De 3 beste De’Longhi airfryers

Delonghi is een van de populairste merken van huishoudapparatuur. Dat is terecht, want het merk maakt toestellen van uitstekende kwaliteit. Het is dus ook interessant om een Delonghi airfryer te overwegen. In dit artikel vertellen we je welke Delonghi airfryers de beste zijn en kom je te weten waar je op moet letten bij de aankoop.

Past een Delonghi airfryer bij jou?

Delonghi airfryers zijn erg gebruiksvriendelijk en ontzettend kwalitatief. Een airfryer van dit merk is dan ook voor iedereen een aanrader. Het nadeel van een Delonghi airfryer is wel dat het niet goedkoop is. Als je dus geen al te dure airfryer wilt kopen, bekijk je beter het assortiment van een ander merk.

De bestverkochte De’Longhi airfryers van 2024

De'Longhi

Maak de lekkerste frietjes met de Multicooker en hetelucht friteuse Multifry FH1394 van De’Longhi. Voor 1,7 kg verse frietjes heeft u slechts 14ml olie nodig. Het klaarmaken van andere gerechten is een fluitje van een cent voor de Multifry: hij is uiterst geschikt om ook pizza’s, stoofschotels,...

Delonghi airfryer kopen? Let op deze zaken

Hoewel Delonghi airfryers allemaal aanraders zijn, zal niet elk exemplaar aan je eisen voldoen. Om de juiste Delonghi airfryer eruit te kunnen kiezen, is het dan ook van belang om met een aantal zaken rekening te houden. We benoemen hieronder de belangrijkste aandachtspunten!

Bakcapaciteit

Een van de belangrijkste dingen om op te letten bij het uitzoeken van een Delonghi airfryer is de bakcapaciteit. Dit bepaalt namelijk hoeveel frietjes je in één keer kunt bereiden. En het is wel zo fijn als iedereen tegelijkertijd kan eten.

Er wordt zo’n 250 gram aan snacks per persoon aangeraden. Voor vier personen koop je dus het best een airfryer met een bakcapaciteit van minimaal 1 kilo. Voor een gezin van 4 dat bestaat uit grote eters koop je echter beter een airfryer met een minimale bakcapaciteit van 1,5 kilo.

Design en formaat

Een Delonghi airfryer bestaat in verschillende formaten en designs. Ook met deze zaken dien je rekening te houden. Zorg er vooral voor dat je voldoende plaats vrij hebt op je keukenaanrecht voor je airfryer. Als je zeker wilt zijn, is het aangeraden om de vrije ruimte af te meten.

Het design is misschien niet het allerbelangrijkste aandachtspunt, maar het kan je wel helpen met het maken van een keuze. Als je dus nog twijfelt tussen 2 of 3 modellen, kun je de airfryer kiezen die je het mooist vindt. Dat is ook niet onbelangrijk, want je moet er vaak op kijken.

Gebruiksgemak

Over het algemeen zijn Delonghi airfryers gebruiksvriendelijk. Maar het ene model is prettiger in gebruik dan het andere, omdat ze bijvoorbeeld meer bakprogramma’s hebben. Sommige modellen zijn tevens voorzien van een kijkvenster, zodat je je eten in de gaten kunt houden. Ook vaatwasmachinebestendige onderdelen zijn extra handig.

Prijs

Je zult al snel meer dan honderd euro moeten neertellen voor een airfryer van Delonghi. Houd hier dus rekening mee. Natuurlijk krijg je er wel uitstekende kwaliteit voor in de plaats. Ook zijn er exemplaren die nog duurder zijn. Deze zijn van nog meer snufjes voorzien. Vraag jezelf op voorhand af of je bereid bent om daarvoor extra te betalen.

Ontdek onze 3 favoriete Delonghi airfryers

Al wat je hoeft te doen als je wilt weten wat de beste Delonghi airfryers zijn, is onze top-3 bekijken die je hieronder terugvindt. Wij deden voor jou reeds een uitvoerig onderzoek en kozen daarbij toestellen uit op basis van hun kwaliteit en gebruiksgemak.

1. DeLonghi FH1396 Multifryer Extra Chef Plus

De De’Longhi FH1396 Multifryer Extra Chef Plus is een luxueuze airfryer die een bakcapaciteit heeft van 1,7 kilo. Hij is daarmee groot genoeg voor gezinnen van 4 tot 7 personen. Daarnaast komt hij met een roestvrij grillrooster, zodat je nog makkelijker je voeding kunt grillen. De 8 geprogrammeerde programma’s maken hem eenvoudig in gebruik.

Deze Delonghi airfryer is ook prettig om te reinigen, omdat hij vaatwasmachinebestendige onderdelen heeft. Ook is hij voorzien van een kijkvenster, wat het je makkelijk maakt om je gerechten in de gaten te houden. Geen inspirate om iets lekkers te bereiden? Dan vind je leuke gerechtjes in de Multifry app.

 • Luxueus model
 • Inclusief grillrooster en mengpan
 • Heeft vaatwasmachinebestendige onderdelen
 • Voorzien van een kijkvenster waarmee je je gerechten in de gaten kan houden
 • Duur model


2. De’Longhi FH 1363 Multifry Extra

Met de De’Longhi FH 1363 Multifry Extra maak je makkelijk de lekkerste frietjes klaar. In 27 minuutjes bak je diepgevroren frietjes perfect krokant. Met het toestel kun je ongeveer 1,7 kilo aan verse friet en 1,5 aan diepvriesfrietjes bakken. Het is dus geschikt voor grotere gezinnen!

Dankzij het kijkvenster kun je makkelijk zien of je frietjes al klaar zijn of niet. Je bedient de temperatuur aan de hand van een draaiwieltje bovenaan. Deze airfryer is tevens veilig in gebruik door de cool touch wanden.

 • Heeft een groot kijkvenster om gerechten in de gaten te houden
 • Mogelijkheid om 1,7 kg friet te bereiden
 • Makkelijk te bedienen
 • Heeft geen voorgeprogrammeerde programma’s


3. DeLonghi Multifry Classic FH1163/1

De DeLonghi Multifry Classic FH1163/1 is een erg kwalitatieve en gebruiksvriendelijke airfryer. Hij heeft een bakcapaciteit van 1,5 kg. Net zoals de andere modellen in deze top, is hij voorzien van een doorzichtig deksel, waardoor je je gerechten in het oog kunt houden.

Met deze airfryer wordt je voedsel gelijkmatig warm dankzij een speciale technologie. Dat betekent dat je snacks nog meer smaken en perfect krokant zijn. De onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor je de airfryer makkelijk reinigt.

 • Eenvoudig in gebruik
 • Goede kwaliteit
 • Voorzien van een een doorzichtig deksel
 • Heeft vaatwasmachinebestendige onderdelen
 • Zwaar

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo