Beste Nova airfryer: de Digital Aerofryer 180150

Hoewel Nova geen high-end merk is, maakt het airfryers van goede kwaliteit. Zeker voor de scherpe prijs die je ervoor betaalt. Er zijn meerdere interessante modellen te koop, maar de beste Nova airfryer is volgens ons de Digital Aerofryer 180150. Hieronder kom je te weten waarom we dat vinden. Daarnaast ontdek je of het toestel ook voor jou de beste koop is!

Digitale Aerofryer XL 180150 - Hetelucht Friteuse

Toon prijs
Met de Nova Digitale Aerofryer XL 180150 kun je voor je hele gezin gezond frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. Met zijn inhoud van 3.2 L kunt u vijf porties frietjes tegelijkertijd lekker krokant bakken. Dankzij het digitale...

Nova Digital Aerofryer 180150 review

Op het eerste zicht is de Nova Digital Aerofryer 180150 een toestel dat je in huis wilt hebben. Want het ziet er robuust uit en is met zijn witte kleur een echte eyecatcher. Maar is de Digital Aerofryer 180150 van Nova ook echt interessant? We nemen het toestel onder de loep!

Gebruiksvriendelijkheid

De Nova Digitale Aerofryer 180150 XL heeft acht voorgeprogrammeerde programma’s. Aan de hand daarvan kun je frietjes, vlees, vis en andere voedingswaren perfect bereiden. Je selecteert de programma’s ook makkelijk door middel van drukknopjes. Onze eerste indruk is dus positief.

Als we de beoordelingen van de Nova Digitale Aerofryer 180150 XL bekijken, zien we dat gebruiksvriendelijkheid erg vaak terugkomt als positief puntje. We kunnen dus wel stellen dat dit toestel prettig in gebruik is! Ook afwassen is een pretje, omdat de uitneembare mand in de vaatwasser mag.

Bakcapaciteit

We zien dat de Nova Digitale Aerofryer 180150 XL een inhoud heeft van 3,2 liter. Daarmee kun je ongeveer vijf porties of 1.250 gram frietjes bakken. Dat is voldoende voor grote gezinnen!

In vergelijking met andere populaire airfryers doet hij het zeker niet slecht. Er zijn nog andere modellen die een grotere inhoud hebben, maar de meeste airfryers hebben een kleinere bakcapaciteit. Voor (middel)grote gezinnen is deze Nova airfryer dus een uitstekende keuze!

Vermogen

De Nova Digitale Aerofryer 180150 XL heeft een vermogen van 1.500 Watt. Dat is best veel in vergelijking met andere toestellen. Natuurlijk bestaan er nog krachtigere toestellen, maar 1.500 Watt is voldoende om je eten in een mum van tijd te bakken, braden of grillen. Het voordeel van een krachtige airfryer is dat je sneller van je eten kunt genieten.

Prijs/kwaliteit

Deze Nova airfryer heeft een stevige kunststoffen behuizing. Daarmee is de kwaliteit zeker goed. Airfryers van aluminium zijn nog een stukje beter, maar die vind je niet vaak terug in winkels. Je hebt dus niet veel keuze. Bovendien betaal je daarvoor meestal meer. De Nova hetelucht friteuse is te koop aan een scherpe prijs, maar biedt je toch een degelijke kwaliteit. Op vlak van prijs-kwaliteitsverhouding zit het dus helemaal goed!

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn met de Nova Aerofryer XL nagenoeg eindeloos. Je kunt er niet alleen mee bakken, maar ook mee braden, grillen en roosteren. Cupcakes en taarten bakken is bovendien geen enkel probleem, omdat een bakvorm met een diameter van 18 centimeter perfect in de lade past. Groentjes, vlees en vis grillen, gaat zelfs nog makkelijker dankzij het meegeleverde grillrekje.

Veiligheid

Deze airfryer gebruik je zonder zorgen, omdat hij erg veilig is. Zo is hij voorzien van een oververhittingsbeveiliging. Daarnaast kun je er je handen niet aan verbranden dankzij de cool wall.
Ook het opbergvakje voor het snoer maakt de airfryer veiliger in gebruik. Want zo kun je niet per ongeluk aan het snoer trekken en je bezeren. Op vlak van veiligheid komt hij dus zeker niets tekort!

Extra’s

Bij de aankoop van de Digital Aerofryer 180150 krijg je een grillrooster dat ideaal is om groenten of andere ingrediënten mee te roosteren. Het is een handige extra die je het grillen heel wat makkelijker maakt. Een grillrooster krijg je niet bij iedere airfryer, dus dit is wel een pluspunt. Meer extra’s zijn er helaas niet inbegrepen.

Waar kan je de Nova Aerofryer XL kopen?

De voor- en nadelen op een rij

We geven je een overzicht van de voor- en nadelen van de Nova Aerofryer XL, zodat je makkelijker kunt beslissen of het ook voor jou de beste airfryer is!

  • Uniek design
  • Makkelijk in gebruik dankzij de programma’s en het touchscreen
  • Eenvoudig te reinigen
  • Inclusief grillrooster
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Maakt redelijk wat lawaai

Jan

Jan

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo