De 3 beste Ninja airfryers

Ben je op zoek naar een airfryer? Dan ben je vast op de hoogte van de bekendste merken, zoals Philips en Inventum. Toch zijn er nog heel wat andere merken die het overwegen waard zijn, zoals Ninja. Dit merk maakt namelijk hetelucht friteuses van een goede kwaliteit. Ze hebben daarnaast stuk voor stuk een strak design, waardoor ze een eyecatcher zijn voor je interieur. Wil jij graag weten wat de beste Ninja airfryers zijn? Lees dan snel verder!

Waar moet je op letten bij de aankoop van een Ninja airfryer?

Bij de aankoop van een airfryer zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. Kijk vooral naar de grootte van je gezin. Als je eten moet bereiden voor meerdere mensen, dien je er namelijk voor te zorgen dat de inhoud van de airfryer groot genoeg is. Als je dat niet doet, is een deel van je voeding afgekoeld voordat alles klaar is. Dat is allesbehalve aangenaam. Bovendien verlies je op die manier onnodig elektriciteit.

Sommige Ninja hetelucht friteuses hebben ook extra accessoires, waaronder een bakplaat en een grillrooster. Deze vergemakkelijken het bereiden van bepaalde soorten voedsel. Als je dat dus belangrijk vindt, is het een goed idee om te kijken of deze accessoires inbegrepen of apart verkrijgbaar zijn.

Beste Ninja airfryers

Daarnaast dien je te letten op de functies en het aantal programma’s die het toestel heeft. Hoe meer programma’s, hoe eenvoudiger het is om bepaalde snacks perfect te bereiden. Ook extra functies maken het klaarmaken van voedsel eenvoudiger. Zo zorgt een warmhoudfunctie ervoor dat je je het voedsel warm kan houden voordat je het gaat eten.

Als laatste aandachtspuntje is er het bedieningssysteem. Sommige Ninja toestellen hebben een touchscreen en anderen een draaiknop. Als je van plan bent om de airfryer vaak te gebruiken, is het dus geen overbodige luxe om te kiezen voor het bedieningssysteem dat voor jou het handigst is.

Beste Ninja airfryer kopen? Ontdek hieronder onze 3 favorieten

Door het grote aantal aan verschillende Ninja airfryers is het niet eenvoudig om te kiezen. Om het je eenvoudiger te maken, hebben wij voor jou onderzocht welke Ninja airfryer de beste is. We hielden daarbij rekening met de tevredenheid van klanten, het gebruiksgemak, enzovoort. De 3 beste airfryers uit ons onderzoek vind je hieronder!

1. Ninja AF160EU airfryer

Heerlijke knapperige frietjes en andere snacks bereiden voor het hele gezin? Dat doe je eenvoudig met de Ninja AF160EU airfryer. Je bereidt er namelijk tot maximaal 1000 gram aan voeding mee. Dat is voldoende voor middelgrote gezinnen.

Het toestel heeft daarnaast zes verschillende programma’s waarmee je eenvoudig allerlei soorten voedsel bereidt, zoals frietjes, tosti, koekjes, brood, taarten, kip en nog veel meer. Je kan ook zelf de temperatuur instellen als je dat fijner vindt.

De airfryer spaart je bovendien veel tijd uit, omdat het vaatwasmachinebestendige onderdelen heeft. Je hoeft dus niet langer te schuren en schrobben om het toestel schoon te krijgen. Erg handig!

 • Eenvoudig in gebruik
 • Goede bouwkwaliteit
 • Veelbakfuncties
 • Geen grillrooster

 

2. Ninja AF400EU airfryer

Beschikbaar bij deze verkopers

De Ninja AF400EU is de perfecte hetelucht friteuse voor grote gezinnen. Je kan er namelijk eten in bereiden voor maar liefst acht personen. Doordat de inhoud verdeeld is over twee bakjes, is de airfryer ook geschikt voor kleinere gezinnen. In dat geval kan je slechts één mandje gebruiken, zodat je geen warmte verliest.

Een ander voordeel van twee aparte mandjes is dat je er eenvoudig twee verschillende soorten voedsel in klaarmaakt op hetzelfde moment. Het toestel is ook een uitstekend alternatief voor een gewone oven, want je bereidt er je voedsel tot wel 75% sneller mee. Die extra tijd kan je vast goed gebruiken!

De onderdelen van deze hetelucht friteuse zijn bovendien vaatwasmachinebestendig waardoor je het eenvoudig schoonmaakt. Als jij zoveel mogelijk tijd wilt besparen, is dit dus een van de beste airfryers die je kan kopen!

 • Makkelijk te onderhouden
 • Uitstekende prijs/kwaliteit
 • 6 verschillende kookfuncties
 • Neemt veel plaats in

 

3. Ninja Foodi AirFryer AF300EU

Als je de Ninja Foodi AirFryer AF300EU aanschaft, krijg je daar geen spijt van. Want het toestel werkt snel, eenvoudig en doeltreffend. Dankzij de twee aparte lades bereid je bovendien zonder probleem frietjes en groentjes of twee andere ingrediënten op hetzelfde moment!

Heb je grote honger of komt er familie op bezoek? Dan kan je beide bakjes gebruiken. Als je eens niet veel voedsel moet bereiden, kan je slechts eentje gebruiken zonder dat er warmte verloren gaat.

Een andere grote troef van deze hetelucht friteuse is dat je het eenvoudig bedient aan de hand van het touchscreen. Ook de voorgeprogrammeerde programma’s maken het kinderspel om je voedsel te bereiden tot perfectie. Daarnaast heeft het toestel vaatwasmachinebestendige onderdelen die je makkelijk verwijdert. Een plezier om in huis te hebben!

 • Voedsel in beide compartimenten tegelijk klaar
 • 6 verschillende kookprogramma’s
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Neemt veel plaats in

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo