De 3 beste Domo airfryers

Wil je een Domo airfryer kopen? Een slimme keuze! Want Domo biedt je goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Het merk is zelfs zo populair dat er telkens maar nieuwe airfryers bijkomen. En dat maakt het kiezen niet makkelijker. Onze handige koopgids helpt je gelukkig heel wat met het vinden van het geschikte model!

Waarom een Domo airfryer je zeker blij maakt

Een Domo airfryer maakt je blij. Daar kun je zeker van zijn, want het maakt kwalitatieve airfryers die betaalbaar zijn. Een Domo airfryer is er tevens voor ieder gezin, omdat er diverse formaten en modellen te koop zijn. Daarnaast zijn de toestellen gebruiksvriendelijk, omdat ze bijna allemaal voorzien zijn van programma’s en een handig lcd-scherm.

Belangrijke dingen om op te letten bij de aankoop van een Domo airfryer

Als je op de uitkijk bent naar een airfryer, wil je er uiteraard zeker van zijn dat je het juiste exemplaar uitkiest. Om dat te kunnen doen, dien je rekening te houden met enkele aandachtspunten. Wij zetten ze voor je op een rij!

Vermogen

Een van de belangrijkste dingen om op te letten bij het uitkiezen van een airfryer is het vermogen. Dit bepaalt namelijk hoe snel jij kunt smullen van je frietjes en andere lekkernijen. Houd er wel rekening mee dat je meer betaalt voor een airfryer met een hoger vermogen. Bepaal dus of het voor jou de meerprijs waard is.

Bakcapaciteit

Kijk ook zeker naar hoeveel frietjes en andere lekkernijen er in één keer in de airfryer kunnen. Dit wordt altijd aangegeven. Grote gezinnen vanaf 4 personen nemen het best een Domo airfryer met een bakcapaciteit van minimaal 1,5 kg.

Als je alleen bent, is dat wellicht te veel. In dat geval kun je perfect een airfryer met een bakcapaciteit van een kilo of minder kopen. Het hangt natuurlijk ook af van hoeveel jij en je andere gezinsleden eten.

Handige extra’s

De airfryers van Domo komen vaak met handige extra’s. Denk daarbij aan een grillrooster, een receptenboekje, enzovoort. Je krijgt deze extra’s niet bij elk exemplaar. Hoewel dit niet het belangrijkste aandachtspunt is, kan het je wel helpen als je twijfelt tussen twee Domo airfryers!

Prijs

Er zijn Domo airfryers in verschillende prijscategorieën. De diverse modellen verschillen vooral van elkaar op vlak van bakcapaciteit. Want vrijwel alle toestellen hebben een lcd-scherm en zijn voorzien van 8 automatische programma’s. Door te bepalen hoeveel frietjes je in één keer wilt bakken, kun je dus makkelijker je budget vastleggen.

Top 3 beste Domo airfryer

Je weet nu waar je op moet letten bij de aankoop van een Domo airfryer. Om jou nog meer te helpen bij het vinden van een geschikt exemplaar, hebben wij een top-3 opgesteld. Daarin vind je de beste Domo arifryers van dit moment. Wij hebben ze voor jou uitgekozen op basis van hun prijs-kwaliteitsverhouding en gebruiksvriendelijkheid. Ook selecteerden we diverse modellen!

1. Domo DO513FR Heteluchtfriteuse XXL – 5,5L – Zwart

De Domo DO513FR is een airfryer die geschikt is voor grote gezinnen. Je kunt er namelijk 1,5 kg aan snacks in één keer mee bereiden. De cool Touch maakt het toestel ook veilig in gebruik. Je geniet tevens van heerlijke frietjes zonder je schuldig te velen, want deze airfryer verbruikt tot 80% minder vet.

Kies door middel van een handig lcd-scherm een van de 8 programma’s en maak je vlees of groenten lekker knapperig. Bij de aankoop krijg je een grilrooster en receptenboekje. Zo kun je meteen verschillende heerlijke receptjes uitproberen!

 • Grote bakcapaciteit van 1,5 kg
 • Veilig dankzij Cool Touch
 • Makkelijk in gebruik
 • Inclusief receptenboekje en grillrooster
 • Niet voorzien van een warmhoudfunctie


2. Domo DO534FR friteuse 10 l Zwart

Deze luxueuze combinatie tussen een heteluchtfriteuse en een mini oven kan bakken, grillen, frituren, roosteren en ook nog eens voedsel drogen. De roterende mand zorgt voor optimaal krokante frietjes en je hoeft tussendoor niet eens meer te schudden. Daarnaast kan je heel veel snacks bakken op de...
Toon prijs

De Domo DO534FR is een airfryer met een extra grote inhoud van 10 liter en is daarmee ideaal voor grote gezinnen. Hij biedt je ook ontzettend veel bereidingsmogelijkheden. Zo kun je ermee grillen, roosteren, frituren én voedsel drogen. Deze airfryer functioneert namelijk eveneens als mini-oven. Dankzij de roterende mand geniet jij van de meest heerlijke krokante frietjes.

De airfryer komt met drie roestvrijstalen roosters die perfect zijn om veel snacks in één keer mee te bakken. Hij is ook makkelijk in gebruik. Aan de hand van een touchscreen kies je namelijk eenvoudig een van de geschikte programma’s. Het kijkvenster is eveneens handig, want het geeft je de mogelijkheid om je snacks in de gaten te houden.

 • Extra grote inhoud van 10 liter
 • Heel veel bereidingsmogelijkheden (mini-oven en airfryer in één)
 • Inclusief drie roestvrijstalen roosters
 • Uitstekende kwaliteit
 • Heeft een kijkvenster
 • Niet goedkoop


3. Domo DO509FR – Heteluchtfriteuse – 3,5L – Digitaal Display – Zwart

Als je een klein budget hebt, is de Domo DO509FR de beste airfryer voor jou. Bij dit model kun je de temperatuur regelen van 80 tot 200˚C. De bakcapaciteit is 1,2 kg en daarmee voldoende voor 2 tot 3 personen. Dankzij het handige lcd-scherm is deze airfryer prettig in gebruik.

Je kunt deze airfryer gebruiken voor het bereiden van kip, kroketten, frietjes, cake en nog zoveel meer. Omdat het toestel voorzien is van een geur- en rookfilter wordt het nog zoveel leuker om je favoriete snacks te bereiden. Het toestel is tevens voorzien van een Cool Touch behuizing en komt met een grillrek en receptenboekje.

 • Scherp geprijsd
 • Voorzien van geur- en rookfilter
 • Inclusief grillrek en receptenboekje
 • Prettig in gebruik
 • Relatief kleine bakcapaciteit (1,2 kg)

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo