Review: Montana MF 399XXL Airfryer

De Montana MF 399XXL Airfryer is een aanrader als je op zoek bent naar een airfryer, want het heeft heel wat voordelen. Twijfel je nog? Lees hieronder dan ons uitgebreid Montana MF 399XXL Airfryer review. Zo weet je meteen of het toestel ook voor jou de beste keuze is! De Montana MF 399XXL Airfryer is volgens de gebruikers een toestel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het is daarnaast makkelijk in gebruik en eenvoudig om te reinigen. Maar hoe doet de airfryer het op vlak van vermogen, capaciteit, veiligheid, enzovoort? Dat kom je hieronder te weten!

Lekker, maar toch verantwoord snacken? Dat kan met de Montana Master Airfryer XXL. Dit apparaat is niet ‘zomaar’ een frituurpan, maar het is een hete lucht friteuse, ook wel Airfryer genoemd. Je kunt met deze Airfryer niet alleen knapperige frietjes bakken, maar ook andere snacks zoals cake of...
Toon prijs

Prijs

De MONTANA MF 399XXL Master Fryer wordt door gebruikers geprezen om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het is niet de goedkoopste airfryer, maar je krijgt er wel veel voor terug. Zo is het toestel krachtig, heeft het een grote inhoud en is het ontzettend gebruiksvriendelijk. De MONTANA MF 399XXL Master Fryer is zijn prijs dus meer dan waard!

Gebruiksvriendelijkheid

Deze airfryer scoort erg goed op vlak van gebruiksvriendelijkheid. Je bedient het aan de hand van een touchscreen. Je kan de temperatuur en baktijd manueel instellen of kiezen voor een van de 7 voorgeprogrammeerde programma’s om het jezelf nog eenvoudiger te maken.

Capaciteit

De MONTANA MF 399XXL Master Fryer is een echte aanrader voor grote gezinnen, want het heeft een bakcapaciteit van 1200 gram. Dat wil dus zeggen dat het geschikt is voor een gezin van 4 tot 6 personen. In vergelijking met de meeste airfryers heeft het een grotere bakcapaciteit. En het fijne is dat het toestel voor zijn capaciteit ook helemaal niet veel plaats inneemt op het aanrecht.

Kwaliteit

De airfryer heeft een kunststof behuizing, wat minder duurzaam is dan metaal of RVS. Toch is het volgens vele gebruikers een erg kwalitatief toestel. Je ziet ook wel dat het stevig gebouwd is. De toebehoren zijn bovendien vervaardigd uit kwalitatieve materialen, waaronder staal. Van dit toestel kan je dus lang genieten!

Reiniging

Deze hetelucht friteuse heeft vaatwasmachinebestendige onderdelen. Je kan ze dus gewoon in je vaatwasser plaatsen als je een keertje geen zin hebt om ze zelf af te wassen. En moest je de airfryer toch handmatig willen wassen, gaat dit eenvoudig. De mand bestaat namelijk uit gecoat staal en is voorzien van een keramische antiaanbaklaag.

Vermogen

Deze hetelucht friteuse heeft een vermogen van 1800 Watt en is daarmee erg krachtig. Je hoeft dus niet lang te wachten tegen dat het toestel opwarmt en je voeding klaar is. Met dit vermogen scoort het ook heel wat beter dan andere airfryers, zelfs deze met een gelijkaardige bakcapaciteit.

Formaat

De Montana MF 399XXL Airfryer is best wel compact. Het is 29 centimeter hoog en 25 centimeter lang. Het is daarmee kleiner dan heel wat concurrerende modellen. Als je dus weinig plaats in je keuken hebt, maar toch een airfryer wilt met een grote bakcapaciteit, is dit voor jou een goed toestel.

Veiligheid

De Montana MF 399XXL heteluchtfriteuse is een van de veiligste toestellen op de markt. Het heeft namelijk dubbele bescherming circuits, een oververhittingsbeveiliging, een cool touch handgreep en antislipvoetjes. Met deze airfryer maak je dus zorgeloos heerlijk voedsel.

Extra’s

Deze airfryer komt met heel wat verschillende accessoires. Zo krijg je er een grillrekje, sandwichrek en muffin bakjes bij. De toebehoren maken je het nog eenvoudiger om je favoriet voedsel te bereiden. Een andere extra die je niet altijd terugvindt bij airfryers, is de filter voor rook en geur. Het maakt voedsel klaarmaken aangenamer en zorgt ervoor dat je keuken niet urenlang naar frietjes of andere voeding blijft ruiken.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Grote bakcapaciteit van 1200 gram
  • Voorzien van geurfilter
  • Buitenkant gemaakt van kunststof

 

Lekker, maar toch verantwoord snacken? Dat kan met de Montana Master Airfryer XXL. Dit apparaat is niet ‘zomaar’ een frituurpan, maar het is een hete lucht friteuse, ook wel Airfryer genoemd. Je kunt met deze Airfryer niet alleen knapperige frietjes bakken, maar ook andere snacks zoals cake of...
Toon prijs

Conclusie

De Montana MF 399XXL Airfryer is een toestel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Door de bakcapaciteit van 1200 gram is het vooral geschikt voor grote gezinnen. Eten bereiden is ook elke keer een plezier, omdat je geen last hebt van rook en de geur niet voor dagen in je huis blijft hangen, dankzij de filters. Je kan het toestel bovendien eenvoudig bedienen, want het is voorzien van een touchscreen en heeft maar liefst 7 verschillende programma’s.

Daarnaast werd er veel rekening gehouden met de veiligheid, want de airfryer heeft een cool touch handvat, antislipvoetjes en een oververhittingsbeveiliging. Het is dus op alle vlakken een interessante airfryer die niet uit je keuken mag ontbreken!

Jan

Jan

1 Reactie
  1. Hallo, dank voor je initiatief, informatieve site. Ik lees echter niets over de voordelen van een keramische coating tov met de inmiddels omstreden Teflon coatings. Heb je daar meer info over? Vriendelijke groeten.

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo