De 3 beste Magnani airfryers

Als je op zoek bent naar een airfryer, is het een goed idee om ook deze van Magnani te bekijken. Het merk is nog niet bij iedereen gekend zoals bijvoorbeeld Philips of Princess, maar is toch erg interessant. Magnani maakt namelijk krachtige airfryers op maat van iedereen. Of je nu een budgetvriendelijke airfryer of eerder een luxueuzer model zoekt, er is altijd een Magnani airfryer die bij je past. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste uitkiest? Dan is het een goed idee om onze top 3 met de beste Magnani airfryers te ontdekken in dit artikel!

Aandachtspunten bij de aankoop van een airfryer

Voordat je naar de winkel rent om een airfryer te kopen, bekijk je hieronder het best de belangrijkste aandachtspunten om rekening mee te houden bij de aankoop. Op die manier doe je zeker geen miskoop!

Grootte van je gezin

De grootte van je gezin is een belangrijk aandachtspunt om rekening mee te houden. Want het is nu eenmaal fijner als alle leden van je gezin tegelijkertijd van een warme maaltijd kunnen genieten. Indien je een groot gezin hebt van 5, 6 of meer personen is de kleinste airfryer niet de beste optie. In dat geval kies je beter voor een airfryer waar je minimaal 1 kilo frietjes in kan bakken.

Als je gezin kleiner is, maar je toch redelijk grote porties eet, is een grotere inhoud ook aangeraden. Probeer dus in te schatten hoeveel frietjes of andere snacks je nodig hebt per keer. Zo kan jij de beste Magnani airfryer uitkiezen! Houd er ook wel rekening mee dat een airfryer met een grotere inhoud meer plaats inneemt.

Vermogen van het toestel

Ook het vermogen van het toestel is iets om op te letten bij de aankoop. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller je toestel opwarmt. Dat wil dus ook zeggen dat je sneller van je snacks kan genieten. Het is wel zo dat hetelucht friteuses met een hoger vermogen iets duurder zijn. Vraag jezelf dus af of het die meerprijs waard is.

Je budget

Airfryers kunnen nogal sterk verschillen in prijs, ook als je de toestellen van hetzelfde merk vergelijkt. Die prijs wordt bepaald aan de hand van het vermogen, de extra opties, de grootte, enzovoort. Let er vooral op dat je niet meer betaalt voor extra’s die je toch niet gaat gebruiken. Koop dus geen extra grote airfryer voor jou alleen of eentje met een een grilrooster als je toch je voedsel niet wilt grillen.

Gebruiksgemak

Een airfryer is een apparaat dat in de meeste gezinnen vaak gebruikt wordt. Als jij ook van plan bent om het veel te gebruiken, kies je het best voor eentje dat gebruiksvriendelijk is. Een airfryer met programma’s is bijvoorbeeld extra makkelijk in gebruik, omdat je dan zelf de temperatuur niet moet instellen.

Natuurlijk betaal je daarvoor extra. Ook zijn er modellen met een simpele draaiknop en modellen met een touchscreen. De beste keuze, hangt af van wat jij het makkelijkste vindt om mee te werken. Maar de airfryers die je bedient aan de hand van een draaiknop zijn wel meestal goedkoper.

Top 3: De beste airfryers van het merk Magnani

Vind je het moeilijk om een keuze te maken tussen de vele airfryers van Magnani? Dan helpt het om hieronder onze zorgvuldig uitgekozen top 3 met de beste Magnani Airfryers te bekijken!

1. Magnani Italy – Airfryer 12 Liter

Met vooraf geprogrammeerde, praktische instellingenRapid hot air technologyDigitaal temperatuur instellen: 50 - 200 graden CTimer tot 60 min3:1 multi function (fryer – oven – dehydrator)Groot venster om het koken te monitoren12 L capaciteit13 vooraf geprogrammeerde instellingenInclusief: Roasting...
Toon prijs

De Magnani Italy airfryer is door zijn grote inhoud van 12 liter ideaal voor grote tot zelfs hele grote gezinnen. Zo kan iedereen tegelijkertijd genieten van lekkere frietjes of andere bereidingen! Het toestel heeft ook 13 programma’s waardoor je de temperatuur niet handmatig moet instellen. Maar het kan natuurlijk wel als je dat verkiest.

Daarnaast is het altijd mogelijk om het bakproces te volgen, omdat het voorzien is van een glazen kijkdeur. Over de duurzaamheid hoef jij je ook geen zorgen te maken. De behuizing is namelijk gemaakt uit stevig metaal. De bediening werkt dan weer aan de hand van een touchscreen, wat het je makkelijk maakt om met precisie de temperatuur te selecteren.

 • Mooie, grote airfryer
 • 13 handige bakprogramma’s
 • Doorzichtig venster om het bakproces te zien
 • Neemt veel plaats in

 

2. Magnani Airfryer – 5,5 Liter

Superhete luchtcirculatieDe heteluchtfriteuse is veel meer dan een normale friteuse. Met deze Heteluchtfriteuse kun je frituren en bakken. De snelle luchtcirculatie van hete lucht en een optimaal verwarmingsprofiel zorgen ervoor dat je voortaan ook heerlijke frietjes en frikadellen kunt bereiden...
Toon prijs

Deze Magnani airfryer ziet er niet alleen maar stijlvol uit, maar biedt ook heel wat plaats om voedsel te bereiden. Het heeft namelijk een capaciteit van 5,5 liter. Daardoor kan je er dus ook zonder probleem voeding mee klaarmaken voor het hele gezin. Je kan de temperatuur instellen van 80 tot 200 graden, maar er zijn ook enkele voorgeprogrammeerde programma’s, waarmee het nog makkelijker is om voedsel perfect te bereiden.

De airfryer is bovendien voorzien van een anti-aankleeflaag, zodat je het eenvoudig reinigt. En het warmt snel op, want het heeft een vermogen van 1700 Watt.

 • Gemakkelijk te reinigen
 • Is snel warm
 • Grote inhoud om veel snacks tegelijk te bakken

 

3. MAGNANI Airfryer – 2,4 Liter

Magnani – Hetelucht friteuse 2,4 L Deze handige hetelucht friteuse van Magnani is de ideale oplossing voor gezondere frietjes en snacks. Deze friteuse maakt jouw eten heerlijk knapperig van buiten en zacht van binnen. Dankzij de Rapid Air technologie bak je nu met lucht, in plaats van met vet....
Toon prijs

Deze Magnani hetelucht friteuse heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het is vooral ideaal als je weinig plaats in je keuken hebt, want het is erg compact. Dat betekent eveneens dat je het makkelijk opbergt. Je kan er ook steeds veilig mee aan de slag, want het apparaat heeft een bodem met antislip. Daardoor verschuift het dus niet wanneer je er per ongeluk tegen stoot.

Dit toestel bedien je bovendien eenvoudig aan de hand van een draaiknop. Je selecteert het aantal minuten die nodig zijn voor de bereiding en wanneer het klaar is, krijg je een waarschuwingssignaal. Zo makkelijk kan het zijn!

 • Uitstekende prijs/kwaliteit
 • Ideaal formaat voor een kleinere koken
 • Snel opgewarmd
 • Niet geschikt voor een groter gezin

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo