De 3 beste Princess airfryers

Princess is een interessant merk om te overwegen als je een airfryer nodig hebt. Zeker als je een beperkt budget hebt, want de beste Princess airfryers zijn erg voordelig. Princess ontwerpt daarnaast toestellen die erg gebruiksvriendelijk zijn, waardoor ze toegankelijk zijn voor iedereen. Maar welke Princess airfryer is de beste? Dat zochten we voor je uit!

Waar moet je opletten bij de aankoop van een Princess airfryer?

Voordat je onze top 3 van Princess airfryers bekijkt, is het interessant om te weten waar je moet op letten bij het uitzoeken van de juiste airfryer voor jouw huis. Zo is het belangrijk om te kijken naar de grootte van het toestel. Vooral als je niet veel plaats in je keuken hebt. Sommige Princess airfryers zijn namelijk erg compact, terwijl andere een slag groter zijn.

Als je een groot gezin hebt, kies je wel beter voor een groter toestel. Of beter gezegd voor een toestel met een grote maximale inhoud. Een airfryer waarin je minder dan een kilo frietjes kan bereiden, is dan geen goede optie. Daarnaast is het een goed idee om op de gebruiksvriendelijkheid te letten. Sommige airfryers zijn eenvoudiger om te bedienen dan andere. Zo zijn er toestellen met een simpele draaiknop, toestellen met een touchscreen en toestellen die werken via een app. De beste optie voor jou, hangt vooral af van wat je zelf het makkelijkste vindt. Denk daar dus goed over na!

Airfryers kunnen daarnaast interessante extra’s hebben, zoals accessoires om nog eenvoudiger voedsel mee te bereiden, een warmhoudfunctie, vaatwasbestendige onderdelen, enzovoort. Bekijk de verschillende mogelijkheden en bepaal wat er voor jou belangrijk is. Dat maakt het je zoveel eenvoudiger om de beste Princess airfryer uit te kiezen!

Top 3: Beste Princess airfryer

Princess heeft heel wat verschillende modellen van airfryers. Wij onderzochten ze grondig om te kijken welke toestellen de beste zijn. We hielden daarbij rekening met klanttevredenheid, het gebruiksgemak en nog enkele andere belangrijke factoren. Uiteindelijk selecteerden we een top 3 beste airfryer van Princess. Het resultaat vind je hieronder!

1. Princess 182050 Digital Family Aerofryer XXL

De Princess 182050 Digital Family Aerofryer XXL bedien je eenvoudig aan de hand van het digitale scherm. Geen gesukkel en gedoe! Met een inhoud van maximum 1400 gram aan snacks is het vooral perfect voor grote gezinnen.

Je bereidt er op een simpele manier allerlei soorten voedsel in. Je hoeft daarvoor enkel het juiste programma aan te duiden. Er zijn er zeven in totaal: een programma voor frietjes, vlees, kip, rundvlees, vis, garnalen en cake. Dat is handig als je niet goed weet welke temperatuur je moet instellen. Deze Princess airfryer kan je daarnaast veilig gebruiken dankzij het cool touch handvat en de oververhittingsbeveiliging.

Je krijgt bij het toestel bovendien een bakplaat wat het je makkelijker maakt om vlees, groentjes of andere ingrediënten te bakken. Je kan ook een extra grilrooster laten meeleveren als je dat wenst. In dat geval betaal je een beetje meer.

2. Princess 182020 Digitale Aerofryer XL

Met de Princess 182020 Digitale Aerofryer XL bereid je in één keer tot maximaal 800 gram voedsel. Het is compact en neemt daardoor nauwelijks plaats in je keuken in. Je kan het dus ook eenvoudig opbergen.

Een andere troef van deze Princess airfryer is de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een scherpe prijs krijg je een gebruiksvriendelijk toestel waar je heel veel jaren plezier aan beleeft. De High Speed Air Convention Technology maakt het gebruik van olie bovendien overbodig, waardoor je heel wat gezonder eet.

Grillen, bakken, roosteren en braden doe je in dit toestel zonder moeite, want de hetelucht friteuse heeft acht verschillende programma’s. Je kan ook zelf de gewenste temperatuur instellen als je dat eenvoudiger vindt. Bij het toestel zitten daarnaast enkele handige accessoires, zoals het grilrekje waarmee je eenvoudig groentjes tot perfectie grilt.

3. Princess 182037 Smart Aerofryer XXL

De Princess 182037 Smart Aerofryer hetelucht friteuse beschikt over acht automatische programma’s voor frietjes, vlees, kip, vis, broodjes, en cake. Je kan er maximaal 1200 gram aan snacks in bereiden per keer. Om die reden is de airfryer geschikt voor middelgrote tot grote gezinnen!

Het toestel is ook eenvoudig om te bedienen, dankzij de HomeWizard Kitchen app. Een interessante extra, want met deze app kan je Princess recepten doorsturen naar de airfryer, zodat het voedsel steeds perfect bereid wordt.

De hetelucht friteuse is daarnaast voorzien van een warmhoudfunctie, waardoor je voedsel voor een tijdje op de perfecte temperatuur kan houden. Door de oververhittingsbeveiliging en antislip-voetjes kan je de airfryer ook telkens op een veilige manier gebruiken.

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo