Review: Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90

De Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 is de ultieme keukenmachine voor al je culinaire avonturen. Of je nu vis wilt grillen, vlees wilt braden, taarten wilt bakken, groenten wilt roosteren, verse frietjes wilt frituren of zelfs complete maaltijden wilt bereiden, zoals lasagne, deze Airfryer heeft het allemaal. Dankzij de Smart Sensing-technologie past hij automatisch de tijd en temperatuur aan tijdens het bereiden, waardoor je eten perfect gaar is.

De Philips Airfryer is niet alleen ideaal voor alle maaltijden op de dag, ontbijt, lunch, diner en borrelhap, maar door de grotere capaciteit kun je ook eenvoudig complete maaltijden voor het hele gezin (voor maximaal 6 personen) bereiden. Deze Airfryer is snel op temperatuur en de bakresultaten zijn identiek.

Airfryer XXL Premium HD9867/90 - Hetelucht friteuse incl. Smart Sensing

Toon prijs

De alles-in-één keukenmachine is ideaal voor het grillen van vis, braden van vlees, bakken van taarten, roosteren van groenten, frituren van verse frietjes en zelfs voor complete maaltijden zoals lasagne. Dankzij de Smart...

In tegenstelling tot een hetelucht oven, is deze Airfryer ook nog eens energiezuiniger omdat hij maar beperkt hoeft te worden voorverwarmd en er geen warme lucht verloren gaat. Daarbij is de Airfryer XXL Premium met zijn Twin Turbostar technologie gezonder, omdat hij tot 90% minder vet gebruikt dan een traditionele friteuse, en het enige apparaat met een perfect knapperig resultaat. Bovendien zijn de onderdelen makkelijk schoon te maken en vaatwasserbestendig.

De Consumentenbond raadt de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 aan als de beste heteluchtfriteuse.

Eigenschappen van de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90

De Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 is uitgerust met een aantal geweldige functies, waaronder:

  • De Twin Turbostar-technologie heeft de krachtigste motor (2225W) en een unieke dubbele bodem die ervoor zorgt dat het vet wordt opgevangen en niet meer in de luchtcirculatie komt. Dit zorgt voor een gezondere bereidingswijze.
  • De Philips Airfryer bereidt je favoriete gerechten met tot wel 90% minder vet door hete lucht te gebruiken.
  • De XXL mand met een capaciteit van 1,4 kg maakt het bereiden van verschillende maaltijden mogelijk. Maak tot wel 6 porties tegelijk klaar voor je familie en vrienden.
  • De professionele Smart Chef-programma’s, ontworpen door chefs, nemen alle moeite voor je uit handen. Of het nu gaat om verse of ingevroren frites, drumsticks, een hele kip, zalmfilet of zelfs een hele vis, met één druk op de knop
  • Gemakkelijk schoon te maken: de airfryer is gemakkelijk schoon te maken, dankzij het afneembare mandje en de anti-aanbaklaag.

Hoe werkt de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90?

De Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 werkt door middel van Rapid Air-technologie. Hierdoor wordt de lucht snel rondgepompt in de airfryer, waardoor de gerechten gelijkmatig gebakken worden. Het resultaat is knapperig en goudbruin baksel, zonder dat je olie hoeft toe te voegen. Dankzij de Smart Sensing-technologie is de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook nog eens ongeëvenaard in prestaties.

De Airfryer XXL Premium is perfect voor het bereiden van gezonde en lekkere maaltijden, zoals vis, vlees, taarten, groenten, frites en zelfs complete maaltijden zoals lasagne. Dankzij de grotere capaciteit kun je met deze Airfryer eenvoudig voor het hele gezin koken, tot maximaal 6 personen. Het bereiden van eten is snel en eenvoudig, en de resultaten zullen altijd perfect zijn.

Naast het feit dat deze Philips Airfryer energiezuiniger is dan een traditionele hetelucht oven, is het ook nog eens een stuk gezonder dan een traditionele friteuse. Dankzij de Twin Turbostar-technologie kun je met de Philips Airfryer tot wel 90% minder vet gebruiken, en toch nog een perfect knapperig resultaat bereiken. En, het is nog eens eenvoudig schoon te maken ook, door de vaatwasmachine bestendige onderdelen.

Wat kun je bereiden met de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90?

Met de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 kun je eindeloos variëren in gerechten. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

Met de verschillende programma’s in de airfryer kun je deze gerechten op verschillende manieren bereiden. Zo kun je bijvoorbeeld frietjes bakken, groenten roosteren en dessert braden.

Voordelen van de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90

  • Automatisch bakprogramma dat tijd en temperatuur zelf instelt
  • Grote bakcapaciteit
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Niet goedkoop

Conclusie

De Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 is een must-have voor iedereen die gezonder en smakelijker wil bakken. Met de grote capaciteit, het automatische bakprogramma, de Rapid Air-technologie en de verschillende programma’s kun je eindeloos variëren in gerechten. Bovendien is de airfryer snel, gemakkelijk en gemakkelijk schoon te maken. Geniet van gezonde en smakelijke gerechten zonder de nadelen van olie!

Jan

Jan

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo