De 3 beste Bourgini airfryers

Wil je makkelijk en snel frietjes en andere snacks kunnen bereiden? Dan is een airfryer onmisbaar. Misschien heb je al een kijkje genomen in het assortiment van Philips of Inventum. Logisch, want het zijn de bekendste merken van airfryers. Toch is het interessant om ook de airfryers van Bourgini te overwegen. Ze hebben namelijk een goede kwaliteit en zijn niet duur. Wij vertellen je welke modellen de beste zijn!

Waarom een Bourgini airfryer kiezen?

Er zijn verschillende interessante merken die het overwegen waard zijn als je een airfryer wilt kopen. Maar als je voor Bourgini kiest, heb je voor een schappelijke prijs een kwalitatief toestel. Bourgini maakt ook airfryers die zo mooi zijn dat je ze niet wilt opbergen. Ze hebben stuk voor stuk een unieke look, waarmee ze zich onderscheiden van de aifryers van de concurrenten. Zeker niet onbelangrijk!

Waar let je op bij de aankoop van een Bourgini airfryer?

Een airfryer kopen waar je uiteindelijk echt niet tevreden mee bent? Dat is wel het laatste wat je wilt. Als je lukraak een exemplaar uitkiest, dan is die kans groot. Als je er zeker van wilt zijn dat je een goede airfryer koopt, is het dus erg belangrijk dat je let op een aantal dingen. De belangrijkste aandachtspunten sommen wij hieronder voor je op!

Hoe groot is je gezin?

Aan de hand van de grootte van je gezin bepaal je eenvoudig de ideale bakcapaciteit. Ben je alleen? Dan heb je voldoende met een airfryer waarmee je 1 kg frietjes of zelfs minder kan bakken. Kijk naar een airfryer met een bakcapaciteit van minstens 1,5 liter als je gezin uit 4 of meer personen bestaat.

Ben je slechts met twee of drie personen, maar zijn jullie grote eters? Dan is het ook beter om een grotere Bourgini airfryer te kopen. Het fijne is dat de meeste airfryers van dit merk een grote bakcapaciteit hebben. Daardoor is een Bourgini airfryer erg geschikt voor gezinnen!

Hoog of laag vermogen?

Ook het vermogen van de airfryer is een belangrijk aandachtspunt. Een toestel met hoog vermogen, bakt namelijk sneller. Dat betekent dat iedereen sneller van lekkere frietjes kan genieten! Indien je het vaak druk hebt, kun je de extra tijd vast en zeker gebruiken. Het is wel belangrijk om te weten dat een airfryer met hoger vermogen meer kost. Vraag jezelf dus af of je liever een goedkope airfryer met een laag vermogen hebt dan een duurdere airfryer met een hoog vermogen.

Welke functies zijn voor jou noodzakelijk?

Airfryers zijn grofweg te verdelen in twee soorten: de goedkopere modellen met draaiknoppen en de duurdere modellen met een touchscreen. De airfryers die je bedient aan de hand van een touchscreen hebben meestal ook automatische programma’s. Deze maken het je mogelijk om met slechts één druk op de knop de ideale temperatuur voor je snacks in te stellen. Vind je deze functie niet noodzakelijk? Dan kun je perfect voor een goedkoper model kiezen. Houd ook rekening met welk soort bediening je het fijnst vindt.

Wat is je budget?

Bourgini airfryers bestaan in verschillende prijsklassen. De goedkopere modellen kun je al kopen voor rond de 60 euro, maar het merk heeft ook airfryers van rond de 100 euro en meer. Denk eens goed na over hoeveel je er maximaal aan wilt uitgeven.

Top: 3 beste Bourgini airfryers

Vind je het niet eenvoudig om te kiezen uit de diverse Bourgini airfryers? Neem dan een kijkje in onze top-3. Wij hebben zorgvuldig de beste modellen uitgekozen. En we zijn ervan overtuigd dat er ook voor jou de beste Bourgini airfryer bij zit!

1. Bourgini Health Fryer Plus 6.0L

Krijg je veel frietjes in één keer op? Of ben je thuis met veel? Dan is de Bourgini Health Fryer Plus een hele goede keuze. Je kunt er namelijk maar liefst 2 kilo frietjes tegelijk in klaarmaken.

Met deze XXL airfryer gebruik je tot 65% minder vet en geniet je dus op een veel gezondere manier van je frietjes. Aan de hand van de 8 programma’s wordt het zoveel makkelijker om je favoriete snacks te bereiden.

 • Grote bakcapaciteit van 2 kilo
 • Geen geurhinder
 • Voorzien van 8 programma’s
 • Niet goedkoop


2. Bourgini 18.2042 Health – Hetelucht friteuse – Zwart – 3.2L

Wil je het liefst niet te veel geld uitgeven aan een airfryer? Dan is de Bourgini 18.2042 Health iets voor jou. Maak je geen zorgen over de kwaliteit, want het toestel is gebouwd uit stevige en duurzame materialen.

Deze airfryer kan verwarmen tot 200 graden en beschikt over een timer. Daarna is hij door zijn cool wand veilig in gebruik. De losse onderdelen kunnen in de afwasmachine geplaatst worden.

 • Goedkope airfryer van goede kwaliteit
 • Veilig in gebruik dankzij cool wand
 • Je kunt er slechts 1 kg friet mee bakken


3. Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143

De Bourgini Star Collection 18.2143 is een fraaie hetelucht friteuse die je met plezier op je keukenaanrecht plaatst. Doordat hij een roestvaststalen behuizing heeft, mag je ook rekenen op een lange levensduur!

Deze Bourgini airfryer heeft een bakcapaciteit van 1 kg en is voorzien van verschillende programma’s. Je kunt hem ook makkelijk reinigen, omdat de onderdelen afwasmachinebestendig zijn.

 • Mooi design
 • Uitstekende kwaliteit
 • Voorzien van verschillende programma’s
 • Niet goedkoop

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo