De 3 beste Philips airfryers

Als je graag een hetelucht friteuse wilt kopen, is een Philips airfryer een van de beste opties. Philips staat namelijk gekend om de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het merk is daarnaast altijd mee met de nieuwste trends en heeft airfryers voor iedereen. Er zijn namelijk zowel hele grote als compactere modellen. Maarwat zijn nu de beste Philips airfryers? Je ontdekt het hier!

Waar moet je op letten bij aankoop van een Philips airfryer?

Tegenwoordig heeft Philips heel wat modellen van airfryers. Daarom is het ook een hele uitdaging om de beste Philips airfryer te vinden. Maar er zijn enkele belangrijke aandachtspunten die je daarmee kunnen helpen!

Heb je een groot gezin? Dan is het bijvoorbeeld belangrijk om te kiezen voor een hetelucht friteuse met een grote inhoud. Deze zijn iets duurder, maar je voorkomt daarmee dat je je voedsel in meerdere keren moet bereiden. Je spaart daardoor veel tijd uit en zorgt er zo voor dat iedereen tegelijkertijd kan eten. Let op, want als je enkel kleine porties bereidt, kies je beter voor een compact model. Anders gaat er te veel warmte verloren.

Wil jij ook graag tijd uitsparen bij het schoonmaken? Kies dan voor een toestel met vaatwasbestendige onderdelen. Overigens is het aangeraden om rekening te houden met welke extra functies je nodig hebt, zoals een opwarmfunctie, warmhoudfunctie, enzovoort. In het geval dat je niet veel plaats in je keuken hebt, kies je ook het best voor een klein toestel dat een opbergplaats heeft voor de snoer. Houd deze aandachtspunten in je achterhoofd bij het uitzoeken van een Philips airfryer en je kan niet missen!

Top 3: Beste airfryer van het merk Philips

De beste Philips airfryer? Die hebben wij voor je uitgezocht. Er werd tijdens de zoektocht rekening gehouden met de prijs-kwaliteitsverhouding, klanttevredenheid en enkele andere belangrijke factoren. Daaruit kwamen er drie toppers naar voren. De drie beste Philips hetelucht friteuses uit onze test, vind je hieronder!

1. Philips HD9650 Airfryer XXL

De Philips HD9650 XXL airfryer is een van de meest geliefde airfryers op de markt. Niet alleen door de goede prijs-kwaliteitsverhouding, maar ook dankzij de erg grote inhoud van maar liefst 1400 gram. Het is dus een uitstekende keuze voor grote gezinnen!

De airfryer helpt je daarnaast gezonder eten, want je kan er in bakken, roosteren, braden en frituren met tot 90% minder vet. Doordat het snel opwarmt, is het ook erg energiezuinig. Bovendien hoef je zo niet lang te wachten op je heerlijke bereidingen.

De airfryer heeft daarnaast vaatwasmachine bestendige onderdelen waardoor je het eenvoudig schoonmaakt. Her is ook erg handig in gebruik dankzij het touchscreen en de vijf verschillende programma’s.

 • Ook geschikt om eten te ontdooien
 • Geschikt om frieten te bakken voor een groot gezin
 • Hoeft niet voorverwarmd te worden
 • Zwaar toestel

 

2. Philips Daily Airfryer HD9216

De Philips Daily Airfryer HD9216 is niet alleen een goede airfryer, maar ook een eyecatcher voor in je keuken. Het is namelijk verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren. Het heeft daarnaast een inhoud van 800 gram en is erg compact. Deze airfryer is dus ideaal als je weinig plaats hebt in huis, want je bergt hem eenvoudig op!

Met dit toestel bereid je de meest heerlijke snacks met tot 80% minder vet. De Rapid Air-technologie zorgt er ook voor dat er minder vet en damp vrijkomt, waardoor het een plezier is om te gebruiken. Een ander groot voordeel is dat er erg veel accessoires te koop zijn voor deze Philips hetelucht friteuse. Deze maken je het nog eenvoudiger om heerlijk voedsel te bereiden. Ook schoonmaken is een eenvoudige klus dankzij de uitneembare en vaatwasbestendige onderdelen.

De Philips Daily HD9216 airfryer wordt aangeraden door de consumentenbond. Het bewijs voor een goede prijs-kwaliteitverhouding! Het is daarnaast gebruiksvriendelijk dankzij de timer. Je hoeft enkel de gewenste tijd in te stellen en de temperatuur aan te passen. Zo eenvoudig kan het zijn!

 • Uitstekende prijs/kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijke airfryer
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Te klein voor een groot gezin

 

3. Philips Airfryer XL essential HD9270

De Philips XL essential airfryer is een uitstekende keuze voor middelgrote en grote gezinnen. Het toestel biedt namelijk plaats voor 1200 gram aan frietjes of andere snacks en heeft een warmhoudfunctie. Als je voedsel bereidt en vervolgens iets anders klaarmaakt om erbij te serveren, wordt je voedsel in de airfryer dus niet koud. Erg handig!

Deze airfryer bedien je eenvoudig aan de hand van het touchscreen en de zeven verschillende programma’s. Net zoals andere airfryers kan je ermee baken, grillen en braden, maar het heeft ook een handige opwarmfunctie. Dat is een grote troef als jij voedsel op een snelle en gezonde manier wilt opwarmen.

Twijfel je nog over wat je moet klaarmaken? Geen probleem, want bij deze hetelucht friteuse krijg je allerlei handige recepten. Een interessante extra! De airfryer is daarnaast milieuvriendelijk, want het omhulsel is gemaakt uit 90% gerecycled materiaal en ook de handleiding is voor 100% gemaakt uit gerecycled papier.

 • Automatische bakprogramma’s
 • Eten is zeer snel klaar
 • Stille airfryer
 • Kort elektriciteitssnoer

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo