De 3 beste Inventum airfryers

Het is niet altijd makkelijk om de beste airfryer te vinden. Er zijn namelijk heel wat modellen en merken verkrijgbaar. Als je graag een hetelucht friteuse in huis wilt, is Inventum echter een van de beste merken die je kan kiezen. Het staat namelijk garant voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding en heeft steeds meer handige modellen op de markt. Vraag jij je af wat de beste Inventum airfryer is? Bekijk hieronder dan de top 3 die we voor jou geselecteerd hebben!

Waar moet je op letten bij de aankoop van een Inventum airfryer?

Bij het uitzoeken van een Inventum airfryer zijn er enkele aandachtspunten waar je rekening mee dient te houden om een miskoop te vermijden. Zo is het belangrijk dat je kiest voor een airfryer die past bij het voedsel dat je ermee wilt bereiden. Met bijna elk toestel kan je zowel bakken, roosteren als braden. Maar als jij bijvoorbeeld wilt grillen, kies je het best voor een airfryer met grillrooster. Als dat niet meegeleverd wordt, kan je kijken of het apart verkrijgbaar is. Daarnaast hebben sommige toestellen een opwarm- en/of een warmhoudfunctie. Dat is in sommige situaties erg handig!

Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDKijk ook naar het bedieningssysteem. Heb je graag de klassieke draaiknoppen of vind je het juist fijner om het toestel te bedienen aan de hand van een digitaal scherm? Als je het toestel veel gaat gebruiken, is het geen overbodige luxe om hierop te letten.

Een ander belangrijk aandachtspunt is de inhoud van het bakje. Met een groot gezin kies je het best voor een airfryer waarin je minimaal een kilo of meer aan frietjes kan klaarmaken. In het geval dat je enkel voedsel wilt bereiden voor jezelf of twee personen, zorg je er beter voor dat de inhoud niet te groot is. Anders gaat er onnodig warmte en dus ook energie verloren!

Top 3: Beste airfryers van het merk Inventum

Er zijn heel wat goede Inventum airfryers op de markt. Omdat er zoveel keuze is, zijn wij voor jou op zoek gegaan naar de drie beste modellen. Tijdens onze zoektocht hielden we rekening met de prijs-kwaliteitsverhouding, de algemene klanttevredenheid en nog enkele andere belangrijke factoren. Het resultaat daarvan is een top 3 die het ontdekken waard is!

1. Inventum GF350HLD airfryer

De Inventum GF350HLD airfryer is gekroond tot ‘Best reviewed’ airfryer in oktober 2021. Dat heeft uiteraard zo zijn redenen. Zo is het toestel een plezier om te gebruiken door het handige touchscreen en de acht verschillende programma’s. Dankzij de uitneembare vaatwasmachinebestendige onderdelen, spaar je bovendien heel wat tijd uit bij het schoonmaken.

Een andere grote troef van deze airfryer is de moderne vormgeving. Je hebt de keuze uit twee verschillende kleuren. Je vindt dus zeker een model dat mooi in je keuken past. Je kan deze hetelucht friteuse gebruiken voor het bereiden van maaltijden voor 2 tot 3 personen, maar het is ook verkrijgbaar in een groter model.

Doordat de behuizing gemaakt is uit roestvaststaal, gaat het toestel bovendien erg lang mee. Daarnaast is het compact en dus makkelijk om op te bergen.

 • Ideaal voor 2 tot 4 personen
 • Gemakkelijk in onderhoud
 • Beschikt over 8 automatische programma’s
 • Maakt een beetje lawaai

 

2. Inventum GF400HL airfryer

De Inventum GF400HL airfryer ziet er erg modern en stijlvol uit. Het is dus een mooie blikvanger voor in je keuken. Maar het toestel is ook erg nuttig, want je kan ermee bakken, grillen en roosteren. Je krijgt er alvast een handig grilrooster en 4 spiezen bij.

Bedien het toestel in een mum van tijd aan de hand van de twee draaiknoppen. Eén knop is voor het instellen voor de temperatuur en de andere voor het instellen van de tijd.

Met de hetelucht friteuse kan je tot maximaal een kilo aan frietjes of andere snacks bereiden. Het is dus geschikt voor 2 tot 3 personen. De onderdelen plaats je eenvoudig in de vaatwasmachine.

 • Eenvoudig in onderhoud
 • Geschikt voor grote gezinnen
 • Mand met anti-aanbaklaag
 • Duurdere airfryers werken iets sneller

 

3. Inventum GF500HLD airfryer

Met de Inventum GF500HLD airfryer krijg je voor een scherpe prijs een uitstekende hetelucht friteuse. Het is zelfs door de Consumentenbond verkozen tot ‘Beste koop’ airfryer. Dat wil dus wel iets zeggen!

Het toestel is ook verkrijgbaar in meerdere kleuren en voorzien van een handig touchscreen. Daarmee selecteer je eenvoudig een van de acht verschillende programma’s, waarmee je allerlei soorten voedsel perfect bereidt. Je kan natuurlijk ook zelf de temperatuur instellen als je dat verkiest.

Met deze Inventum hetelucht friteuse kan je tot wel anderhalve kilo aan frietjes klaarmaken. Om die reden is de airfryer een goede keuze voor als je grote porties in één keer wilt klaarmaken of voor grotere gezinnen. Het toestel heeft daarnaast vaatwasmachinebestendige onderdelen waardoor je het makkelijk schoonmaakt.

 • Mogelijk om meerdere ingrediënten tegelijk te koken
 • Vaatwasbestendige onderdelen
 • Compact toestel
 • Geen stille airfryer

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo