Review: Eden ED-7012 – Hete-luchtfriteuse XXL

Dankzij innovatieve hete-luchttechnologie wordt het mogelijk om met de Airfryer XXL – Eden ED-7012 te bakken, braden, roostere, grillen en frituren. En dit allemaal zonder hiervoor olie te gebruiken. Een gezonder alternatief dus, op de gebruikelijke friteuses die je gewend bent. Door een inhoud van 6 liter kun je razendsnel een grote hoeveelheid lekkere snacks op tafel zetten en hoef je niet telkens kleinere porties klaar te maken.

Zeker voor grotere gezelschappen is de Airfryer XXL uitermate geschikt, doordat je hiermee ruimere hoeveelheden tegelijkertijd kunt bereiden. Er wordt nauwelijks tot geen olie gebruikt, waardoor je gezonde maaltijden krijgt, die voor iedereen een lust voor het oog zullen zijn. Profiteer van de vele voordelen van deze hete-luchtfriteuse XXL, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over hangende geuren of uitgebreide schoonmaakperikelen achteraf. Door een modern esthetiek en een stoere behuizing is de Airfryer een prachtige aanvulling in elk keukendesign.

Airfryer XXL - Eden ED-7012 - Heteluchtfriteuse XXL – Inhoud: 6 liter – Digitale bediening - Braden, grillen, bakken,...

Toon prijs

Binnen een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel? De Eden ED-7012 Digital Air Fryer maakt het dankzij de heteluchttechnologie mogelijk om te bakken, braden, roosteren, grillen of te frituren zonder het gebruik van olie. Met...

Design van Airfryer XXL – Eden ED-7012

De Airfryer Eden ED-7012 heeft een vermogen van 1700 Watt, waardoor deze snel op de gewenste temperatuur is te krijgen. Bovendien kun je uit verschillende temperatuurstanden kiezen en dit aanpassen aan het gerecht dat je wilt bereiden. De temperatuur kan worden ingesteld op temperaturen tussen de 80°C tot 200°C, zodat alle producten effectief worden opgewarmd en gegaard. Met een timer op maximaal 60 minuten, kan heel duidelijk een signaal worden afgegeven wanneer de verwerkingstijd is bereikt.

Ook beschikt de Airfryer XXL over 8 voorgeprogrammeerde bakprogramma’s, waarmee je op verschillende manieren jouw maaltijden kunt bereiden. Kies voor het bakken van muffins, koekjes of brood of bak aardappelen, groenten of vis. Braden van kippenpootjes of kalkoen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je wekelijks een eigen portie friet maken en bijbehorende snacks eenvoudig frituren met hete lucht. Een gezonde hap is zo snel bereid, zonder dat je hier veel tijd aan kwijt bent. Slechts met één druk op de knop maak je jouw favoriete gerechten in korte tijd klaar, zodat je samen hiervan kunt genieten.

Moeiteloos bakken en reinigen met de hete-luchtfriteuse XXL

Om het gebruikersgemak te verhogen, is de Airfryer Eden ED-7012 voorzien van een antiaanbaklaag. Zo hoef je je tijdens het bakken of braden geen zorgen te maken of alles vastkoekt aan de bodem. Dit kan namelijk eenvoudig gebeuren wanneer producten aanbranden. Met de timer voorkom je oververhitting en de antiaanbaklaag voorkomt dat de Airfryer moeilijk is schoon te maken. Aankoeken zal hierdoor minder snel plaatsvinden.

Doordat de mand en crispy plate uitneembaar zijn en bestendig voor de vaatwasser, wordt het uitermate eenvoudig om de Airfryer na gebruik te reinigen. Dit maakt het gebruik van de hete-luchtfriteuse XXL nog aangenamer, doordat je weet dat je niet nog uren bent met schoonmaken, zodra alles is bereid. Ook hierdoor is deze friteuse op hete lucht een absolute aanrader.

Veilig geboden tijdens frituren

Uiteraard is veiligheid belangrijk tijdens het frituren of bakken en braden. Hier is zorgvuldig aandacht aan besteed, waardoor deze hete-luchtfriteuse zonder problemen kan worden gebruikt.

Oververhitting zal niet snel optreden, doordat de Airfryer Eden ED-7012 is voorzien van oververhittingsbeveiliging. Er zit bovendien een cooltouch handvat aan bevestigd, waardoor je de mand altijd veilig kunt vastpakken. Antislipvoetjes zorgen er vervolgens voor dat de Airfryer veilig op het aanrecht blijft staan.

Met het verwijderen van het mandje met hete friet of snacks, zul je zo niet snel onbedoeld de Airfryer mee trekken en risico lopen dat de Airfryer beschadigd raakt.

Ook zul je niet je handen kunnen branden, aangezien alle onderdelen die je aanraakt zorgvuldig gekoeld zijn. Een uitstekende keuze als je wilt frituren of braden, zonder zorgen of overmatig bedachtzaam zijn.

Voor- en nadelen van de Airfryer Eden ED-7012

Als je de Airfryer Eden ED-7012 aanschaft, dan krijg je waar voor je geld.  Door de ruime capaciteit kun je in korte tijd snel veel lekkers bereiden en hier uiteenlopende functies voor gebruiken. Je kunt volop koken, door te kiezen uit diverse programma’s waaronder bakken, braden, frituren of grillen. Door de hetelucht die door de Airfryer stroomt is er geen noodzaak meer voor kleverige olie en zullen de maaltijden gezonder en schoner zijn. Bij aanschaf van de Eden Air Fryer ontvang je een bijpassende bakplaat, 3 grillrekken, een rotisseriespit, een rotisseriemand en een rotisseriehandvat.

Uiteraard krijg je ook een handleiding om je op weg te helpen, zodat je kunt ontdekken op welke uiteenlopende manieren je heerlijke maaltijden kunt bereiden met deze hete-luchtfriteuse XXL.  Vooralsnog zijn er duidelijk meer voordelen dan nadelen te benoemen voor deze fraaie Airfryer. Ben je op zoek naar een gezonder alternatief op de gebruikelijke friteuse? Dan is dit een absolute aanrader. Enkele onmiskenbare voordelen van de Airfryer Eden ED-7012 zijn onder meer:

  • Grote capaciteit van 6 liter
  • 8 voorgeprogrammeerde bakprogramma’s
  • Digitaal bedieningspaneel
  • Hete-luchttechnologie voor bakken, braden, frituren, grillen en roosteren
  • Door hoge capaciteit tevens een groot keukenapparaat

Airfryer XXL - Eden ED-7012 - Heteluchtfriteuse XXL – Inhoud: 6 liter – Digitale bediening - Braden, grillen, bakken,...

Toon prijs

Binnen een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel? De Eden ED-7012 Digital Air Fryer maakt het dankzij de heteluchttechnologie mogelijk om te bakken, braden, roosteren, grillen of te frituren zonder het gebruik van olie. Met...

Jan

Jan

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo