Review: Magnani Italy Airfryer 12 liter

Als je op zoek bent naar een airfryer is de Magnani 12 liter airfryer een goede optie. Wil je helemaal zeker zijn of deze hetelucht friteuse bij je past? Dan is het belangrijk om te weten wat de positieve en negatieve punten zijn. Dankzij ons uitgebreide Magnani Airfryer 12 liter review kom je het allemaal te weten!

Met vooraf geprogrammeerde, praktische instellingenRapid hot air technologyDigitaal temperatuur instellen: 50 - 200 graden CTimer tot 60 min3:1 multi function (fryer – oven – dehydrator)Groot venster om het koken te monitoren12 L capaciteit13 vooraf geprogrammeerde instellingenInclusief: Roasting...
Toon prijs

De Magnani airfryer van 12 liter is volgens de gebruikers een veelzijdig toestel van uitstekende kwaliteit. Ook de enorme grote bakcapaciteit en de gebruiksvriendelijkheid zijn geliefde troeven. Maar hoe scoort het toestel op vlak van prijs, capaciteit, enzovoort? Dat ontdek je hieronder!

Prijs

De Magnani Italy 12 liter airfryer is niet de goedkoopste airfryer op de markt, maar het heeft natuurlijk wel een inhoud van maar liefst 12 liter. Als je het vergelijkt met andere airfryers met dezelfde capaciteit, is het een van de goedkopere modellen zeker als je vergelijkt met de modellen van Philips. En daar komt nog bij dat het volgens de gebruikers een uitstekende kwaliteit heeft. Met de Magnani 12 liter airfryer doe je dus een koopje!

Gebruiksvriendelijkheid

Een makkelijker toestel dan de Magnani Italy 12 liter airfryer ga je niet snel vinden. Het is namelijk voorzien van 13 geprogrammeerde programma’s die je eenvoudig selecteert aan de hand van een touchscreen. Daarnaast heeft de airfryer een doorkijkraampje waarmee je het hele bakproces kan opvolgen. En het toestel laat je ook nog eens duidelijk weten wanneer je voeding klaar is. De Magnani Italy Airfryer is dus een plezier om te gebruiken!

Capaciteit

Een van de grootste pluspunten van deze airfryer is de extra grote bakcapaciteit. Het toestel heeft namelijk een inhoud van 12 liter. Dat is erg veel, want er zijn weinig airfryers waarmee je evenveel voedsel gereedmaakt. Er zijn er zelfs bijna geen die een grotere capaciteit hebben. De Magnani Italy 12 liter airfryer is dus perfect als je een groot gezin hebt of als er vaak volk over de vloer komt en je meer wilt bereiden. Maar het komt ook van pas bij middelgrote gezinnen die grote porties eten. En doordat er veel ruimte is, bak je makkelijk volledige taarten, lasagnes en andere grote etenswaren.

Kwaliteit

Gebruikers zijn enthousiast over de kwaliteit van dit toestel. Je merkt ook meteen waarom, want de behuizing is vervaardigd uit metaal. Heel wat airfryers hebben een kunststof behuizing wat sneller beschadigd raakt. Maar metaal is een materiaal dat tegen een stootje kan waardoor het veel langer meegaat. Op vlak van kwaliteit zit je met de Magnani 12 liter hetelucht friteuse dus goed.

Reiniging

Een klein minpuntje is dat de airfryer geen vaatwasmachinebestendige onderdelen heeft. Dat betekent dus dat je alles met de hand moet afwassen. Maar eigenlijk is dit niet veel werk, want het toestel heeft bakplaten die voorzien zijn van een antikleeflaag. Je wast ze dus eenvoudig af.

Magnani airfryer 12 liter

Vermogen

Op vlak van vermogen stelt de Magnani Italy Airfryer 12 liter heteluchtfriteuse ook niet teleur. Het heeft namelijk een vermogen van 1700 Watt. Dat is meer dan de meeste andere toestellen. Het voordeel van een hoog mogen, is dat je snel van je frietjes of ander voedsel geniet, omdat de airfryer vlugger opwarmt.

Formaat

De Magnani Italy 12 liter airfryer is niet het meest compacte toestel dat er is. Maar dat is logisch aangezien de extra grote inhoud. Als je echter rekening houdt met de capaciteit van het toestel, is het wel erg compact. De meeste toestellen met dezelfde capaciteit zijn namelijk groter.

Extra’s

Bij Deze airfryer krijg je een braadset, waarmee je nog eenvoudiger voedsel braadt. Ook heeft het toestel een warmhoudfunctie, een automatische uitschakeling, een cool wall en een doorkijkraampje. Deze extra’s heb je niet bij elke airfryer.

  • Uitstekende kwaliteit
  • Extra grote bakcapaciteit
  • Makkelijk om te bedienen
  • Geen vaatwasmachinebestendige onderdelen

 

Conclusie

De Magnani Italy airfryer is door de enorme bakcapaciteit het perfecte toestel voor middelgrote, grote en zelfs extra grote gezinnen. Dankzij de vele voorgeprogrammeerde programma’s en het touchscreen kan je het niet alleen makkelijk bedienen, maar bereid je het voedsel ook altijd tot in de perfectie.

Het nadeel van deze airfryer is dat je de bakplaten niet in de vaatwasser kan plaatsen, maar je wast ze wel eenvoudig af door de antikleeflaag. De airfryer zal bovendien lang je keukenhulp zijn dankzij de uitstekende kwaliteit. En je hoeft er zelfs niet veel voor te betalen. De Magnani 12 liter hetelucht friteuse is dus op alle vlakken een echte aanrader!

Jan

Jan

1 Reactie
  1. Spijtig kan niet veel frieten in . Spijtig dat de frieten slecht gebakken worden : bruin van buiten maar nog rauw van binnen .

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo