De 3 beste Tristar airfryers

Tristar maakt goedkope airfryers die ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn. Het is dus een interessant merk om te ontdekken als je een goede airfryer wilt voor weinig geld. Maar wat zijn de beste modellen? Vraag het je niet langer af, want je ontdekt het hier!

Tristar airfryer: een budgetvriendelijke keuze

Tristar maakt een airfryer voor iedereen toegankelijk door goedkope modellen aan te bieden. Het merk maakt airfryers die voor de scherpe prijs kwalitatief goed zijn. Een Tristar airfryer is dus vooral een goede keuze als je weinig budget hebt.

Het merk verkoopt ook veel verschillende modellen en heeft diverse formaten van airfryers. De kans is daardoor groot dat er ook een Tristar airfryer voor jou bij zit. Verder zijn de toestellen prettig in gebruik.

Tristar airfryer kopen? Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten

Wil je zeker zijn dat je een goede koop doet? Koop dan niet zomaar een airfryer op goed geluk. Houd in plaats daarvan rekening met onderstaande aandachtspunten bij de aankoop!

Inhoud

Een van de belangrijkste aandachtspunten bij de aankoop van een airfryer is de inhoud of bakcapaciteit. Kijk naar hoeveel frietjes je ermee kunt bakken. Voor een of twee personen is een kleine airfryer met een inhoud van een kilo voldoende. Wil je frietjes bereiden voor meer mensen? Dan raden we je een bakcapaciteit van minstens 1,2 kilo aan. Voor hele grote gezinnen is een capaciteit van 1,5 tot 2 kilo dan weer beter.

Het is vooral erg belangrijk om geen airfryer te kopen die te groot of te klein is. Als hij te groot is, dan gaat er energie verloren. Koop je je airfryer te klein? Dan zul je meerdere keren moeten bakken. Probeer dus zo goed mogelijk in te schatten hoeveel frietjes er nodig zijn.

Formaat

Een airfryer met een grotere bakcapaciteit heeft doorgaans een groter formaat dan een exemplaar met een kleinere bakcapaciteit. Maar het kan zijn dat twee airfryers verschillen in formaat en toch dezelfde inhoud hebben. In dat geval is het handiger om het kleinste formaat te kiezen. Zeker indien je niet zoveel plaats vrij hebt op je keukenaanrecht.

Als je voldoende ruimte hebt, moet je daar uiteraard niet te veel op letten. Wil je je arifryer liever niet laten staan? Kijk dan of hij een goed formaat heeft om in de kast op te bergen. Daarnaast is een opbergvak voor het snoer in dat geval praktisch.

Gebruiksgemak

Sommige Tristar airfryers zijn voorzien van geprogrammeerde programma’s. Deze maken het je makkelijker om je gerechten perfect te bereiden. Bepaalde modellen hebben meer ingestelde programma’s dan andere. Hoe meer programma’s, hoe makkelijker je het toestel bedient. Maar vaak is het toestel dan wel duurder. Daarnaast is het bedieningssysteem niet bij elke airfryer hetzelfde. Vraag jezelf af of je druk- of draaiknoppen handiger vindt.

Onze top 3 Tristar airfryers

Vind je het heel moeilijk om een keuze te maken uit de vele verschillende Tristar airfryers? Geen nood, want wij hebben uitgezocht welke modellen het interessantst zijn op vlak van kwaliteit, prijs en gebruiksgemak. Ontdek onze drie favorieten en de kans is groot dat je de ideale airfryer vindt!

1. Tristar FR-6980 Mini Crispy Fryer

De Tristar FR-6980 Mini Crispy Fryer is een goedkoop en populair model. Je bedient het toestel eenvoudig aan de hand van een draaiknop. Geen ingewikkeld gedoe met meerdere knopjes!

Deze Tristar airfryer heeft een bakcapaciteit van 500 gram en is daarmee geschikt om alleen of met twee te gebruiken. Het voordeel van deze kleine airfryer is dat hij slechts 1.000 Watt verbruikt en dus energiezuinig is. Daarnaast neemt hij nauwelijks plaats in. Dat maakt hem ook een goede airfryer voor op de camping. Het toestel is daarnaast veilig dankzij de Cool Wall en oververhittingsbeveiliging.

 • Goedkope airfryer
 • Makkelijk te bedienen met draaiknoppen
 • Neemt weinig plaats in: ideaal voor op de camping
 • Kleine bakcapaciteit van 500 gram


2. Tristar FR-6999 Digitale Airfryer XXL

Heb je toch liever een hypermoderne airfryer? Dan stelt de Tristar FR-6999 niet teleur. Het fijne aan deze airfryer is dat hij voorzien is van maar liefst 10 verschillende programma’s. Die maken het je makkelijker om je frietjes en andere snacks lekker knapperig te maken. Je hebt zelfs de mogelijkheid om je eigen instellingen te programmeren via de geheugenfunctie.

Dankzij de bakcapaciteit van 1,5 kilo is het toestel ook erg geschikt voor gezinnen. Een ander grote troef is het gebruiksgemak. Je bedient de airfryer namelijk makkelijk via het mooie touchscreen.

 • Heeft 10 verschillende programma’s die frietjes bereiden makkelijker maken
 • Perfect voor gezinnen dankzij de bakcapaciteit van 1,5 kilo
 • Prachtig design
 • Geheugenfunctie: je kunt zelf je favoriete instellingen opslaan
 • Groot formaat


3. Tristar FR-6956 Digital Crispy Fryer

De krachtige Tristar FR-6956 Digital Crispy Fryer maakt met zijn vermogen van 1.500 Watt je snacks in een mum van tijd klaar. De mooie airfryer is ook makkelijk te bedienen. Je selecteer eenvoudig het programma dat je nodig hebt via het blauw verlichte touchscreen. Je kunt er 1,2 kilo aan frietjes in bakken.

Met deze Tristar airfryer eet je erg gezond, want je hebt nauwelijks olie nodig voor het bereiden van je gerechten. Daarnaast is het toestel veilig in gebruik dankzij de oververhittingsbeveiliging, antislip en Cool Wall.

 • Heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Voorzien van 8 programma’s
 • Grote bakcapaciteit van 1,2 kilo

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo