Review: Inventum GF250HL – Heteluchtfriteuse

Ben je van plan om een airfryer te kopen en overweeg je de Inventum GF250HL airfryer? Dan is het handig om te weten wat de plus- en minpunten zijn van dit toestel. En dat kom je te weten in dit artikel, want je krijgt van ons een gedetailleerd Inventum GF250HL airfryer review!

De Inventum GF250HL airfryer is volgens vele gebruikers een aanwinst voor in de keuken, dankzij de goede werking en de makkelijke bediening. Het is dan ook niet zomaar een van de populairste airfryers van dit moment. Hieronder bespreken we hoe de airfryer scoort op veiligheid, kwaliteit, enzovoort. Zo bepaal je of het toestel bij je past!

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook...
Toon prijs

Prijs

Een van de grootste pluspunten van de Inventum GF250HL airfryer is dat hij erg scherp geprijsd staat. Je kan hem al kopen voor rond de 60 euro. Natuurlijk hangt de prijs wel een beetje af van waar je hem koopt, maar het is sowieso een budgetvriendelijke airfryer.

Er zijn zelfs weinig airfryers die nog goedkoper zijn, zeker niet van een bekend en kwalitatief merk, zoals Inventum. Op vlak van prijs zit je met dit toestel dus zeker goed!

Gebruiksvriendelijkheid

De Inventum GF250HL airfryer is voorzien van twee draaiknoppen waarmee je hem bedient. Eén knop is voor het regelen van de temperatuur en de andere voor het instellen van de tijd. Er zijn dus geen 50 verschillende knopjes, wat het erg eenvoudig maakt om te bedienen.
De knoppen zijn bovendien groot, wat niet het geval is bij een touchscreen. De gebruikers vinden het dan ook een erg aangenaam toestel om voedsel mee te bereiden.

Capaciteit

De bakcapaciteit van de Inventum GF250HL airfryer is ongeveer 800 gram. Dat is op zich niet zoveel. Het toestel is dus minder geschikt voor grote gezinnen, maar wel ideaal als je hem alleen, met z’n tweetjes of zelfs met 3 personen wilt gebruiken. In dat geval is een kleiner model zelfs beter, omdat er niet onnodig warmte en elektriciteit verloren gaat.

Kwaliteit

De behuizing van deze airfryer is gemaakt uit kunststof. Dit materiaal is niet even kwalitatief als metaal of roestvaststaal. Toch is de duurzaamheid erg goed volgens de gebruikers. Zeker voor de prijs die je ervoor betaalt.

Reiniging

De Inventum GF250HL airfryer reinig je eenvoudig, want het heeft een uitneembare binnenpan en frituurmand die in de vaatwasmachine kunnen. Je bespaart hierdoor veel tijd uit.
Vermogen

Dit toestel heeft een vermogen van 1500 Watt. Het is redelijk klein waardoor 1500 Watt erg veel is. Het hoog vermogen zorgt ervoor dat je de airfryer snel kan gebruiken en dat je ook niet lang hoeft te wachten op je voedsel.

Formaat

De airfryer is erg compact waardoor het niet alleen weinig plaats inneemt op het aanrecht, maar je het ook makkelijk opbergt. Het heeft een hoogte van 31 centimeter, een lengte van 33 centimeter en een breedte van 26,5 centimeter.

Veiligheid

Deze heteluchtfriteuse heeft een oververhittingsbeveiliging en is uitgerust met antislipvoetjes. Het heeft ook een cool wall zodat je je handen niet verbrandt. Je kan de Inventum GF250HL airfryer dus veilig gebruiken.

Extra’s

De Inventum GF250HL airfryer wordt niet geleverd met accessoires en heeft ook geen andere extra’s. Wat ergens wel logisch is aangezien het zo scherp geprijsd staat.

  • Goedkoop
  • Compact
  • Makkelijk in gebruik
  • Eenvoudig om te reinigen
  • Geen extra accessoires

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook...
Toon prijs

 

Conclusie

De Inventum GF250HL airfryer is perfect als je graag een goedkope airfryer wilt die toch erg krachtig werkt. Het toestel bedien je eenvoudig aan de hand van twee draaiknoppen en reinig je al net zo makkelijk, dankzij de vaatwasmachinebestendige onderdelen.

Omdat het toestel erg compact is, past het op elk aanrecht. Berg je het liever elke keer op? Ook geen probleem, want dankzij de handige afmetingen vind je zeker een plekje in je kast.

De Inventum GF250HL airfryer is vooral geschikt voor 2 tot 3 personen, want je kan er tot 800 gram aan frietjes in bakken. Je kan er bovendien lang van genieten, omdat het erg duurzaam is. Het toestel is daarnaast veilig in gebruik doordat het voorzien is van een oververhittingsbeveiliging, een cool wand en antislipvoetjes. Een echte must-have

Jan

Jan

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo