De beste Daewoo airfryer van 2022

Als je aan airfryers denkt, zijn mogelijk de eerste merken die je te binnen schieten Philips en Inventum. Maar er zijn nog een heleboel andere merken die ook geweldig goede airfryers maken. Daewoo is er daar eentje van. Wil je weten wat onze favoriete Daewoo airfryer is. Ontdek hem hieronder!

De Daewoo DHFRYER Airfryer is een aanwinst voor iedereen die de lekkerste gerechten op een gezonde manier wilt bereiden. Kies een temperatuur en tijd, en bak in no-time een heerlijk bord friet, groenten, vlees, vis of zelfs taart en cake zonder toegevoegde vet of olie in deze heteluchtfriteuse....
Toon prijs

Waar moet je op letten bij de aankoop van een Daewoo airfryer?

Als je op zoek bent naar een airfryer, is het dus belangrijk om rekening te houden met het merk. Philips en Inventum zijn twee van de bekendere merken, maar er zijn ook veel goede merken. Daewoo is er daar één van. Waar moet je zoal op letten als je een Daewoo airfryer koopt?

Grootte

Allereerst moet je kijken naar de grootte van de airfryer. Sommige airfryers zijn klein en compact, terwijl andere groter zijn. Je moet ook nadenken over hoe vaak je van plan bent de airfryer te gebruiken. Als je van plan bent hem vaak te gebruiken, kun je beter kiezen voor een model met een grotere capaciteit.

Functies

Een ander punt om te overwegen zijn de functies van de airfryer. Natuurlijk wil je dat de airfryer goed en gelijkmatig kookt. Maar sommige mensen willen ook een heleboel functies. Of het nu alleen een timer is of meer geavanceerde functies zoals een LCD-display en vooraf ingestelde kookmenu’s, mensen hebben verschillende voorkeuren voor functies.

Kwaliteit

De kwaliteit van de airfryer is ook belangrijk. Zorg ervoor dat u de reviews bekijkt en kijk of mensen tevreden zijn over de prestaties van de airfryer. Om het meeste waar voor uw geld te krijgen, kiest u een airfryer van uitstekende kwaliteit!

Maakt Daewoo goede airfryers? Ja, dat doen ze zeker en vast. Er zijn heel wat Daewoo airfryers die we iedereen die er een wil kopen ten zeerste aanraden.

De Daewoo DFRYER airfryer is de beste Daewoo airfryer van 2022

De DHFRYER is een compacte airfryer die gemakkelijk in elke keuken past. Hij heeft een inhoud van 2,4 liter, waardoor hij ideaal is voor kleine gezinnen, koppels, studentenkoten, of gewoon om snel een gerecht te bereiden. Door zijn compacte formaat neemt hij niet veel plaats in op het aanrecht, en zijn vermogen van 1000 watt betekent dat hij energiezuinig is.

De DHFRYER heeft een eenvoudige draaiknop aan de bovenkant en aan de voorkant van de airfryer waarmee u de temperatuur kunt instellen tussen 90°C en 200°C en de timer kunt instellen op 30 minuten. De indicator geeft aan wanneer uw eten klaar is om geserveerd te worden!

De antislipvoetjes op de heteluchtfriteuse houden hem op zijn plaats tijdens het frituren. Bovendien is de DHFRYER voorzien van een oververhittingsbeveiliging en een automatische uitschakelfunctie, zodat het een zeer veilig toestel is om te gebruiken. De uitneembare frituurpan is bovendien vaatwasmachinebestendig, dus schoonmaken is een fluitje van een cent.

De airfryer heeft bovendien een elegant design, is gemaakt van zwart glanzend kunststof en staat daarom goed in iedere keuken. De Daewoo DHFRYER kost ongeveer € 45 en is een geweldige investering voor elke kleine keuken.

  • Instelbare timer tot 30 minuten
  • Frituurpan is vaatwasbestendig
  • Compacte airfryer
  • Niet geschikt voor grotere gezinnen

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo