De 3 beste Cosori airfryers

Wanneer je op zoek gaat naar een airfryer zal je meteen opvallen dat er erg veel keuze is. Voorheen werd de airfryer alleen gebruikt voor het bakken van frietjes en snacks. Dit is tegenwoordig zeker niet meer het geval, er zijn hartstikke veel recepten te vinden die je in de airfryer kunt maken. Zo ook in de Cosori airfryers. Ze zijn compact en hebben veel verschillende vooraf ingesteld functies, lekker makkelijk! We gaan je voorstellen aan de beste modellen.

De bestverkochte Cosori airfryers van 2024

amazon.nl

Gecertificeerd veilig: geniet van gezond koken zonder u zorgen te hoeven maken over gevaarlijke chemicaliën; onze heteluchtfriteusmanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om aan al uw behoeften op het gebied van luchtfrituren te voldoen; u krijgt alleen de binnenmand, niet met de...

amazon.nl

Amazon Exclusive: de nieuw bijgewerkte Thermo IQ-technologie herkent automatisch de temperaturen tijdens het koken, terwijl de verbeterde luchtcirculatie levensmiddelen sneller en gelijkmatiger kookt Waarom je een luchtfriteuse kiest: maakt het koken gemakkelijker, maakt je eten...

amazon.nl

De Cosori heteluchtfriteuse is bekroond met Red Dot Award 2019; speciaal vierkant design, dat beter op je werkblad past en je modesmaak laat zien; de vierkante mand van 5,5 liter is groter en biedt meer ruimte om meer levensmiddelen dan de ronde designmand op de markt te brengen ...

De Cosori airfryer een goede keuze?

Cosori heeft meerdere uitgebreide airfryer modellen. Met de Cosori kun je veel meer dan alleen friet en snacks bakken! Afhankelijk van welke uitvoering je kiest, zijn er veel functies die de airfryers hebben. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld functies die perfect zijn voor het bereiden van groente, het bakken van brood of het bereiden van vlees. Je tikt simpelweg het bijpassende knopje aan en de instelling staan al goed.

Met een Cosori airfryer kun je dus vele kanten op. Zo zijn er ook leuke kookboeken met smakelijke gerechten die je in de airfryer kunt maken. Hier kun je talrijke lekker en gezonde recepten van uitproberen. Zo zijn er ook speciale rekjes waar je bijvoorbeeld spiesje op kunt doen of een bakblik dat geschikt is voor de airfryer.

Ook is het slim om te weten dat bij een airfryer de kooktijd over het algemeen een stuk sneller is dan een standaard oven. Toch is je eten net zo lekker en krokant als dat je gewend bent van de oven. Omdat de kooktijd aanzienlijk korter is, kun je er dus ook energie mee besparen. Zo is het in sommige gevallen ook het overwegen waard om je oven door een airfryer te vervangen.

Aandachtspunten wanneer je een Cosori airfryer wilt kopen

Als je een airfryer wilt gaan aanschaffen is het belangrijk om met een paar dingen rekening te houden. Zo zijn er modellen met verschillende inhoud, afmetingen en functies. Welke je uiteindelijk kiest is natuurlijk afhankelijk van waar je hem vooral voor wilt gebruiken en met hoeveel personen je thuis bent. Rekening houden met de mogelijke voorgeprogrammeerde functies is ook slim om te doen. Als je hem vooral wilt gebruiken voor het bakken van snacks en friet is het belangrijk om te kijken naar de inhoud, zodat je genoeg in 1 keer kunt bakken.

Onze top-3 beste Cosori airfryers

Een herkenbaar punt van de Cosori airfryers is dat bijna alle modellen voorgeprogrammeerde functies hebben. Zo kun je met 1 druk op de knop beginnen met bijvoorbeeld het roosteren van je groente of het afbakken van je brood. We hebben de 3 beste Cosori airfryers voor je uitgezocht.

1. Cosori heteluchtfriteuse- 5L, 1700W

Deze Cosori heteluchtfriteuse heeft een inhoud van 5 liter. Dit betekent dat er meer dan genoeg friet in kan om met het hele gezin tegelijkertijd te kunnen eten. In het mandje van 5 liter kan namelijk ongeveer 1 kilo friet in 1 keer gebakken worden. Daarnaast ziet de airfryer er mooi, strak en compact uit.

Deze heteluchtfriteuse beschikt over heel wat programma’s die vooraf ingesteld zijn. Dit zorgt ervoor dat je makkelijk en snel je eten kan bereiden. Je hoeft alleen te selecteren wat je gaat maken en de juiste instelling staat met 1 druk op de knop al ingesteld. Dit is natuurlijk ook gewoon zelf in te stellen.

 • Grote inhoud waardoor je voor iedereen tegelijk kunt bakken
 • Mooi strak design
 • Veel vooraf ingestelde functies om snel je eten te kunnen maken
 • Volgens de site maar geschikt voor 3 personen


2. Cosori – CP158 AFRXW- Heteluchtfriteuse- 5,5 liter

Deze Cosori heteluchtfriteuse is van alle markten thuis. Zowel friet en snacks bakt hij in no time voor het hele gezin, maar je kunt er nog veel meer mee! Hij heeft een bakcapaciteit van 1 kilo, waardoor er veel in 1 keer in gaat. Door de 11 functies die deze heteluchtfriteuse heeft is dit nog snel gedaan ook. Dit zijn 11 vooraf ingestelde programma’s, gewoon aantikken en hij begint met bakken! Zowel friet als groente, maar ook het afbakken van broodjes is hierdoor makkelijk en snel te doen.

Ook zijn er nog leuke en handige accessoires te vinden voor deze airfryer. Zo wordt deze airfryer bijvoorbeeld geleverd met een handig rekje waar je spiesjes makkelijk op kunt bakken. Ook krijg je er nog 100 originele, makkelijke en vooral ook lekkere recepten bij. Online is er een complete community die constant de lekkerste recepten met elkaar delen. Dit compleet met leuke video’s en tips die onderling uitgewisseld kunnen worden.

 • Simpel te bedienen door de 11 functies voor het bereiden van verschillende gerechten
 • Makkelijk schoon te maken doordat het mandje gewoon in de vaatwasser kan
 • Er zijn handige accessoires te verkrijgen voor het maken van verschillende gerechten
 • Niet goedkoop in vergelijking met andere airfryers


3. Cosori heteluchtfriteuse met dubbel verwarmingselement

Als je vaak met veel mensen thuis eet, dan is het wel zo lekker om ook allemaal samen te eten. Deze Cosori airfryer heeft een inhoud van 6,4 L, waardoor je voor iedereen eten tegelijkertijd kunt bereiden. Door het dubbele verwarmingselement verwarmd dus zowel van boven als van onder en heeft automatische temperatuurregeling technologie. Hier is het eenvoudig om te luchtbraden en gelijkmatig gebruinde gerechten te maken.

Deze airfryer is ook een stuk duurzamer dan een conventionele oven en verbruikt een stuk minder stroom. Door het frituurmandje van puur aluminium en driemaal dikker te maken, slaat het driemaal zoveel warmte op. Hierdoor wordt er ook een stuk efficiënter gekookt.

Voor de echte gadget liefhebber is deze airfryer helemaal perfect. Hij is namelijk te koppelen aan het wifi netwerk, waardoor hij op afstand te bedienen is met een app. Voor de veiligheid moet wel altijd de startknop handmatig ingedrukt worden. Naast het bedienen met de app, is er in de app ook genoeg inspiratie te vinden voor lekkere recepten.

 • Te bedienen met een app
 • Maar liefst 12 vooraf ingestelde programma’s en ondersteuning van temperatuur schakeling
 • Zuinig in gebruik in vergelijking met een conventionele oven.
De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo