Beste dubbele airfryers met 2 bakmanden: onze 3 favorieten

Wil je het liefst een airfryer met 2 bakmanden kopen? Dan ben je vast benieuwd naar welke de beste zijn. Daar kom je achter in dit artikel. We vertellen je ook waar je op moet letten bij de aankoop, zodat je zeker de juiste keuze maakt!

Voordelen van een dubbele airfryer met 2 bakmanden

Een dubbele airfryer met twee bakmanden heeft als grote voordeel dat je er veel energie mee bespaart. Heb je weinig frietjes nodig? Dan kun je slechts een mandje aanzetten en verlies je niet onnodig energie. Wanneer je meer frietjes wilt, zet je ook het tweede bakje aan. Je hoeft de nodige hoeveelheid dus niet in meerdere keren te bakken. Zo bespaar je niet alleen energie, maar ook tijd!

Een dubbele airfryer is tevens aangeraden voor hele grote gezinnen, omdat de bakcapaciteit doorgaans groter is dan deze van gewone airfryers, zelfs de hele grote. Daarnaast kun je er twee verschillende snacks tegelijkertijd mee bereiden.

De 5 bestverkochte dubbele airfryers van 2024

TurboTronic

Of je nu een feestje organiseert, een grote familie hebt of gewoon van ruime porties houdt, de TurboTronic AF118 Dubbele Airfryer XL met een capaciteit van 7,6 liter is ideaal in elke keuken. Met zijn inhoud verdeeld over twee mandjes van elk 3,8 liter, hoef je nooit meer in etappes te...

Ninja

Koken was nog nooit zo gemakkelijk, lekker en gezond met deze Dual Zone Airfryer XXL, die hogere temperaturen, verbeterde tijd- en temperatuurcontrole en een enorm grote capaciteit combineert! De Ninja AF400EU Airfryer XXL is een grote airfryer met twee...

Tomado

Met de Tomado TAF8001B dubbele airfryer heb je binnen no-time de lekkerste gerechten op tafel. Met een inhoud van 8 liter is hij perfect geschikt voor het bereiden van frites, snacks, vis, vlees en groenten. De airfryer bakt door middel van hetelucht waardoor er geen vet of olie wordt...

De BluMill Dubbele airfryer speciaal voor frituren zonder olie, braden, grillen, gratineren, roosteren en verhitten. de dubbele Airfryer XXL beschikt over een groot aantal aan bereidingswijzen voor heerlijke friet, vlees, vis, pizza’s, snacks en nog veel meer. U bereidt ze hooguit in...

BluMill

Wil je genieten van heerlijke, knapperige gerechten zonder schuldgevoel? De BluMill Dubbele Airfryer is de perfecte keuze! Met een XXL capaciteit van 8 liter, 2400 watt vermogen en instelbare temperatuur van 60-200 graden, bereid je moeiteloos voor het hele gezin. Dankzij het...

Let hierop bij het kopen van een dubbele airfryer

De beste dubbele airfryer ziet er voor iedereen anders uit. Als je er zeker van wilt zijn dat je een goed model uitkiest, is het belangrijk om met enkele dingen rekening te houden. Wij vertellen je waar je op moet letten!

Bakcapaciteit

Een dubbele airfryer heeft doorgaans een totale bakcapaciteit van 2 kilo, maar dat is zeker niet altijd zo. Er zijn ook dubbele airfryers met een kleinere of grotere bakcapaciteit. Het is erg belangrijk om te kijken naar hoeveel frietjes je met een airfryer kunt bakken. Want als je een groot gezin hebt, volstaat een totale bakcapaciteit van 1,5 kilo bijvoorbeeld niet. Doorgaans mag je rekenen op zo’n 250 gram frietjes per persoon.

Aantal programma’s

Er zijn grofweg twee soorten airfryers: deze die je kunt bedienen met een draaiknop, en deze die werken aan de hand van een touchscreen. Double airfryers bedien je vrijwel altijd met een touchscreen. Dat betekent ook dat ze voorzien zijn van programma’s. Die helpen je met het perfect bereiden van je snacks. Niet iedere dubbele airfryer heeft echter evenveel programma’s. Hoe meer programma’s, hoe meer snacks je perfect kunt bereiden.

Prijs

Dubbele airfryers zijn niet zo goedkoop. Ze beginnen rond de 100 euro en kunnen oplopen tot enkele honderden euros. De prijsverschillen zijn dus groot. Vaak betaal je meer voor modellen die voorzien zijn van meer programma’s. Maar de meerprijs kan ook te wijten zijn aan de extra’s, de merknaam, de inhoud en het materiaal. Het is goed om jezelf af te vragen hoeveel je maximaal aan een nieuwe airfryer wilt uitgeven.

Extra’s

Bij sommige airfryers met twee bakmanden krijg je extra’s, zoals een bakplaat, bakvorm, pizzaplaat of grillrooster. Deze accessoires maken het je nog makkelijker om je favoriete lekkernijen te bereiden. Je kunt de extra’s vaak apart kopen. Maar als ze reeds inbegrepen zijn, hoef je ze niet meer te kopen. Bovendien komt het je doorgaans goedkoper uit.

Beste airfryer met 2 bakmanden: onze selectie

De perfecte dubbele airfryer vinden is niet makkelijk. Maar je hoeft niet langer tijd te verliezen met zoeken. Wij hebben namelijk de beste airfryers met 2 bakmanden reeds voor je uitgezocht. Ontdek onze drie toppers hieronder!

1. Princess 182074 Dubbele Aerofryer

De Princess 182074 Dubbele Aerofryer kreeg de titel ‘Beste Reviewed’ in juli 2022 van Kieskeurig.nl. Natuurlijk is dat niet zonder reden. De dubbele airfryer heeft heel wat interessante troeven. Zo is het voorzien van een handig dubbel touchscreen met 8 programma’s. Daarnaast kunnen de onderdelen in de vaatwasmachine.

De airfryer heeft twee bakmanden met een inhoud van 4 liter. In totaal kun je er ongeveer 2 kilo aan snacks in bereiden. Je kunt ook makkelijk de instellingen voor het linker- en rechtermandje dupliceren. Is het tijd om je frietjes te schudden? Dan krijg je daarvan een melding.

 • Onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig
 • Geeft je een melding wanneer je je frietjes moet schudden
 • Heeft 8 verschillende programma’s
 • Geen bijgeleverde accessoires


2. Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL

Ook de Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL kwam in oktober 2021 als beste uit de test. Zijn grootste troef? De hele grote inhoud van meer dan 7 liter. Het is dan ook een uitstekende airfryer voor hele grote gezinnen.

Het heeft tevens een Sync-functie die ervoor zorgt dat je snacks gelijktijdig klaar zijn. Bij de aankoop krijg je een bakplaat, waarmee je nog makkelijker heerlijke cakes en taarten bereidt.

 • Heeft een grote inhoud van meer dan 7 liter
 • Dankzij het Sync-programma zijn je beide snacks tegelijkertijd klaar
 • Voorzien van 6 programma’s
 • Inclusief bakplaat
 • Groot formaat


3. BluMill Dubbele Heteluchtfriteuse XXL

De BluMill Dubbele Heteluchtfriteuse XXL is een veilige airfryer die voorzien is van een kinderslot. Daarnaast heeft hij een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze dubbele airfryer maakt het je tevens eenvoudig om je frietjes en andere snacks te bereiden dankzij het handig touchscreen en de 8 programma’s. Ook heeft het een SYNC-FINISH Functie waardoor je snacks tegelijkertijd klaar zijn.

 • Extra veilig dankzij kinderslot
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Voorzien van dubbel touchscreen met 8 programma’s
 • SYNCFINISH Functie zorgt ervoor dat frietjes tegelijkertijd klaar zijn

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo