De 3 beste Bestron airfryers

Lekker snel een snack en wat friet bakken of makkelijk je avondeten willen bereiden? Dit is tegenwoordig ook allemaal mogelijk met een airfryer. De Bestron airfryers hebben fijne modellen voor leuke prijzen waar je veel kanten mee op kunt. Dit maakt de prijs-kwaliteitverhouding zeker het proberen waard. Wil je weten wat de beste Bestron airfryers zijn? We gaan je het vertellen!

Is een Bestron airfryer wat voor je?

Airfryers zijn allang niet alleen maar een vervanging voor het bakken van friet en snacks, ook al worden ze hier nog wel het meeste voor gebruikt. Er zijn tegenwoordig ook hele kookboeken met airfryer recepten. Ook is er online veel inspiratie te vinden. Er zijn heel wat blogs waar de lekkerste recepten en handige airfryer tips gedeeld worden. Deze recepten beslaan echt alles, van het maken van brood tot het braden van een kip. Je kunt echt alle kanten op met een airfryer.

Steeds meer mensen vervangen zelfs hun oven met een airfryer, aangezien de airfryer bijna hetzelfde kan als de oven en een stuk minder ruimte in beslag neemt. Het grote verschil tussen een airfryer en de gemiddelde oven is dan ook dat een oven een stuk groter is dan een airfryer. In dit geval ligt het er maar net aan waarvoor jij hem vooral wilt gaan gebruiken. Als je een grote oven hebt en het liefst alle 4 de pizza’s voor het hele gezin tegelijkertijd wilt kunnen bakken, dan gaat een airfryer je oven niet kunnen vervangen. Gebruik je de oven vooral om broodjes af te bakken of groente te roosteren, dan kan dit ook makkelijk en zelfs sneller in een airfryer.

Er zijn ook veel handige accessoires te vinden voor de airfryer. Zo zijn er roosters, houders en vormen die perfect in het mandje passen. Zo kun je ook net zo makkelijk een taart of cake bakken in de airfryer. Een van de voordelen hiervan is dat een airfryer over het algemeen een stuk minder energie verbruikt dan een oven. Zo houdt hij ook beter z’n warmte vast, heeft hij geen lange voorverwarming tijd en is je eten over het algemeen sneller klaar, waardoor je airfryer dus minder lang aanstaat. Dit zijn onder andere redenen waarom mensen steeds meer de airfryer gebruiken om te koken.

Ontdek de beste 3 airfryers van Bestron

We zijn op zoek gegaan naar de 3 beste airfryers die Bestron verkoopt. We hebben ze onderling vergeleken en de beste voor je op een rijtje gezet. We hebben gekeken naar de kwaliteit, prijs, gebruiksgemak en inhoud. Zo gaan we je helpen bij het kiezen van de beste Bestron airfryer voor bij jou thuis!

1. Bestron AAF7003DCO PrepAir Digitale heteluchtfriteuse

Met deze digitale airfryer AAF7003DCO van Bestron bereid je zonder vet of olie in korte tijd allerlei heerlijke gerechten.

Met dit handige keukenapparaat kun je friet, snacks, aardappelproducten, vlees, vis, groenten en brood op een gezondere en veiligere manier bereiden...

Toon prijs

Deze handige Bestron airfryer kan met zijn inhoud van 4 liter maar liefst 1 kilo friet in 1 keer bakken. Dit maakt dit model zeer geschikt voor gezinnen. Naast het bakken van friet kun je hier nog veel meer gezonde recepten in bereiden. Zo kun je ook vlees, vis, groente en brood op een gezonde manier maken, aangezien er geen olie of vet nodig is om het knapperig te krijgen.

De airfryer is makkelijk in gebruik door het digitale display en de sensor aanraakbediening. Zo is makkelijk de temperatuur en de baktijd in te stellen. Zodra de timer afgegaan is, klinkt er een eindsignaal. Wanneer je de mand verwijderd zal de airfryer uit veiligheid automatisch uitschakelen. Ook is het mandje vaatwasserbestendig wat het schoonmaken van de airfryer erg makkelijk maakt.

 • Eenvoudig te reinigen en vaatwasser bestendig
 • PrepAir technologie voor gelijkmatige bereiding
 • Makkelijk te bedienen

2. Bestron AAF7003CO heteluchtfriteuse

Trendy hetelucht friteuse (4 l) voor het voedingsbewust frituren van krokante, knapperige frites, kroketten, sappige snacks, vlees, groenten of vis. PrepAir-technologie voor vet- en olievrij koken, frituren en bakken met snel circulerende hete lucht zonder nare luchtjes in de keuken. Ideaal voor...
Toon prijs

Deze Bestron airfryer lijkt op zijn broertje die we net besproken hebben. Ook deze heeft een inhoud van 4 liter, wat gelijk staat aan ongeveer 1 kilo friet in 1 keer kunnen bakken. Door de PrepAir technologie wordt er gezorgd dat de lucht snel circuleert, zonder nare geurtjes in de keuken achter te laten.

Dit zorgt er voor dat je vet en olievrij kunt koken, maar toch lekkere krokante frietjes en snacks krijgt. Maar ook deze is natuurlijk ook gewoon te gebruiken voor het roosteren van groente of het bakken van een stukje vlees. Voor lekkere recepten hiervoor kun je in het bijgeleverde receptenboekje kijken.

Hij is zeer makkelijk te bedienen en in te stellen door de draaiknoppen die erop zitten. Met de bovenste knop stel je de baktijd in en met de onderste knop de temperatuur. Er is goed aan de veiligheid gedacht door de hittebestendige behuizing en oververhittingsbeveiliging. Ook is hij makkelijk schoon te maken en kan het mandje gewoon de vaatwasser in.

 • Makkelijke reiniging
 • Ideaal voor een gemiddeld gezin
 • Eenvoudige bediening
 • Korte kabellengte van maar 70 centimeter


3. Bestron AAF300 heteluchtfriteuse

De PrepAir AAF300 heteluchtfriteuse van Bestron is een geweldige friteuse met heteluchtcirculatie-technologie, die kan worden gebruikt voor het frituren van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen, zoals friet en snacks, maar ook aardappelproducten, vlees, vis, groeten, brood, enz. Met dit...

Toon prijs

Dit slanke model is perfect voor een 1 of 2 persoonshuishouden. Hij heeft een inhoud van 1,5 liter, wat een bakcapaciteit van 500 gram betekend. Door de hete lucht circulatie technologie bak je je eten ook zonder vet of olie lekker knapperig.

Zowel friet als snacks, maar ook bereid je vis of groente zo makkelijk en snel. Doordat je geen vet of olie toevoegt krijg je ook geen nare geurtjes in de keuken.

De bediening is zeer eenvoudig door de 2 draaiknoppen. Hiervan stel je met 1 knop de temperatuur in en met de andere de bereidingstijd. Hierna druk je op start en de airfryer doet de rest. Hij heeft een 30 minuten timer met voor de veiligheid een automatische uitschakeling en een eindsignaal.

Ook schakelt de airfryer automatisch uit wanneer je de lade eruit trekt. De airfryer wordt geleverd met een lade en een frituurmandje dat beide in de vaatwasser kunnen en een kookboekje. Hiermee kun je meteen beginnen met koken zodra hij geleverd wordt.

 • Lade en mandje kunnen in de vaatwasser
 • Automatische uitschakeling en andere veiligheidsaspecten
 • Simpel te bedienen door de draaiknoppen
 • Kleine bakcapaciteit, wat hem alleen geschikt maakt voor maximaal 2 personen

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo