De 3 beste Fritel airfryers

Een airfryer is een aanwinst voor je huishouden. Naast dat je er heerlijke friet en snacks in kunt bakken, kun je er nog veel meer gerechten mee bereiden. Het grote voordeel ervan is dat het op een gezonde manier kunt maken, aangezien je er geen olie of vet aan toe hoeft te voegen. Toch krijg je een lekker knapperig eindresultaat. De airfryers van Fritel klinken je misschien niet meteen bekend in de oren, maar zijn zeker hun kwaliteit waard. Welke de beste 3 Fritel airfryers zijn gaan we je vertellen.

Bestverkochte Fritel airfryers van 2024

Fritel

Je eigen persoonlijke SnackTastic toestel ... speciaal voor kleine porties . Zeer geschikt voor alleenstaanden, singles en studenten. Ideaal om éénpersoonsmaaltijden op te warmen, voor kleine porties frietjes of knapperige snacks. Me Time met My SnackTastic ! − MY SnackTastic®:...

Fritel

Fritel SnackTastic 5804 Unieke display met 8 voorgeprogrammeerde functies voor smakelijke gerechtjes : • Verse frietjes, diepvriesfrietjes, kip, snacks, diepvriessnacks, cupcakes, steak, vis UNIEK: PERSONALISEER JE FUNCTIES: vb als...

Fritel

Voor een lekkere snack hoef je de friteuse niet meer boven te halen. In de trendy SnackTastic® 5801 bak je aperi-tiefhapjes, bitterballen en vleeskroketten met maar liefst 80% minder vet. Wil je extra variatie met groentjes, scam-pi’s, kippenvleugels of andere tapas? Dankzij de Hot Air...

Fritel

Voor een lekkere snack hoef je de friteuse niet meer boven te halen. In de SnackTastic® van Fritel bak je aperitiefhap-jes, bitterballen, frikandellen en vleeskroketten met maar liefst 80% minder vet. Wil je extra variatie met groentjes, scampi’s, kippenvleugels of andere tapas? Dankzij de Hot...

Fritel

SnackTastic® 8180 DUOLaat je potten en pannen maar in de kast. De SnackTastic® 8180 DUO is een dubbele, multifunctionele heteluchtfriteuse. Het toestel biedt een veelheid aan mogelijkheden en de nodige flexibiliteit om in alle situaties snel eten klaar te maken. In nieuwe...

Hoe kies je de juiste Fritel airfryer?

Hoe je de beste airfryer voor bij jou thuis kiest is natuurlijk afhankelijk van je thuissituatie. Ben je alleen of wil je hem gebruiken om gerechten voor het hele gezin te maken? Het is dan als eerste belangrijk en slim om te kijken naar de inhoud van de airfryer. Als hij een inhoud van 4 liter heeft en daardoor maar ongeveer 1 kilo friet in 1 keer kan bakken, dan is hij bijvoorbeeld aan de kleine kant voor een gezin van 4. In dit geval is het slimmer om te kijken naar een grotere bakcapaciteit.

Naast de bakcapaciteit is het ook aan te raden om te kijken naar het formaat van de airfryer. Er zijn compacte modellen, maar ook grote modellen. Hier kan vanzelfsprekend een stuk meer in, maar je moet je het wel kwijt kunnen in je keuken. Kijk ook naar welke functies de airfryer biedt. Sommige modellen hebben namelijk vooraf ingestelde programma’s. Met 1 klik op de knop staat de airfryer goed afgesteld voor bijvoorbeeld het braden van een stukje vlees. Dit maakt het koken nog makkelijker en sneller.

Kijk ook naar wat je er precies mee wilt doen. Als je de airfryer alleen wilt gebruiken voor het bakken van friet en snacks heb je geen hele uitgebreide versie nodig. Ben je juist van plan om veel voedsel op te warmen, dan is het wel zo handig als de airfryer een opwarmfunctie heeft. Als je hem ook wilt gaan gebruiken voor het bakken van cakes of het roosteren van groente, dan is het aan te raden om een airfryer te kiezen waar gepaste accessoires voor te koop zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld voor sommige modellen grillroosters of gepaste bakblikken voor het maken van brood te vinden. Dit maakt het gebruik ervan een stuk makkelijker en weet je ook zeker dat het goed gaat als je het wilt gaan gebruiken.

De 3 beste Fritel airfryers

We zijn voor je op onderzoek uitgegaan en hebben de 3 beste modellen geselecteerd. We hebben daarbij rekening gehouden met verschillende factoren en wensen die je kunt hebben. Zo biedt Fritel namelijk veel keuze in verschillende formaten. Lees snel verder om erachter te komen welke de 3 beste zijn.

1. Fritel Snacktastic 4802

Als eerste beginnen we met de Fritel Snacktastic en alleen voor de naam zou je hem al willen aanschaffen. Deze airfryer heeft een inhoud van 3,2 liter wat gelijk staat aan 1200 gram aan frietjes te gelijk kunnen bakken. Naast frietjes zijn ook de snacks, maar ook de groenten en broodjes lekker krokant af te bakken. Er zijn 6 voorgeprogrammeerde functies die je kunt gebruiken, maar via de handige elektronische bediening is dit ook gewoon handmatig in te stellen.

Met de voorverwarmfunctie is de airfryer snel op temperatuur, wat het afbakken van broodjes of het bakken van een cake nog makkelijker maakt. De airfryer is dan ook een goede vervanging voor je oven voor het bakken van dit voedsel. Doordat de airfryer sneller op temperatuur is en een kortere baktijd heeft is hij ook nog eens een stuk energiezuiniger.

  • 6 voorgeprogrammeerde functies
  • Geen onaangename geurtjes tijdens het bakken
  • Makkelijk te bedienen

2. Fritel Snacktastic 8180 duo

Deze Fritel Snacktastic airfryer is ideaal voor een groter gezelschap of als je gewoon je maaltijd in 1 keer wilt kunnen bereiden. Door de 2 lades van 4,5 liter kun je in beide lades in 1 keer 1350 gram voedsel bereiden. Zo kun je zowel je aardappeltjes als je kippenpootjes tegelijk bakken en kun je ze tegelijkertijd eten. Ook is er natuurlijk voor te kiezen om maar 1 lade te gebruiken, zo verbruik je nooit meer energie dan nodig is.

Met de 8 voorgeprogrammeerde functies heb je altijd de perfecte instelling voor je diepvries snacks, pizza of cupcakes. Het is allemaal mogelijk, waardoor ook deze uitvoering makkelijk je oven kan vervangen. Je kunt ook je eigen functies toevoegen voor gerechten die je vaak maakt, om het nog makkelijker te maken.

  • 2 lades waardoor je voor alles genoeg ruimte hebt
  • Je kunt persoonlijke functies toevoegen
  • Sync finish toets, zodat de kooktijden in beide lades tegelijk klaar zijn
  • Neem wat meer ruimte in beslag dan een airfryer met 1 lade


3. Fritel Snacktastic 5804- airfryer 3,2L + 1200 g + 1450 W

Deze Fritel airfryer is een strak design met een inhoud van 3,2 liter. Hierin kun je 1200 gram voedsel tegelijkertijd bereiden. Dit maakt hem geschikt voor een gemiddeld gezin van 4. Hij is makkelijk te bedienen met het touchscreen. Met de 8 voorgeprogrammeerde functies wordt het koken je helemaal makkelijk gemaakt. Ook kun je functies personaliseren voor gerechten die je vaak maakt. Daarnaast heeft hij ook een opwarm, ontdooi en warmhoudfunctie. Dit maakt deze airfryer zeer veelzijdig.

Hij is makkelijk schoon te maken, het mandje kan namelijk gewoon in de vaatwasser. Ook zijn er heel wat accessoires voor beschikbaar. Zo kun je een bakblik aanschaffen, een rooster of juist een grillplaat. Op die manier kun je echt optimaal gebruik maken van de airfryer en er echt alles in maken wat je wilt. Ook is de airfryer een stuk energiezuiniger dan de oven. Dit maakt hem dan ook weer een ideale vervanger van je oven.

  • makkelijk te bedienen met touchscreen
  • 8 voorgeprogrammeerde functies die ook te personaliseren zijn
  • Handig opwarm, ontdooi en warmhoudfunctie
De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo