Review: Magnani Airfryer 5.5 liter

Magnani airfryer 5.5 liter

Er zijn veel soorten airfryers waarvoor je kan kiezen, maar de Magnani airfryer van 5,5 liter is een van de beste keuzes die je hebt, omdat het heel wat interessante troeven heeft. Ben je toch nog aan het twijfelen? Dan helpt het om hieronder onze gedetailleerd Magnani Airfryer 5.5 liter review te bekijken!

De Magnani airfryer met een inhoud van 5,5 liter is een populair model voor gezinnen. Gebruikers zijn bijvoorbeeld heel erg tevreden over de bediening en de kwaliteit. Maar het toestel heeft nog vele andere kwaliteiten. Hieronder ontdek je hoe de airfryer scoort op verschillende vlakken. Zo kom je te weten of het ook voor jou de beste optie is!

MAGNANI – Airfryer 5.5 L Deze multifunctionele hetelucht friteuse van Magnani is de ideale oplossing als je gezondere snacks en maaltijden wilt. Dankzij de Rapid Hot Air technologie bak je met hete lucht in plaats van vet. Hierdoor zijn jouw maaltijden heerlijk knapperig en ook nog eens gezond!...
Toon prijs

Prijs

Deze Magnani airfryer kost rond de 114 euro. Dat is niet weinig in vergelijking met andere airfryers, maar het toestel heeft ook wel een grote inhoud. Als je daar rekening mee houdt, valt de airfryer binnen de normale prijsklasse. Doordat de kwaliteit uitstekend is, is het ongetwijfeld een goede investering!

Gebruiksvriendelijkheid

Dit toestel is prettig om te gebruiken. Je kan de temperatuur en tijd zelf instellen aan de hand van het touchscreen, maar er zijn ook verschillende programma’s voor het grillen, toasten, bakken en frituren. Zo hoef je zelf niet meer op te zoeken op welke temperatuur je bepaalde etenswaren moet bereiden. De timer gaat tot maximaal 60 minuten en de temperatuur kan je instellen van 80 tot 200 graden.

Capaciteit

De bakcapaciteit van dit toestel is rond de kilo. Je kan hem dus gebruiken om frietjes of andere etenswaren te bereiden voor het hele gezin. Er zijn wel airfryers met een nog grotere bakcapaciteit, maar als het toestel te groot is, verlies je teveel warmte. Bedenk je dus of de bakcapaciteit van ongeveer 1 kilo goed bij jou en je gezin past. Meestal is het perfect voor gezinnen van 3 tot 4 personen, maar soms ook voor meer personen. Dit is een beetje afhankelijk van hoeveel je eet.

Kwaliteit

De Magnani 4-in-1 Airfryer is een kwalitatief toestel. Het is stevig gebouwd, dus het kan goed tegen een stootje. Ook de gebruikers zijn erg tevreden over de kwaliteit. Met deze Magnani heteluchtfriteuse heb je dus een keukenhulp waar je lang van kan genieten!

Vermogen

Het vermogen van deze airfryer is 1700 Watt. Dat maakt het erg krachtig. Wat ook betekent dat het erg snel opwarmt. Dat is fijn, omdat je zo niet lang hoeft te wachten op je heerlijke bereidingen. Bij een toestel met een groter formaat is een hoog vermogen ook belangrijk voor een optimale werking.

Formaat

Deze Magnani airfryer heeft een vierkantig model. Het maakt opbergen iets makkelijker. Het is wel zo dat het niet de meest compacte airfryer is die er bestaat, maar in vergelijking met andere toestellen met dezelfde inhoud valt dit heel goed mee. Ook heeft het een opslagplaats voor de koord waardoor je het nog eenvoudiger een plekje geeft in je keukenkast.

Veiligheid

Het nadeel van deze airfryer is dat het niet voorzien is van een oververhittingsbeveiliging. Het toestel heeft echter wel antislipvoetjes waardoor het mooi op zijn plaats blijft staan tijdens gebruik.

  • Goede kwaliteit
  • Handig in gebruik
  • Voorzien van opslagruimte voor koord
  • Grote inhoud
  • Geen oververhittingsbeveiliging

MAGNANI – Airfryer 5.5 L Deze multifunctionele hetelucht friteuse van Magnani is de ideale oplossing als je gezondere snacks en maaltijden wilt. Dankzij de Rapid Hot Air technologie bak je met hete lucht in plaats van vet. Hierdoor zijn jouw maaltijden heerlijk knapperig en ook nog eens gezond!...
Toon prijs

Conclusie

De Magnani Airfryer 5.5 liter is dankzij zijn grote inhoud perfect voor middelgrote tot grote gezinnen. Geniet allemaal samen van frietjes of andere heerlijk voedsel, zonder dat je op elkaar hoeft te wachten!

Het toestel gaat bovendien lang mee, want het is erg stevig gebouwd. Ga je het voor een tijdje niet meer gebruiken? Dan berg je hem eenvoudig op dankzij de opbergruimte voor de koord en de vierkantige vormgeving.

De airfryer heeft daarnaast 4 automatische programma’s die de bediening nog eenvoudiger maken. Maar als je dat verkiest, kan je de tijd en temperatuur ook makkelijk zelf instellen aan de hand van het touchscreen. Deze hetelucht friteuse is dus een goede keuze als je het jezelf makkelijk wilt maken en als je een duurzaam toestel wilt dat optimaal werkt!

 

Jan

Jan

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo