De 3 beste Emerio airfryers

Heb je al gehoord van Emerio? Als dat niet zo is, loont het de moeite om dit merk te ontdekken. Het maakt namelijk goede airfryers die niet zo duur zijn. In dit artikel kom je te weten of een Emerio airfryer iets voor jou is en wat de beste modellen zijn!

De 5 bestverkochte airfryers van het merk Emerio

Emerio

Emerio grote digitale heteluchtfriteuse, TOP AirFryer, Frituren zonder extra olie, 4.5 liter inhoud, 8 automatische programma's, Cool Touch, BPA-vrij, snel opwarmen, 1300 watt, AF-129369. Productbeschrijving De Emerio AF-129369 maakt het...

Emerio

Emerio grote digitale heteluchtfriteuse met kijkvenster, Frituren zonder extra olie, 5 liter inhoud, 12 automatische programma's, Cool Touch, BPA-vrij, snel opwarmen, 1500 watt, AF-129329.3. Productbeschrijving De Emerio AF-129329.3...

Emerio

De Emerio AF-123544 is een airfryer met een inhoud van 5,5 liter. Dankzij Cool touch blijft de buitenkant koud, waardoor je niet je handen brandt aan de airfryer. De airfyer heeft een timer functie en een digitaal display, waar je de temperatuur en tijd instelt.

Emerio

De Emerio AF-123543 Smart Fryer met een capaciteit van 1400 gram kan al jouw favoriete snacks en meer bereiden zonder vet. Door het extra groot gezinsformaat kun je zelfs een hele kip bereiden. Deze hetelucht friteuse hoeft niet te worden voorverwarmd waardoor je gelijk aan de slag...

Emerio

Inhoud 4.5L+4.5L Cool touch Vaatwasmachinebestendig Regelbare thermostaat Timer functie Digitaal display Akoestisch alarm Snelle opwarmfunctie Anti-slip voetjes Conform GS A13 standaard BPA vrij...

Emerio airfryer: een goede keuze voor elk gezin

Hoewel Emerio nog niet erg gekend is, heeft het merk reeds heel wat verschillende airfryers gemaakt. Door het grote assortiment is er keuze voor ieder gezin. Zo maakt Emerio compacte en simpele airfryers met draaiknoppen, hele grote airfryers, airfryers met twee bakjes en meer.

Ook zijn de Emerio hetelucht friteuses verkrijgbaar in diverse prijscategorieën. Handig om weten: bij ieder model is een grillrooster inbegrepen. Zo hoef je dat zelf niet meer te kopen.

Waar moet je rekening mee houden bij het kiezen van een Emerio airfryer?

Je bent vast benieuwd naar welke Emerio airfryers de beste zijn. Dat kom je een beetje verder te weten. Allereerst is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten bij het kiezen van een Emerio airfryer. Want die ziet er voor iedereen anders uit. Wij hebben de belangrijkste aandachtspunten voor jou hieronder op een rijtje gezet!

Gewicht en formaat

Zorg dat je voldoende plaats beschikbaar hebt op je aanrecht voor de airfryer die je koopt. Om helemaal zeker te zijn, kun je het best de vrije plaats op je aanrecht afmeten. Daarna is het uiteraard belangrijk om naar de afmetingen van het toestel te kijken.

Het gewicht is op zich niet zo’n belangrijk aandachtspunt. Maar dat wordt het wel indien je van plan bent om je airfryer vaak op te bergen. Of als je op zoek bent naar een toestel dat je mee kunt nemen naar de camping. Kies in deze situaties zeker voor een lichte airfryer, zodat je niet hoeft te sleuren.

Bakcapaciteit

Het is wel zo fijn als ieder lid van je gezin op hetzelfde moment kan eten. Maar als je een Emerio airfryer koopt die te klein is, lukt dit moeilijk. In dat geval moet je je snacks namelijk in meerdere keren bakken. Erg vervelend!

Daarom is het zo belangrijk om bij de aankoop van een airfryer rekening te houden met de bakcapaciteit. Reken voor ieder gezinslid minimaal 250 gram aan snacks. Wil je twee verschillende soorten snacks in één keer bereiden? Dan is een dubbele airfryer aangeraden.

Gebruiks- en onderhoudsgemak

Sommige Emerio airfryers zijn gebruiksvriendelijker dan andere. Vind je het handig om je airfryer met een touchscreen te bedienen of heb je liever klassieke draaiknoppen? Stel jezelf deze vraag om een toestel te vinden dat voor jou prettig in gebruik is. Kijk daarnaast of de airfryer vaatwasmachinebestendige onderdelen heeft. Dat is wenselijk, omdat je dan minder moet afwassen.

Top 3: beste Emerio airfryer

Je weet ondertussen waarop je moet letten bij het kiezen van een Emerio airfryer. Nu moet je enkel nog het geschikte model vinden. De kans is groot dat je de perfecte Emerio airfryer terugvindt in onze top-3, omdat wij de verschillende modellen zorgvuldig hebben gekozen. Neem dus zeker een kijkje!

1. Emerio AF-123543 Smart Fryer 5.5L

De Emerio AF-123543 Smart Fryer is perfect als je op zoek bent naar een airfryer die makkelijk is in gebruik. Om je snacks te bereiden dien je enkel de temperatuur en baktijd in te stellen via de draaiknoppen. Hij is even makkelijk te reinigen dankzij de vaatwasmachinebestendige onderdelen. Klaar met eten maken? Dan plaats je de mandjes dus zonder probleem in je afwasmachine. Een droom!

Deze Emerio airfryer biedt je tevens een goede kwaliteit tegen een lage prijs. Dankzij de bakcapaciteit van 1,2 kilo kun je er ook in één keer eten mee bereiden voor het hele gezin (4 tot 6 personen).

 • Geschikt voor gezinnen dankzij inhoud van 5,5 liter (1,2 kg bakcapaciteit)
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Heeft vaatwasmachinebestendige onderdelen
 • Makkelijk te bedienen
 • Simpel model


2. Emerio AF-112828 Smart Fryer 3.6L

Kies voor de Emerio AF-112828 Smart Fryer als je een krachtige en stevige airfryer wilt die niet te veel plaats inneemt op je aanrecht. Hoe klein je keuken ook is, deze airfryer kun je zeker ergens kwijt. Ondanks het compacte formaat, heeft het toestel toch een bakcapaciteit van 900 gram. Daardoor is het geschikt voor kleine gezinnen.

De temperatuur en baktijd regel je eenvoudig met de twee draaiknoppen. Het toestel is tevens erg veilig dankzij de Cool Wall en de antislipvoetjes. Ook de scherpe prijs is een grote troef.

 • Minder geschikt voor grote gezinnen


3. Emerio AF-115668 Smart Fryer 3.6L

Ben je niet zo’n fan van een airfryer met draaiknoppen? Dan is de Emerio AF-115668 Smart Fryer voor jou de beste optie. De temperatuur en tijd kun je namelijk eenvoudig instellen aan de hand van drukknopjes. Ook is er een snelle opwarmfunctie.

Deze airfryer is even duur als de variant met draaiknoppen. Als je dus een voorkeur hebt voor een airfryer met drukknoppen, hoef je niet meer te twijfelen. De bakcapaciteit is 900 gram. Het toestel is dus geschikt voor zo’n 3 tot 4 personen.

 • Heeft een snelle opwarmfunctie
 • Makkelijke bediening via drukknopjes
 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Compact formaat
 • Te klein voor grotere gezinnen (4 personen en meer)

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo