Review: Philips Airfryer XXL Premium HD9653/90 – Hetelucht friteuse met bakvorm

Als je van braden, grillen, bakken, roosteren en frituren houdt, dan is de Philips Airfryer XXL Premium HD9653/90 uitermate geschikt. Deze alles-in-één keukenmachine is namelijk ideaal in te zetten voor het bereiden van uiteenlopende gerechten. Je kunt er zelfs complete maaltijden mee op tafel zetten, met een gevarieerd aanbod.  Je kunt kiezen voor het grillen van vis, het braden van vlees, het roosteren van groente, geserveerd met vers gefrituurde frietjes en een gebakken taart als toetje.

Complete maaltijden voor alle momenten op een dag, waaronder ontbijt, lunch en uiteraard het diner. Ook voor het bereiden van heerlijke borrelhapjes tijdens bijeenkomsten met vrienden of familie draai je met deze Philips Airfryer XXL Premium je hand niet om. Zeker als je een groot gezin hebt, zul je uitermate profiteren van de grotere capaciteit. Heel eenvoudig bereid je complete maaltijden voor een gezin van 6 personen, zonder hiervoor uren in de keuken te hoeven staan.

Airfryer XXL Premium HD9653/90 - Hetelucht friteuse met bakvorm

Toon prijs

De alles-in-één keukenmachine is ideaal voor het grillen van vis, braden van vlees, bakken van taarten, roosteren van groenten, frituren van verse frietjes en zelfs voor complete maaltijden zoals lasagne. Waardoor je de...

Snel bereiden van gezonde maaltijden

Philips Airfryer XXL Premium HD9653/90 maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk, gezonde maaltijden te bereiden. De Twin TurboStar technologie zorgt ervoor dat de friteuse snel wordt opgewarmd, door de verspreiding van hete lucht. Er wordt nauwelijks tot geen olie gebruikt om producten te frituren en door de hete lucht wordt bovendien vet uit je gerechten gehaald en opgevangen door de vetverminderaar.

Ondanks dat er geen olie aan de pas komt, zijn de snacks en patat optimaal krokant en geniet je evenveel van gerechten die zijn gebakken, gebraden of gegrild in deze innovatieve Airfryer. Het bijkomstige voordeel is echter dat je je een stuk minder druk hoeft te maken over calorieën. Wil je genieten van heerlijk gefrituurd eten en toch gezond en slank blijven? Dan is de Philips Airfryer XXL Premium HD9653/90 een absolute winnaar als het aankomt op het bereiden van maaltijden die worden gefrituurd, gebakken of gebraden.

Keuze uit programma’s voor bereiden van maaltijden

Met de HD9653/90 Airfryer kun je in één keer tot maar liefst 1,4 kilo aan friet bakken. Zelfs voor een groot gezin is dit een grote hoeveelheid, die je in één sessie op tafel kunt zetten. De Philips Airfryer XXL Premium HD9653/90 zorgt ervoor dat de gerechten snel klaar zijn en houden deze direct warm, zodat het niet voortijdig afkoelt. Er is namelijk een warmhoudmodus, die jouw voedsel tot 30 minuten op de ideale temperatuur houdt.

Met het touchscreen stel je de programma’s eenvoudig in en behoudt je volledige controle over zowel de baktijd als de baktemperatuur. Je kunt kiezen uit 5 snel-keuzeprogramma’s om onder meer bevroren snacks, verse frites, vlees, vis, kippenpoten en cake mee te ontdooien, bakken, braden en frituren. Groente kan aanvullend worden gegrild om de maaltijd compleet te maken.  Kook energiezuinig met de Philips Airfryer XXL Premium HD9653/90 en verbruik tot 60% minder aan energie voor het goedkoop koken van gezonde gerechten.

Schoonmaken met reinigingsprogramma

Vaak is het nog een heel werk om een friteuse schoon te krijgen nadat hierin patat en snacks zijn bereid. Dankzij de QuickClean-mand die is inbegrepen bij de aanschaf van de Philips Airfryer XXL Premium HD9653/90 maak je de Airfryer echter in slechts 90 seconden schoon. Niet enkel bereid je zo snel en eenvoudig gezonde gefrituurde versnaperingen, maar heb je ook naar het schoonmaken geen omkijken meer.

Het spatdichte deksel wordt ingezet om gerechten te bereiden, die kunnen spatten of springen, zoals popcorn. Ook kun je er fruit of groente mee drogen. De unieke QuickClean-bodem is voorzien van een antiaanbaklaag, waardoor voedsel niet aankoekt. De bodem is eenvoudig te verwijderen, waarna het in slechts seconden is schoon te maken. Zelfs randen en hoeken zijn eenvoudig bereikbaar en worden zo optimaal gereinigd, voor hergebruik. Met de QuickClean-mand wordt zowel het bereiden van voedsel eenvoudig, maar ook hoef je niet op te zien tegen het schoonmaken van de Airfryer na gebruik. Een absolute win-winsituatie die zorgt voor veel kookplezier.

Brood bakken en gezond braden met de Airfryer HD9653/90

Wat de Philips Airfryer XXL Premium HD9653/90 uniek maakt, is dat je tevens een bakblik krijgt meegeleverd. Hierdoor kun je ook uitstekend brood bakken in de Airfryer. De bakvorm heeft een bakcapaciteit van maar liefst 1,4 kilogram, waardoor er voldoende ruimte is voor het bakken van een hartige taart. Dit biedt mogelijkheden voor het bakken van koekjes, brood en andere deegwaren, zonder dat je hiervoor apart de over hoeft in te stellen.

De Airfryer is daardoor multifunctioneel en biedt een aanvullende optie voor nog meer bakgenot. Een volledige maaltijd is te bereiden voor ongeveer 6 personen, waarbij je kunt braden, grillen, frituren en dus bakken. Zelfs voorverwarmen is niet meer nodig, dankzij de Fat Removal technologie die is ingevoerd. Er wordt meer vet uit je maaltijd getrokken dan bij andere Airfryers het geval is, waardoor je gezonde maaltijden kunt bereiden met deze hete-lucht Airfryer van Philips.

Waar kun je de Philips Airfryer HD9653/90 kopen?

Voor- en nadelen van Airfryer XXL Premium HD9653/90

Voldoende voordelen zijn te benoemen voor de Airfryer XXL Premium HD9653/90. Deze Airfryer is met recht een absolute topkandidaat als je heerlijke friet, snacks en lekkernijen wilt frituren of braden. Door de toegevoegde bakvorm en -functionaliteiten kan de Airfryer zelfs worden ingezet voor het bakken van brood. Enkele kenmerkende voor- en nadelen zijn:

  • Meegeleverde bakvorm voor hartige gerechten, taart of brood
  • Fat Removal technologie, voor vetreductie
  • Functie voor ontdooien
  • Energiezuinig en gezond
  • Snoerlengte van 0,8 meter, nabijheid van stopcontact nodig.

Jan

Jan

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo