Review: Princess 182051 Digitale Family Aerofryer

Ben je gewend om wekelijks veel friet te maken voor vrienden of familie, maar wil je kiezen voor een gezondere manier om dit te bakken? Kies dan voor de Princess 182051 Digitale Family Aerofryer. Deze Airfryer beschikt over zeven verschillende programma’s, waaronder het frituren van patat. Je kunt tot wel 1.400 gram aan friet per keer maken, waardoor je niet telkens kleine porties hoeft te maken en anderen te laten wachten op hun friet.

In één enkele sessie kun je grote porties friet maken, waarmee je veel personen tegelijkertijd kunt voorzien van deze heerlijke fastfood snack. De gewenste baktijd is heel eenvoudig tot maximaal 60 minuten in te stellen en temperaturen verschillen tussen de 80 en 200 graden. Ook zijn er diverse voorgeprogrammeerde instellingen, die ervoor zorgen dat de gerechten optimaal gebakken of gebraden kunnen worden. Koken is nog nooit zo eenvoudig geweest, terwijl je kiest voor een gezondere optie dan gebruikelijke friteuses die je gewend bent.

182051 Digitale Family Aerofryer - Heteluchtfriteuse - Zwart - Inclusief grillrooster & bakvorm - 5.2 liter - 1400g...

Toon prijs

De Princess 182051 Digital Family Aerofryer is geschikt is voor gezond frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. De Princess 182051 Digital Family Aerofryer is een grote Aerofryer in gebruik en heeft een grote...

Technologie op hete-lucht voor gezond koken

De Princess 182051 Digital Family Aerofryer beschikt over een aantal automatische programma’s. Elke biedt een andere mogelijkheid om gerechten te bereiden, waarbij je tevens kunt kiezen uit uiteenlopende producten. In deze hete-lucht Airfryer kun je namelijk niet enkel frituren, maar ook braden en bakken. Er is een apart programma voor onder meer rundvlees, kip en garnalen, maar ook voor het frituren van frietjes of het bakken van cake, brood of taart. Een multifunctionele Airfryer dus, die op een gezonde wijze heerlijke maaltijden bereid om van te genieten met vrienden en familie.

De bijgeleverde bak biedt een capaciteit van 5.2 liter, waarmee je tot wel 4 porties op hetzelfde moment kunt maken. Voldoende mogelijkheden dus om snel en veel heerlijke gerechten te bereiden, waar je gezamenlijk van kunt genieten. Uiteraard kun je nog veel meer met de Princess 182051 Digital Family Aerofryer dan enkel patat frituren zonder olie. De hete-lucht technologie zorgt voor een gezonde bereidingswijze, waarbij hete lucht door de Airfryer stroomt en de ingrediënten verwarmt en frituurt of bakt.

Bakken met bakvorm in Airfryer

Wat de Princess 182051 Digital Family Aerofryer zo bijzonder maakt, is dat je naast het frituren of braden van gerechten, ook kunt bakken. Waarschijnlijk is dit niet het eerste wat je verwacht bij een Airfryer, toch biedt deze Family Aerofryer de optie tot het bakken van cakes, koekjes en brood. Er is zelfs een gratis bakvorm toegevoegd, die je ontvangt bij aanschaf van de Airfryer. In deze meegeleverde bakvorm van 22 cm kun je appeltaarten bakken of andere lekkernijen.

Op een duurzame en energiezuinige wijze hoef je zo niet een oven te gebruiken, maar kun je volledige maaltijden en desserts maken in de Airfryer. Daarnaast is ook een grillrek toegevoegd, zodat je ook producten kunt grillen. Voldoende opties dus om met jouw nieuwe Airfryer aan de slag te gaan en alle functionaliteiten uit te proberen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus er is geen twijfel mogelijk over de voordelen, wanneer je besluit tot de aanschaf van de Princess 182051 Digital Family Aerofryer.

Voor- en nadelen van de Princess 182051 Digital Family Aerofryer

De Princess 182051 Digital Family Aerofryer is uitermate eenvoudig en veilig in gebruik. Naast het bereiden van eten, kun je hier ook reeds bereid eten in opwarmen. Je hoeft hierbij niet bang te zijn dat het eten uitdroogt, zoals bij een magnetron vaak gebeurt. Doordat een oververhittingsbeveiliging is toegevoegd aan de Airfryer is deze veilig in gebruik. Zodra er kans optreedt op oververhitting, zal de Airfryer hiervan melding geven of uit zichzelf uitvallen.

Ook het schoonmaken neemt weinig tijd in beslag. Je kunt eenvoudig de uitneembare mand verwijderen en deze schoonmaken.  Zowel de lade als de mand zijn bestendig voor gebruik in de vaatwasser, waardoor je deze niet handmatig hoeft te reinigen. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat etensresten niet vast blijven zitten, maar eenvoudig zijn schoon te maken. Enkele duidelijke voordelen zijn onder meer:

  • Hete-luchttechnologie voor gezond bakken, braden en frituren.
  • 8 automatisch voorgeprogrammeerde instellingen
  • Digitaal touchscreen display
  • Gratis bakblik en grillrek
  • Onvolledige handleiding

Onmisbaar in elke keuken

Wanneer je werkelijk kiest voor gezond koken, dan mag de Princess 182051 Digital Family Aerofryer niet ontbreken in jouw keuken. Profiteer van automatische kookprogramma’s voor het bereiden van uiteenlopende gerechten. De digitale touchscreen display maakt het mogelijk om eenvoudig het juiste programma te kiezen voor het gerecht dat je wilt bereiden. Door de instelbare timer weet je precies wanneer het programma klaar is.

Indien alsnog blijkt dat je het verkeerd hebt ingesteld, zorgt de oververhittingsbeveiliging voor het uitvallen van de Airfryer. Met de cooltouch handvatten open je eenvoudig de Airfryer en kun je de opgewarmde gerechten eenvoudig overzetten voor het serveren aan vrienden of familie. Een absolute aanwinst in elke keuken dus, zeker als je graag grotere hoeveelheden aan eten bereid en presenteert. Op gezonde wijze kun je zo volop genieten van heerlijke snacks als patat of ander fastfood, zonder op de calorieën te hoeven letten.

182051 Digitale Family Aerofryer - Heteluchtfriteuse - Zwart - Inclusief grillrooster & bakvorm - 5.2 liter - 1400g...

Toon prijs

De Princess 182051 Digital Family Aerofryer is geschikt is voor gezond frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. De Princess 182051 Digital Family Aerofryer is een grote Aerofryer in gebruik en heeft een grote...

Jan

Jan

1 Reactie
  1. Jammer genoeg xijn geen nieuw mandje te bestellen voor deze model.

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo