Review: Daewoo DHFRYER Airfryer

De Daewoo DHFRYER Airfryer is een van de beste airfryers volgens gebruikers. Maar waarom is het toestel zo populair en is het ook voor jou een goede keuze? Dat kom je hieronder te weten in ons gedetailleerd Daewoo DHFRYER Airfryer review! De Daewoo DHFRYER Airfryer maakt lekkere knapperige frietjes en is een erg goedkoop toestel. Dit zijn de meest geliefde kenmerken van het toestel volgens verschillende gebruikers. Maar hoe scoort de Daewoo DHFRYER Airfryer op alle vlakken? Daar vind je hieronder een antwoord op!

De Daewoo DHFRYER Airfryer is een aanwinst voor iedereen die de lekkerste gerechten op een gezonde manier wilt bereiden. Kies een temperatuur en tijd, en bak in no-time een heerlijk bord friet, groenten, vlees, vis of zelfs taart en cake zonder toegevoegde vet of olie in deze heteluchtfriteuse....
Toon prijs

Prijs

De Daewoo DHFRYER Airfryer is een goedkoop toestel. Je kan het al kopen voor rond de 45 euro. Het is daarmee een van de goedkoopste airfryers op de markt. Als je graag een airfryer wilt kopen, maar niet veel geld hebt, is dit dus een goede optie.
Er is wel een airfryer die nog goedkoper is, maar deze is kleiner en van een iets minder goede kwaliteit. Met de Daewoo DHFRYER Airfryer krijg je wat je betaalt en meer. Om die reden is het een goede aankoop!

Gebruiksvriendelijkheid

Je kan de airfryer bedienen aan de hand van twee draaiknoppen. Er is een knop voor het regelen van de temperatuur en een knop waarmee je de tijd instelt. Het is niet het meest moderne systeem. De nieuwste airfryers hebben namelijk een digitaal display.

Maar in dat geval zijn er veel knopjes. Dit kan verwarrend en frustrerend zijn. Als je het simpel wilt houden, is zo’n ouder model dat je bedient met twee draaiknoppen dus veel beter. Het toestel heeft geen voorgeprogrammeerde programma’s, maar het is wel mogelijk om je voeding perfect gaar te bereiden, dankzij de pictogrammen.

Bakcapaciteit

De Daewoo DHFRYER Airfryer heeft een inhoud van 2,4 liter. Dat staat gelijk aan 700 gram frietjes. Je kan de airfryer dus gebruiken voor maximaal 3 personen. Als je veel frietjes of ander voedsel in een keer nodig hebt, is dit wel eerder een toestel voor twee personen.
Deze airfryer heeft dus niet zo’n grote bakcapaciteit, maar is wel ideaal voor kleine gezinnen of om alleen te gebruiken. Met een te grote airfryer zou je namelijk onnodig warmte en verliezen.

Kwaliteit

Daewoo staat bekend als kwalitatief merk. Hoewel dit toestel niet veel kost, heeft het zeker de kwaliteit die je van een Daewoo toestel verwacht. De behuizing is gemaakt uit kunststof, maar dat is zeker normaal bij airfryers uit deze prijscategorie.
Je merkt de goede kwaliteit vooral aan de hand van het hoog vermogen en hoe grondig er aan de veiligheid werd gedacht. Het is dus een airfryer met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

Reiniging

Deze airfryer reinig je eenvoudig. De binnenpan kan je namelijk verwijderen en in de vaatwasmachine plaatsen. Op die manier spaar je veel tijd en werk uit.

Vermogen

De Daewoo DHFRYER Airfryer is een erg krachtig toestel. Het heeft een vermogen van 1000 Watt. De airfryer warmt dus snel op en je voedsel is ook vlug klaar. Een groot voordeel!

Formaat

De Daewoo DHFRYER Airfryer is een erg compact toestel en dus een goede optie als je weinig plaats hebt op je aanrecht. Je kan het ook eenvoudig opbergen in je kasten wanneer je het voor een tijdje niet gebruikt.

Veiligheid

De Daewoo DHFRYER Airfryer scoort erg goed op vlak van veiligheid. Het is namelijk voorzien van een oververhittingsbeveiliging, een cool touch handvat en antislipvoetjes. Deze airfryer kan je dus zorgeloos gebruiken.

Extra’s

Bij deze airfryer krijg je een toastrekje. Zo kan je makkelijker toasten. Dit krijg je niet bij elke airfryer, maar het maakt het je eenvoudiger om bepaalde gerechten te bereiden. Het is dus een interessante extra!

  • Goedkoop: de Daewoo DHFRYER Airfryer kost niet veel, maar is toch kwalitatief en eenvoudig in gebruik.
  • Veilig toestel: je gebruikt deze airfryer zorgeloos dankzij de overhittingsbeveiliging, de cool touch handgreep en de antislipvoetjes.
  • Hoog vermogen: het toestel heeft een vermogen van 1000 Watt waardoor het snel voedsel bereidt.
  • Kleine bakcapaciteit: dit toestel is enkel geschikt voor maximaal 3 personen.

 

Conclusie

De Daewoo DHFRYER Airfryer is een aanwinst voor iedereen die de lekkerste gerechten op een gezonde manier wilt bereiden. Kies een temperatuur en tijd, en bak in no-time een heerlijk bord friet, groenten, vlees, vis of zelfs taart en cake zonder toegevoegde vet of olie in deze heteluchtfriteuse....
Toon prijs

De Daewoo DHFRYER Airfryer is een compacte airfryer die past in elke keuken, hoe klein de ruimte ook is. Het is ook eenvoudig in gebruik dankzij de twee draaiknoppen. Je hoeft alleen maar de juiste tijd en temperatuur in te stellen. De aanwezige pictogrammen helpen je hierbij.

Door het vermogen van 1000 Watt hoef je ook nooit lang op je voedsel te wachten. De airfryer heeft daarnaast een bakcapaciteit van 700 gram en is dus geschikt voor kleine gezinnen van maximaal 3 personen.

Wanneer je klaar bent met voedsel bereiden, plaats je de uitneembare binnenpan zonder probleem in de vaatwasser. Zo bespaar je heel wat tijd uit! Je kan de airfryer bovendien met een gerust hart gebruiken, want het is voorzien van antislipvoetjes, een cool touch handgreep en een overhittingsbeveiliging. Je kan al van al deze voordelen genieten voor een klein prijsje.

Jan

Jan

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo