De 3 beste Turbotronic airfryers

Wil je niet alleen een airfryer maar ook een prachtige eyecatcher voor in je keuken? Dan is Turbotronic het ideale merk. De airfryers uit hun assortiment zien er namelijk stuk voor stuk mooi uit. Maar sommige modellen zijn natuurlijk interessanter dan andere. In deze blog ontdek je welke Turbotronic airfryers de beste zijn. Zo maak je zeker de juiste keuze!

Beste Turbotronic airfryers van 2024

TurboTronic

Of je nu een feestje organiseert, een grote familie hebt of gewoon van ruime porties houdt, de TurboTronic AF118 Dubbele Airfryer XL met een capaciteit van 7,6 liter is ideaal in elke keuken. Met zijn inhoud verdeeld over twee mandjes van elk 3,8 liter, hoef je nooit meer in etappes te...

TurboTronic

Of je nu een feestje organiseert, een grote familie hebt of gewoon van ruime porties houdt, de TurboTronic AF118 Dubbele Airfryer XL met een capaciteit van 7,6 liter is ideaal in elke keuken. Met zijn inhoud verdeeld over twee mandjes van elk 3,8 liter, hoef je nooit meer in etappes te...

TurboTronic

Met deze Airfryer XXL die tegelijkertijd een oven is, maak je de meest veelzijdige gerechten. De heteluchtfriteuse is vormgegeven als professionele oven met verschillende inschuifniveaus, met rotisserie én de nodige accessoires. Dat maakt de Airfryer XXL geschikt in elke keuken en voor...

TurboTronic

Op een veelzijdige manier koken en bakken begint met de TurboTronic AFD32 Airfryer XXL en Oven. Deze 2-in-1 keukenmachine, airfryer én oven in één, is een echte uitkomst voor iedereen! Met 12 pre-set kookprogramma’s maak je in deze airfryer XXL eindeloos veel gerechten. ...

TurboTronic

Op een veelzijdige manier koken en bakken begint met de TurboTronic AFD32 Airfryer XXL en Oven. Deze 2-in-1 keukenmachine, airfryer én oven in één, is een echte uitkomst voor iedereen! Met 12 pre-set kookprogramma’s maak je in deze airfryer XXL eindeloos veel gerechten. ...

Turbotronic: een merk dat je moet ontdekken

Turbotronic is nog niet heel erg bekend. Dat is jammer, want het merk maakt de mooiste airfryers die je ooit gezien hebt. Ze zien er namelijk ultramodern uit. Daarnaast bestaan ze in diverse leuke kleuren, waaronder groen, wit en blauw. Het zijn dus blikvangers voor in je keuken. Niet onbelangrijk, want je moet er vaak op kijken.

Turbotronic maakt daarnaast kwalitatieve en gebruiksvriendelijke airfryers. En ze zijn helemaal niet zo duur. Door de vele voordelen is dit een merk dat je zeker moet ontdekken als je op zoek bent naar een airfryer!

Waar let je op bij de aankoop van een Turbotronic airfryer?

Als je het assortiment van Turbotronic airfryers bekijkt, ben je misschien geneigd om het mooiste toestel eruit te kiezen. Maar naast de looks, zijn er nog een aantal andere belangrijke aandachtspunten waarmee je rekening moet houden als je een miskoop wilt vermijden. De belangrijkste overlopen we hieronder!

Bediening

De meeste airfryers van Turbotronic bedien je aan de hand van een touchscreen, maar er zijn ook enkele modellen die je met draaiknoppen kunt bedienen. De vraag is dus wat je zelf het handigste vindt. De meeste mensen verkiezen een airfryer met touchscreen, omdat deze voorzien is van voorgeprogrammeerde instellingen. Zo hoef je zelf de baktijd en temperatuur niet meer in te stellen. Maar er zijn ook mensen die een voorkeur hebben voor draaiknoppen. Wat vind jij het prettigst?

Bakcapaciteit

Niet iedere Turbotronic airfryer heeft dezelfde bakcapaciteit. Het is handig om voor een toestel te kiezen, waar je in één keer voldoende frietjes kunt bakken voor het hele gezin. Zo hoef je het toestel niet meerdere keren aan te zetten. Je mag rekenen op zo’n 250 gram frietjes per persoon. Voor een gezin van 4 is een airfryer met een bakcapaciteit van 1 kilo of groter dus aangeraden.

Prijs

De airfryers van Trubotronic kosten ongeveer tussen de 50 en 100 euro. Er zijn ook enkele duurdere modellen, maar doorgaans zul je dus niet veel moeten betalen. Denk op voorhand goed na over hoeveel geld je wilt uitgeven aan een airfryer. Zo ga je niet over je budget.

Top 3 beste Turbotronic airfryer

Zoek zelf niet langer naar de beste Turbotronic airfryer. Dat hebben wij al voor je gedaan. We selecteerden de modellen aan de hand van hun klantenbeoordelingen, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De drie airfryers die wij voor je uitgekozen hebben, zijn dus stuk voor stuk de moeite waard!

1. TurboTronic AF10D Digitale Airfryer

De mooie TurboTronic AF10D Digitale Airfryer is verkrijgbaar in het zwart, groen en blauw. Welke kleur je ook kiest, hij stelt je niet teleur. Deze airfryer is namelijk ontzettend makkelijk in gebruik. Dit dankzij het touchscreen en de 8 verschillende programma’s.

De bakcapaciteit is 800 gram. Daarmee is het toestel geschikt voor gezinnen die bestaan uit maximaal 3 personen. Ben je klaar met het bereiden van snacks? Dan kun je het bakje en rooster gewoon in de vaatwasmachine plaatsen. Dat is wel zo handig!

 • Verkrijgbaar in meerdere bijzondere kleuren
 • Heeft 8 kookprogramma’s
 • Compact formaat
 • Voorzien van vaatwasmachinebestendige onderdelen
 • Niet geschikt voor grote gezinnen


2. TurboTronic DAF5 Dubbele Airfryer XXL

Ben jij een grote eter of heb jij een groot gezin? Dan is de TurboTronic DAF5 Dubbele Airfryer XXL eerder iets voor jou. Deze grote airfryer heeft een bakcapaciteit van 2 kilo. Doordat hij voorzien is van twee bakmandjes, kun je ook zonder probleem twee verschillende snacks tegelijkertijd bereiden.

Deze airfryer is ook verkrijgbaar in het zwart, grijs, lichtblauw en donkerblauw. Bij de aankoop krijg je enkele interessante extra’s, zoals een receptenboek, twee grillplaten en twee pizzaplaten met antiaanbaklaag. Daarmee bereid je nog eenvoudiger je favoriete gerechten.

 • Grote bakcapaciteit van 2 kilo
 • Heeft 2 bakmanden
 • Voorzien van 12 programma’s
 • Inclusief pizzaplaten en grillplaten
 • Verkrijgbaar in diverse mooie kleuren
 • Heeft geen warmhoudfunctie


3. TurboTronic AF9M Airfryer – Heteluchtfriteuse

De mooie TurboTronic AF9M Airfryer is een compact model waarvoor je zeker een plekje vindt op je aanrecht, hoe weinig plaats je ook beschikbaar hebt. Deze airfryer bedien je eenvoudig aan de hand van twee draaiknoppen: een voor de temperatuur en een voor de tijd.

Deze leuke airfryer is verkrijgbaar in het groen, zwart en lichtblauw. Hij heeft een bakcapaciteit van 800 gram en onderdelen die je in de vaatwasmachine mag plaatsen. Daarnaast heeft hij een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding.

 • Heeft vaatwasmachinebestendige onderdelen
 • Neemt weinig plaats in
 • Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren
 • Goedkoop
 • Werkt met draaiknoppen

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo