Beste MOA airfryer: de MOA Airfryer – PerfectFry Double review

Heb je onlangs het assortiment van airfryers bekeken en ben je toevallig de MOA PerfectFry Double tegengekomen? Dan wil je vast weten of deze airfryer zijn geld waard is. Wij vinden van wél en we vertellen je in dit artikel waarom!

Wij zijn er sterk van overtuigd dat de PerfectFry Double de beste MOA airfryer is die er bestaat. Hij heeft namelijk heel wat interessante voordelen. Wij geven je een overzicht van de eigenschappen, zodat je een goed idee hebt van wat deze airfryer je te bieden heeft!

Airfryer - PerfectFry Double - XXL 9L - Dubbele Airfryer - Twee kookvakken - 2 x 4.5L - PFD5B

Toon prijs

Met de MOA PFD5 dubbele airfryer tover je in een handomdraai de krokantste en lekkerste producten op tafel. Dankzij het grote temperatuurbereik bereid je elk product naar perfectie. En met de dubbele bak zijn je snacks en...

Bakcapaciteit

Deze airfryer van MOA heeft een totale bakcapaciteit van 1,5 kilo dat verdeeld is in twee verschillende bakjes. Dat heeft als grote voordeel dat je er twee soorten snacks tegelijkertijd in kunt bakken. Maar twee bakjes zijn ook handig als je niet altijd even veel voeding moet bereiden. Zo gaat er geen energie verloren.

Je kunt met de timer zelfs zorgen dat je twee snacks op hetzelfde moment klaar zijn. Er zijn nog andere airfryers die twee bakjes hebben, maar dat zijn er niet zo heel veel. Bovendien is deze airfryer extra gebruiksvriendelijk. Dankzij de bakcapaciteit van 1,5 kg is hij geschikt voor gezinnen van 4 tot 6 personen.

Gebruiksgemak

De PerfectFry Double bedien je eenvoudig aan de hand van een ledscherm. Het toestel heeft ook 6 voorgeprogrammeerde programma’s die je het makkelijker maken om bepaalde snacks te bereiden. Want zo weet je meteen de ideale baktemperatuur en -tijd. Deze MOA airfryer is dus erg prettig in gebruik.

Je kunt ook zelf de temperatuur instellen. De grote troef van deze airfryer is dat hij een groot temperatuurbereik heeft van 50 tot 220C. Daardoor kun je er vrijwel alles mee bereiden.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Wij zijn ook heel erg enthousiast over de prijs-kwaliteitsverhouding van deze MOA airfryer. Voor een dubbele airfryer is hij scherp geprijsd en zijn bouwkwaliteit is uitstekend. Dat betekent dat je hem lang zult kunnen gebruiken!

Veiligheid

Deze MOA airfryer kun je gebruiken met een gerust hart. Hij is namelijk erg veilig dankzij de antislipvoetjes. Daarnaast heeft hij een veiligheidsslot en oververhittingsbeveiliging. Dit toestel schakelt zichzelf ook uit na een periode van inactiviteit.

Formaat

De MOA PerfectFry Double airfryer is redelijk groot en zwaar. Maar als je voldoende plaats vrij hebt op je aanrecht is dat geen probleem. Een airfryer laat je namelijk toch op zijn plek staan. Bovendien is hij qua gewicht en grootte vergelijkbaar met andere dubbele airfryers.

Reiniging

Niet iedereen vindt het fijn om af te wassen. Het is een van de huishoudelijke taken waar mensen het vaakst tegenop zien. Daarom kiezen heel wat mensen voor een vaatwasser. Als je zelf ook niet dol bent op afwassen, zal deze MOA airfryer je blij maken. De roosters zijn namelijk vaatwasmachinebestendig. Maar ook als je geen vaatwasmachine hebt, is dit toestel een goede keuze. Want de onderdelen zijn makkelijk met de hand te reinigen.

Voor- en nadelen

  • Heeft een groot temperatuurbereik van 50 tot 220C
  • Erg prettig in gebruik
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Heeft 2 bakjes
  • Voorzien van een warmhoudfunctie
  • Veilig
  • Weegt zwaar (8 kg)

Airfryer - PerfectFry Double - XXL 9L - Dubbele Airfryer - Twee kookvakken - 2 x 4.5L - PFD5B

Toon prijs

Met de MOA PFD5 dubbele airfryer tover je in een handomdraai de krokantste en lekkerste producten op tafel. Dankzij het grote temperatuurbereik bereid je elk product naar perfectie. En met de dubbele bak zijn je snacks en...

Conclusie

Na het lezen van de kenmerken van de MOA PerfectFry Double is het je vast duidelijk geworden waarom hij volgens ons de beste MOA airfryer is. Deze airfryer heeft twee kookvakken waardoor je twee verschillende snacks op dezelfde tijd kunt klaarmaken. Je bedient hem eenvoudig aan de hand van een ledscherm. De voorgeprogrammeerde programma’s maken het je makkelijker om de ideale temperatuur en baktijd in te stellen. Daarnaast kun je er alles mee bereiden, omdat hij een hoog temperatuurbereik heeft van 50 tot 220C.

Dankzij zijn bakcapaciteit van 1,5 kg is hij erg geschikt voor bijna alle gezinnen. Na gebruik maak je hem eenvoudig schoon, want de roosters kunnen gewoon in de vaatwasmachine. De warmhoudfunctie is eveneens een grote troef. Het enige nadeel van dit toestel is dat het redelijk zwaar weegt, maar dat is altijd het geval als je voor een dubbele airfryer kiest. De MOA PerfectFry Double is dus een echte aanrader voor wie op zoek is naar een goede airfryer!

Jan

Jan

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo