De 3 beste Buccan airfryers

Een airfryer is een erg nuttig toestel voor in je woning. Je kan er namelijk allerlei soorten voedsel mee bereiden op een gezonde manier. Ben jij ook van plan om er eentje te kopen? Dan ken jij vast wel de bekende Philips airfryer. Maar wist je dat er nog heel veel interessante merken zijn? Een airfryer van Buccan is bijvoorbeeld een goed alternatief. Dit merk maakt namelijk niet alleen kwalitatieve, maar ook erg mooie toestellen. De 3 beste Buccan airfryers ontdek je alvast in dit artikel!

Waar moet je op letten bij de aankoop van een Buccan airfryer?

Overweeg je om een airfryer te kopen? Dan is het belangrijk om enkele aandachtspunten in je achterhoofd te houden. Zo kijk je het best naar de inhoud. Als er meer dan drie personen in je gezin zijn, is een minimum bakcapaciteit van een kilo aangeraden. Kies je toestel zeker niet te groot, zodat er niet te veel warmte verloren gaat.

Indien je weinig plaats hebt in je keuken, is het eveneens belangrijk om te kijken naar het formaat. Sommige modellen zijn namelijk compacter dan andere. Bekijk dus nauwkeurig de afmetingen voordat je je keuze maakt. Er zijn daarnaast toestellen die komen met extra’s, zoals een grilrooster. Dit kan interessant zijn voor het bereiden van bepaald voedsel.

Ook extra functies zijn een mogelijkheid. Om te bepalen welke extra’s je precies nodig hebt, helpt het om te kijken waarvoor je het toestel meestal gaat gebruiken. Ben je van plan om veel voedsel op te warmen? Dan is het bijvoorbeeld belangrijk dat het toestel ook een opwarmfunctie heeft. Houd als laatste rekening met de manier waarop je de airfryer bedient. Een toestel dat je veel wilt gebruiken, is het best gebruiksvriendelijk!

Top 3: Beste airfryers van het merk Buccan

Buccan heeft diverse soorten airfryers. Wij hebben voor jou uitgezocht welke de beste zijn. We hielden daarbij rekening met de prijs, de kwaliteit, en nog enkele andere factoren. De top 3 Buccan airfryer volgens ons grondig onderzoek, ontdek je hieronder!

1. Buccan – 5 liter – Hetelucht friteuse

Met deze hetelucht friteuse van Buccan kan je zowel jouw favoriete snacks op een gezondere manier klaar maken als groente bakken. Tijdens het bakken ligt het eten niet in het vet, maar wordt het door de heteluchtstroom verwarmd en zuigt het niet het vet op zoals bij de traditionele frituurpan. De...
Toon prijs

Deze Buccan hetelucht friteuse heeft een inhoud van 5 liter. Dat wil zeggen dat je er zonder problemen eten in kan klaarmaken voor het hele gezin. Om je een idee te geven: je kan er 2,5 kilo frietjes in totaal in bereiden!  De airfryer ziet er daarnaast heel trendy uit met de roségouden details. Hij zal dus mooi in je keuken staan. Dankzij de anti-aanbaklaag heb je bovendien geen last van voedsel dat aan het bakje blijft kleven. Dat is wel zo handig!

Een ander groot voordeel van dit toestel is de gebruiksvriendelijkheid. Je bedient het namelijk eenvoudig aan de hand van twee draaiknoppen. Daarnaast zijn de onderdelen geschikt om in de vaatwasmachine te plaatsen. Dat maakt schoonmaken eenvoudiger!

  • Beschikt over warmhoudfunctionaliteit
  • Door het grote formaat kan je veel tegelijk bakken
  • Heeft een anti-aanbaklaag

2. Buccan – Hetelucht friteuse – 1.6 liter

Met deze Hetelucht friteuse van Buccan kan je zowel jouw favoriete snacks als groente op een gezondere manier klaar maken. Tijdens het bakken ligt het eten niet in het vet, maar wordt het door de hete lucht stroom verwarmd en zuigt het niet het vet op zoals bij de traditionele frituurpan. De anti...
Toon prijs

Deze Buvvan hetelucht friteuse is een van de meest compacte op de markt. Als je op zoek bent naar een airfryer voor jezelf of om met iemand te delen, is dit dus de beste optie. De hetelucht friteuse is door zijn handig formaat ook makkelijk om op te bergen en dus perfect als je weinig ruimte hebt in je keuken.

De mooie roségouden details maken de airfryer een plezier om naar te kijken. De onderdelen kunnen bovendien in de vaatwasmachine en de bakpan heeft een anti-aanbaklaag. Dat zorgt ervoor dat voedsel niet blijft kleven.
Met een vermogen van 1000 Watt verbruikt dit toestel niet veel elektriciteit, maar is het toch krachtig genoeg om al je voedsel op te warmen. Je kan het ook makkelijk bedienen aan de hand van draaiknoppen.

  • Klein en compact toestel
  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi design
  • Te kleine airfryer als je veel tegelijk wilt bakken

3. Buccan – Heteluchtfriteuse – 3.2 Liter

Tijdens het bakken ligt het eten niet in het vet, maar wordt het door de hete lucht stroom verwarmd en zuigt het niet het vet op zoals bij de traditionele frituurpan. De anti aanbak laag zorgt ervoor dat het eten niet in de bak vast komt te zitten tijdens het bakken. Dit compacte model biedt...
Toon prijs

Lekker en gezond voedsel gereedmaken, doe je eenvoudig met deze Buccan airfryer. Dit toestel warmt snel op en is bijzonder makkelijk in gebruik. Aan de hand van enkele knopjes zet je het toestel makkelijk aan. De temperatuur kan je probleemloos aflezen van het display.

Het toestel heeft een cool wall en een antisliplaag zodat je het veilig kan gebruiken. Het is daarnaast voorzien van een Non stick coating. Dat betekent dat je er voedsel in kan bereiden, zonder dat het aan je pan blijft kleven. Het heeft ook 8 verschillende programma’s die je het nog eenvoudiger maken om je voedsel lekker knapperig te bereiden.

Ben je klaar met het bereiden van frietjes, groentjes, cakes of andere lekkernijen? Dan kan je de onderdelen makkelijk verwijderen om vervolgens in de vaatwasmachine te plaatsen. De inhoud van het bakje is 3,2 liter. Daardoor is de hetelucht friteuse geschikt voor middelgrote gezinnen!

  • Beschikt over een anti-aanbaklaag
  • Onderdelen zijn vaatwasserbestendig
  • Geschikt voor kleine tot middelgrote gezinnen

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo