Onze algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden worden ook wel de disclaimer genoemd. Dit is dus de disclaimer van deze website. Hierin wordt vermeld op welke wijze we de inhoud van deze website aanbieden.

Wij zullen altijd de meest recente disclaimer op deze pagina plaatsen.

Het bezit van de inhoud
De inhoud van deze website, de informatie hierop vermeld, is voor iedereen gratis te verkrijgen. Dit is alleen het geval wanneer je de informatie niet gaat knippen en plakken, verder verspreiden of op andere manieren verkeerd zult gebruiken. Wanneer je toch de genoemde informatie wilt gebruiken, dan moet hierbij altijd het dwingend recht in acht worden genomen. Zonder schriftelijke toestemming van de website is het verboden om teksten, foto’s of ander materiaal in te zetten.

Extra’s
Er wordt op deze website veel informatie aangeboden, waaronder verschillende prijzen. Hierin willen we altijd graag de realiteit weergeven. Eventuele fouten zijn dus onbedoeld genoemd. Mochten hierbij wel fouten ontstaan, dan wel door fouten in het programma als fouten door slordig typewerk, is dit geen aanleiding om dingen te claimen van deze website.

Hoewel wij zo actueel mogelijk willen zijn met de informatie zoals vermeld op deze website kan het toch gebeuren dat dit niet altijd is gelukt. Bij eventuele foutieve of niet volledige informatie is deze website niet aansprakelijk.

Alle gegevens en kennis met betrekking tot de informatie en de producten die op deze website worden gegeven zijn gegeven zonder een enkele vorm van aansprakelijkheid. Wij hebben als website het recht om alle informatie te veranderen, dan wel te verwijderen zonder hier eerst over te waarschuwen. Ook over eventuele foutieve hyperlinks of foutieve informatie via deze hyperlinks hebben wij geen enkele aansprakelijkheid.

%d bloggers liken dit: