Drumsticks bereiden in de airfryer: hoe begin je eraan?

Drumsticks bereiden in de airfryer

Drumsticks zijn een populair gerecht dat op veel verschillende manieren kan worden bereid. Een gezonde manier om drumsticks te bereiden is ze gewoon in de airfryer te bakken. De airfryer kookt de drumsticks door er hete lucht omheen te laten circuleren, zodat ze knapperig van buiten en sappig van binnen zijn. In dit artikel laten we je zien hoe je drumsticks op een gezonde manier kan bereiden in de airfryer.

Om drumsticks in de airfryer te bereiden, verwarmt u eerst de airfryer voor op 200° C. Kruid vervolgens de drumsticks met de gewenste kruiden. Wij raden aan zout, peper en knoflookpoeder te gebruiken. Zorg ervoor dat de drumsticks elkaar niet raken, zodat ze gelijkmatig garen. Leg de drumsticks in de mand van de airfryer en bak ze 25 minuten. Zodra ze gaar, haal uit de airfryer en geniet. Zo simpel kan het zijn!

Om er zeker van te zijn dat de drumsticks door en door gaar zijn, steekt u een vleesthermometer in het dikste gedeelte van de kip. De interne temperatuur moet minstens 75° C zijn. Als de drumsticks gaar zijn, haal je ze uit de airfryer en smullen maar!

Jan

Jan

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo