Review: KitchenBrothers Airfryer – XXL Hetelucht Friteuse – 1890W

Maak jouw favoriete snacks klaar met de KitchenBrothers Airfryer. Waar voorheen de frituurpan tevoorschijn kwam en de olie werd verwarmd, kun je nu kiezen voor een gezonder alternatief. De KitchenBrothers Airfryer verwarmd met hete lucht, waardoor olie niet meer nodig is. Nu kun je uitgebreid borrelen met vrienden, of genieten van heerlijke maaltijden in het weekend met familie. Niet voor niets is dit één van de bestverkochte Airfryers van 2022.

Het biedt jou de beste optie voor het bereiden van uiteenlopende gerechten voor een gezellig avondje tafelen. Met de juiste keukenapparatuur wordt koken een waar feest en wordt het uitermate eenvoudig om de heerlijkste borrelhapjes en snacks te bereiden. De Airfryer is van hoge kwaliteit en uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor je er snel mee aan de slag kunt. Een stijlvol design zorgt ervoor dat je de Airfryer niet hoeft weg te stoppen. Deze hete-lucht friteuse staat mooi op menig aanrecht en je zult het al snel als een heuse aanwinst beschouwen.

Airfryer - XXL Hetelucht Friteuse - 1890W - 7,2L - Kookboek - Zwart

Toon prijs

Zie je het al voor je: op een zaterdagavond heerlijk borrelen met het hele gezin. Daar horen natuurlijk snacks bij! Snacks uit de frituur zijn verleden tijd, snacks uit de airfryer zijn de toekomst! Wil je genieten van...

Gezond koken met de KitchenBrothers Airfryer

Anders dan met gewoon frituren, kun je met de KitchenBrothers Airfryer gezonde snacks bereiden. Je gebruikt zelfs tot zo’n 95% minder vet, dan wanneer je met olie frituurt. De hete-luchttechnologie zorgt ervoor dat enkel hitte door de Airfryer stroomt, waardoor het eten op snel tempo wordt gebakken, gebraden of gefrituurd. Je hoeft je hierdoor geen zorgen te maken over calorieën en profiteert juist van het behoud aan voedende vitamines.

Door deze bereidingswijze gaat er niets verloren en kun je optimaal genieten van heerlijke gerechten. Bij aankoop van de KitchenBrothers Airfryer ontvang je zelfs een kookboek, vol inspirerende gerechten en mogelijkheden, die eenvoudig met de Airfryer zijn te bereiden. Dit geeft je volop ideeën voor nieuwe lekkernijen, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. Je zult zien dat je de Airfyer eindeloos zult inzetten voor het bereiden van verschillende maaltijden.

Hittecirculatie voor verrukkelijk eten

Met de KitchenBrothers Airfryer kun je uiteenlopende gerechten bereiden. Je hebt daarvoor de keuze uit 7 vooringestelde programma’s, die zijn te selecteren via een LED-touchscreen. De temperatuur kun je instellen tussen de 80° tot 200° graden met een tijdsperiode tussen 1 en 30 minuten voor elke individuele stand. Je bereikt de lekkerste resultaten doordat de KitchenBrothers Airfryer gebruik maakt van een 360° snelle hittecirculatie.

Hierdoor is het niet nodig om nog olie toe te voegen en blijven jouw snacks vetarm en gezond. Je kunt de frituurpan van 7,2 liter gebruiken of ervoor kiezen de snacks in de frituurmand van eveneens 7,2 liter te plaatsen, afhankelijk van de hoeveelheid aan patat of snacks je wilt frituren. Na afloop zijn beide elementen eenvoudig te verwijderen. Beiden zijn vaatwasmachine bestendig, zodat het niet lang duurt voordat alles weer optimaal schoon is. Ook zullen etensresten niet aankoeken, waardoor je de Airfryer snel weer opnieuw kunt gebruiken. Maak in korte tijd de lekkerste snacks voor jouw gezin en geniet van uiterst gebruikersgemak.

Handig in gebruik door hoge capaciteit

De frituurbak heeft een totale inhoud van rond de 7,2 liter, waardoor je veel snacks kunt bereiden. Dit kan handig zijn als je een feestje geeft of met familie en vrienden samenkomt. De One-touch LED Display maakt het mogelijk om snel de tijd, temperatuur en het gewenste programma in te stellen. Zo zie je in één oogopslag hoelang het nog duurt voordat de snacks klaar zijn.

De KitchenBrothers Airfryer heeft een geluidsvermogen van rond de 52dB, waardoor je niet gehinderd wordt door nare harde geluiden, die hiervan afkomen tijdens het bereiden van maaltijden. Een rustig keukenapparaat dat vlug al het werk voor je uit handen neemt. De frituurmand heeft een anti-aanbaklaag, wat ervoor zorgt dat het eten niet aankoekt, maar juist eenvoudig en snel is schoon te krijgen. Haal de mand weg, reinig deze en plaats het opnieuw terug, voor hergebruik op een ander moment.

Airfryer - XXL Hetelucht Friteuse - 1890W - 7,2L - Kookboek - Zwart

Toon prijs

Zie je het al voor je: op een zaterdagavond heerlijk borrelen met het hele gezin. Daar horen natuurlijk snacks bij! Snacks uit de frituur zijn verleden tijd, snacks uit de airfryer zijn de toekomst! Wil je genieten van...

Voor- en nadelen van de KitchenBrothers Airfryer

Er zijn genoeg voordelen te benoemen die je doen kiezen voor de KitchenBrothers Airfryer. Deze hete-luchtfriteuse heeft een vermogen van 1890 Watt, waarbij je de Airfryer kunt instellen op temperaturen tussen 80 en 200° graden Celsius door gebruik te maken van LED-touchscreen. Ook staan hierop 7 preset programma’s, die het bereiden van gerechten mogelijk maakt op verantwoorde wijze.  Met een 360° snelle hittecirculatie wordt er op hoog tempo hitte door de Airfryer gestuwd, waardoor alle snacks snel en eenvoudig worden gekookt.

Een ingebouwde timer laat je weten wanneer het programma is afgerond, waarna je alle lekkernijen direct op tafel kunt zetten. De KitchenBrothers Airfryer kan hoeveelheden bereiden voor zo’n 4 tot 6 personen per keer. Zo hoef je dus niet uren te wachten op heerlijke versnaperingen. Enkele voordelen die onmiskenbaar zijn voor de KitchenBrothers Airfryer zijn dus:

  • LED-touchscreen met 7 vooringestelde programma’s
  • Frituurpot en frituurmand van 7,2 liter
  • 1890 W (80- 200°C)
  • Lichtgewicht, dus verschuift snel

Jan

Jan

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo