het gerecht. Met de Airfryerapp ben je bevrijd van dat muffe kookboek met onhandige afmetingen.  Ook  je laptop wordt gespaard, die staat niet meer vocht te verzamelen op het aanrecht.

 

airfryerapp

 

De Airfryerapp;  wanneer je tijd je kostbaar is
Je hebt keukenprinsen- en prinsessen die vol inspiratie de meest extravagante recepten uit hun mouw schudden. Het kookexperiment is een vreugdevolle bezigheid voor hen. Helaas deelt het grootste deel van de mensheid deze passie niet. Mensen met een gezin, een drukke baan en een huis moeten al te veel ballen in de lucht houden. Zij hebben simpelweg geen tijd en energie voor het creatieve element van koken. Voor hen is het belangrijk om zonder veel gedoe, een gezonde en smakelijke maaltijd voor hun kroost op tafel te krijgen.  De Airfryerapp is vooral voor hen een extraatje die het leven wat makkelijker kan maken. In een handomdraai word je door de smakelijkste recepten geleid en hoef je minder tijd in de keuken te besteden.

Een app voor elke fryer
Omdat elk type Airfryer z’n eigen kenmerken heeft, zitten er kleine en soms grote verschillen in de manier waarop iets moet worden klaargemaakt. Vooral de baktijden kunnen nog wel eens anders zijn. Dit probleem is opgelost doordat je direct na het downloaden van de Airfryerapp kunt klikken op jouw type Airfryer. Je wordt vervolgens automatisch doorgestuurd naar het kookboek dat speciaal voor deze fryer is. Dit scheelt in experimenteren met tijden, temperaturen en hoeveelheid eten. Je kunt direct aan de slag. De Airfryerapp is hét nieuwe kookboek. Geschikt  voor mensen met een neus voor efficëntie die smakelijke recepten in een handomdraai op tafel willen hebben. Airfryers vergelijken, zo dat je weet welke airfryer beschikt over een app.

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo