Review: Aigostar Cube 30IBT – XXL Digitaal Airfryer

Kijk je uit naar gezellige familiefeestjes of avonden met vrienden en wil je de lekkerste snacks en maaltijden bereiden? Dan is de Aigostar Cube 30IBT Airfryer uitermate geschikt om snel een gezonde snack op tafel te zetten. Deze Airfryer heeft een inhoud van 7 liter, waardoor je grotere porties tegelijkertijd kunt bereiden, zonder dat enkele van je gasten moeten wachten. Met een bakcapaciteit van wel 1600 gram kom je al snel een heel eind en kun je iedereen voorzien van verrukkelijke lekkernijen.

Naast het frituren van patat of fastfood snacks, kun je hier ook mee braden, bakken en grillen. Hele maaltijden zijn met deze innovatieve digitale Airfryer te bereiden, van gefrituurd eten, tot hartig en zelfs desserts zijn mogelijk. Volledige opties om te genieten van de meest uiteenlopende gerechten. Koken is nog nooit zo gemakkelijk geweest en je zult zien dat je de Aigostar Cube 30IBT Airfryer niet meer kunt wegdenken uit je keuken, wanneer je deze eenmaal hebt uitgeprobeerd.

Cube 30IBT - XXL Digitaal Airfryer - 7L Hetelucht Friteuse - Kookboek - 1600g friet - 7 programma's - 1900W

Toon prijs

De Aigostar Cube Airfryer 30IBT is een XXL airfryer heeft een capaciteit van 7 liter. Hiermee is het zeer geschikt voor grote gezinnen of feestjes. Je kunt diverse maaltijden bereiden in de airfryer door middel van de 7 vooraf...

Gezonde snacks met digitale Airfryer

Zoals de naam al doet vermoeden, worden maaltijden bereid met gebruik van hete-luchttechnologie. Dit houdt in dat hete lucht op grote snelheid door de Airfryer wordt geleid, waardoor het eten op gezonde wijze wordt verwarmd en gegaard. Hiervoor is het niet langer nodig om olie te gebruiken, wat betekent dat je je geen zorgen over calorieën hoeft te maken. Met de warme lucht met 360 graden Celcius wordt het eten zelfs tot 4 keer sneller klaar gemaakt.

Met een handmatige instelling kun je de temperatuur zelf instellen tussen 80 °C tot 200 °C. Ook de duur van het programma kan worden ingesteld op een gewenste tijdsduur tussen 0 en 60 minuten om de gerechten te bereiden die je wenst. Met 7 vooringestelde programma’s kun je kiezen uit het braden van vlees, vis, kip of het bakken van cakes en taarten of het frituren van aardappels voor patat. Je hoeft enkel een geschikt programma te kiezen en de Airfryer neemt het werk verder uit je handen.

LED-aanraakpanel voor programmeren Airfryer

Op de Aigostar Cube 30IBT Airfryer kun je tot 7 programma’s instellen, om eten mee te bereiden. Je hoeft hiervoor enkel het LED-aanraakpanel te gebruiken, waarbij de bediening uiterst eenvoudig kan worden ingesteld. Stel de temperatuur en de tijdsduur in en kook het eten op temperaturen 80 °C tot 200 °C. Je verbruikt tot wel 85% minder aan vet, doordat de warme lucht het eten gaart, in plaats van de olie die doorgaans wordt gebruikt in friteuses.

Je hoeft dus niet eerst een friteuse te vullen met olie, voordat je kunt frituren. Ook is er geen noodzaak om eerst de Airfryer op te warmen, zoals met olie gebruikelijk is. Je start eenvoudigweg één van de 7 vooringestelde programma en kunt direct van start. De Airfryer zal het eten bereiden en ervoor zorgen dat je grote porties tegelijkertijd kunt serveren voor gasten. Zo hoef je niet lang te wachten of uren zelf in de keuken te staan.

Gezonde en gebruikersvriendelijke Airfryer

Doordat de Aigostar Cube 30IBT Airfryer volledig vrij is BPA kun je erop vertrouwen dat je eten gezond en veilig wordt bereid, zonder dat hierbij schadelijke dampen vrijkomen. Het verwarmen wordt snel en effectief volbracht en je kunt genieten van heerlijke gerechten die gezond zijn. De mand waarin je het eten legt, kan eenvoudig uit de Airfryer worden gehaald. Doordat er een antiaanbaklaag is toegevoegd, zal het uiterst gemakkelijk zijn om de Airfryer schoon te maken na gebruik.

Ook beschikt de Aigostar Cube 30IBT Airfryer over antislip voeten, zodat deze goed blijft staan tijdens gebruik, wat zorgt voor extra veiligheid. Een koele handgreep voorkomt dat je je handen brandt als je de mand uit de Airfryer haalt. Een warmhoudfunctie maakt het mogelijk om het eten warm te houden, als je niet direct wilt serveren. Hiervoor hoef je enkel de betreffende knop in te drukken, waarna het eten warm wordt gehouden.

Voor- en nadelen van Aigostar Cube 30IBT Airfryer

Er zijn genoeg aantrekkelijke voordelen te benoemen voor de Voor- en nadelen van Aigostar Cube 30IBT Airfryer. Deze Airfryer heeft een ruime capaciteit tot wel 1600 gram, voor grote porties friet die in één keer kunnen worden bereid. Een LED-touchscreen bedieningspaneel maakt het mogelijk om één van de 7 geautomatiseerde programma’s in te stellen voor het braden, bakken of frituren van producten als vlees, vis, brood, cake of patat.

Een warmhoudfunctie maakt het mogelijk om het eten nog wat langer warm te houden. De Airfryer beschikt over een timer, waarmee eenvoudig de kooktijd is in te stellen, waarna de Airfryer uitvalt om oververhitting te voorkomen.

  • 7 vooringestelde programma’s
  • Bakcapaciteit van 7 liter en 1600 gram
  • Fat Removal-technologie tot wel 85% minder vet

Waar kan je de Aigostar Cube 30IBT kopen?

Kookinspiratie voor koken met Aigostar Cube 30IBT Airfryer

Om het koken met de Aigostar Cube 30IBT Airfryer nog leuker te maken, ontvang je bij aanschaf een receptenboek. Zo kun je aanvullende inspiratie opdoen voor het bereiden van heerlijke gerechten in de Airfryer. Er is veel mogelijk en om het werkelijke potentieel van deze hete-luchtfriteuse te benutten, kun je zo nog meer ideeën opdoen en ontdekken welke producten en recepten kunnen worden bereid met jouw nieuwe Aigostar Cube 30IBT Airfryer. Met het LED-touchscreen kun je optimaal de temperatuur en de kooktijd controleren en leer je de Airfryer optimaal gebruiken. Zeker voor grotere gezinnen of feestelijke bijeenkomsten is deze Airfryer uitermate geschikt.

Jan

Jan

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo