De 3 beste Kitchenbrothers airfryers

Op zoek naar een kwalitatieve airfryer? Dan moet je het assortiment van KitchenBrothers gezien hebben. Dit merk maakt namelijk diverse airfryers met een goede bouwkwaliteit. Als je niet weet welk model je moet te kiezen, zit je hier goed. Want wij hebben een top-3 voor je opgesteld. Je ontdekt hem hieronder!

Beste kitchenbrothers airfryers van 2024

KitchenBrothers

Met de KitchenBrothers Airfryer heb je altijd je favoriete snacks binnen een handomdraai op tafel. Kies één van de 6 voorgeprogrammeerde standen via het LED-touchscreen. Je kan ook zelf de temperatuur (80 tot 200°C) en tijd (1 tot 60 min) instellen. Door de 360° snelle...

KitchenBrothers

Zie je het al voor je: op een zaterdagavond heerlijk borrelen met het hele gezin. Daar horen natuurlijk snacks bij! Snacks uit de frituur zijn verleden tijd, snacks uit de airfryer zijn de toekomst! Wil je genieten van gezondere en knapperige snacks en wil je dus een airfryer kopen? De...

KitchenBrothers

Een gezellige barbecue, verjaardag of ander feestje; de airfryer is de laatste tijd populairder dan ooit. Frituren zonder olie en toch van lekkere en krokante snacks genieten, dat is waar de airfryer voor gemaakt is. Ben je op zoek naar een grotere airfryer, omdat de standaardmodellen...

KitchenBrothers

Maak lekker knapperige frietjes, malse kip of gevulde paprika’s met de 1500W KitchenBrothers Airfryer oven. Selecteer een van de 18 voorgeprogrammeerde standen via het LED-touchscreen. Of stel zelf de temperatuur (65 - 200℃) en tijd (1-90 min) in. Door de 360° snelle hittecirculatie...

KitchenBrothers airfryer kopen? Goede keuze!

KitchenBrothers is een heel interessant merk om te overwegen als je een airfryer wilt kopen. Want het maakt kwalitatieve modellen die helemaal niet zo duur zijn. De airfryers zijn meestal ook compact en komen met vele interessante extra’s, zoals een kookboek en/of grillrooster.

Aandachtspunten bij de aanschaf van een KitchenBrothers airfryer

Hoewel KitchenBrothers een goed merk is, moet je rekening houden met enkele aandachtspunten bij de aankoop. Dat is zo voor iedere airfryer. Het is namelijk de enige manier om een miskoop te vermijden. Wij zeggen je op welke zaken je zeker moet letten!

Formaat en bakcapaciteit

Als je een KitchenBrothers airfryer koopt, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat er voldoende snacks in kunnen. Daarom is het belangrijk om te letten op de bakcapaciteit. Deze verschilt sterk van exemplaar tot exemplaar. Wil je weten hoe groot de bakcapaciteit voor jouw gezin moet zijn? Reken dan zo’n 250 gram frietjes per persoon.

Indien je niet veel plaats beschikbaar hebt in je keuken is het verstandig om ook op het formaat te letten. Airfryers met een grotere bakcapaciteit zijn vaak wat minder compact, maar er zijn nog verschillen qua afmetingen tussen de diverse modellen. Om zeker te weten hoe groot je airfryer maximaal mag zijn, is het goed om de beschikbare plaats af te meten.

Gebruiksgemak

Bepaalde KitchenBrothers hetelucht friteuses zijn makkelijker te bedienen dan andere. Maar dat hangt ook af van je eigen voorkeuren. Sommige mensen vinden een draaiknop bijvoorbeeld het handigst, terwijl andere een touchscreen verkiezen. Denk na over hoe jij je airfryer het liefst wilt bedienen.

Moderne airfryers met touchscreen zijn wel voorzien van voorgeprogrammeerde programma’s die ervoor zorgen dat je zelf de baktijd en temperatuur niet meer hoeft in te stellen. Over het algemeen zijn deze airfryers dus het meest gebruiksvriendelijk.

Accessoires

Bij vele KitchenBrothers airfryers krijg je extra accessoires, maar je krijgt er niet altijd evenveel. Als je twijfelt tussen twee modellen, kan het helpen om te kijken naar hoeveel accessoires en extra’s je erbij krijgt. Kies dan het model die je het meeste extra’s biedt. Maar natuurlijk alleen maar als je ze ook echt zult gebruiken.

Budget

Heb je al eens nagedacht over hoeveel geld je maximaal wilt spenderen aan je airfryer? Het is slim op dit op voorhand te doen, zodat je niet te veel over je budget gaat. Het is daarbij goed om te weten dat je doorgaans tussen de 50 en 100 euro betaalt voor een KitchenBrothers airfryer.

De 3 beste KitchenBrothers airfryers voor jou geselecteerd

Wij wilden jou het kiezen makkelijker maken door zelf op zoek te gaan naar de beste KitchenBrothers airfryers. Zo hoef je geen tijd meer te verliezen! We selecteerden de airfryers uit onze top-3 voornamelijk op basis van hun kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid.

1. KitchenBrothers Airfryer – XXL Hetelucht Friteuse

De XXL KitchenBrothers Airfryer is een compact model dat toch geschikt is voor gezinnen dankzij de grote bakcapaciteit. Dit toestel bedien je eenvoudig aan de hand van het touchscreen. De 7 voorgeprogrammeerde programma’s maken het je zelfs nog makkelijker!

Wanneer je klaar bent met eten, kun je de onderdelen zonder probleem in de vaatwasmachine plaatsen. Een andere grote troef van deze KitchenBrothers airfryer: hij heeft een uitstekende pijs-kwaliteitsverhouding.

 • Gebruiksvriendelijk model
 • Inclusief receptenboekje en grillpan
 • Geschikt voor 4 tot 6 personen
 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Snoer is aan de lange kant


2. KitchenBrothers Airfryer – Hetelucht Friteuse

Deze KitchenBrothers hetelucht friteuse is ideaal als jij niet veel plaats hebt in je keuken. Dankzij zijn compacte afmetingen vind je er namelijk zeker een plekje voor. De airfryer is ook erg goedkoop. Een touchscreen model dat zo goedkoop is, zul je niet snel ergens anders terugvinden. De 6 ingestelde programma’s maken het je eenvoudiger om diverse snacks te bereiden.

Het is moeilijk om elke dag opnieuw te weten wat je moet koken. Maar met deze airfryer is dit geen probleem. Je krijgt er namelijk een handig receptenboekje bij dat je de nodige kookinspiratie geeft. Een leuke extra!

 • Compact design: past in iedere keuken
 • Goedkope airfryer
 • Inclusief receptenboekje
 • Makkelijk in gebruik dankzij touchscreen en programma’s
 • Niet zo geschikt voor grote gezinnen (voor maximaal 2 tot 3 personen)


3. KitchenBrothers Oven Deluxe – 18-in-1 Hetelucht Friteuse

De KitchenBrothers Oven Deluxe is bijzonder, omdat het een airfryrer en oven in één is. Voedsel bakken en braden lukt daardoor nog beter. Natuurlijk kun je ook in een gewone airfryer taarten, lasagne en andere ovengerechten bereiden. Maar met deze airfryer oven heb je betere resultaten. Bovendien biedt het meer plaats voor grotere gerechten.

Deze airfryer is ook de enige met zoveel voorgeprogrammeerde programma’s. In totaal zijn er maar liefst 18. Voedsel koken, braden, frituren en roosteren was nog nooit eerder zo makkelijk! Ook de reiniging is eenvoudig dankzij de vaatwasmachinebestendige onderdelen.

 • Oven en airfryer in één
 • Voorzien van maar liefst 18 voorgeprogrammeerde programma’s
 • Onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig
 • Inclusief receptenboek, bakplaat, grillrooster en spiesjes
 • Duurder model

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo