Review: Princess 182074 Dubbele Aerofryer

Altijd al meerdere lekkernijen op eenzelfde moment willen bereiden, maar leende je huidige friteuse zich daar niet voor? Dan gaat er een wereld voor je open met de Princess 182074 Dubbele Aerofryer. Deze beschikt namelijk over dubbele mandjes, waardoor je twee soorten producten tegelijk kunt bereiden. De mandjes hebben elk een capaciteit van 4 liter, zodat je direct veel snacks op tafel kunt zetten.

Je hoeft zo niet lang te wachten voor het bereiden van heerlijke lekkernijen, wat zeker voor een groot gezin of tijdens feestjes een uitkomst is. Bovendien heb je er geen omkijken naar, doordat je heel eenvoudig een vooringesteld programma aanzet. Met de timer die op de Airfryer zit, hoef je zo enkel nog te wachten op het signaal dat alles klaar is en kun je het direct serveren. Dit scheelt tijd en moeite, die je kunt besteden aan socializen.

182074 Dubbele Aerofryer – 2 manden x 4 liter – 2 x 1600 W- Touchscreen

Toon prijs

Vind jij het ook zo vervelend om éérst je frietjes te bakken en daarna pas je snacks? Dat is verleden tijd met de Princess 182074 Double Basket Airfryer. In deze Airfryer bak je ze gewoon tegelijkertijd! De naam zegt...

Vooringestelde programma’s voor kookgemak

De Princess 182074 Dubbele Aerofryer kent 8 vooringestelde programma’s waarmee je automatisch de juiste bereidingswijze kunt instellen. Het bijzondere aan deze unieke Airfryer is dat je zelfs de temperatuur per mandje kunt instellen, zodat deze op afzonderlijke temperaturen de toegevoegde producten optimaal bereiden. Beide mandjes zijn in te stellen op een temperatuur tussen de 80 °C tot 200°C graden en de timerfunctie geeft aan wanneer het programma eindigt.

Deze schakelt dan automatisch uit, om oververhitting te voorkomen. Met de Princess 182074 Dubbele Aerofryer kun je verschillende producten bereiden, waaronder vlees, vis, garnalen of kip, maar uiteraard ook de heerlijkste snacks als patat of kroketten in klaar maken. Daarnaast is er ook een bakfunctie voor het bakken van taart of cake. Je kunt er zelfs fruit in drogen, om deze voor langere tijd te bewaren. Koken wordt een stuk eenvoudiger met deze dubbel Airfryer.

Hete-luchttechnologie voor gezond snacken

De Princess 182074 Dubbele Aerofryer maakt gebruik van hete-luchttechnologie, waarbij hete lucht met grote snelheid door de Airfryer wordt gestoomd. Hierdoor wordt het eten opgewarmd en gegaard en krijgen snacks een heerlijk krokante buitenkant, terwijl de binnenkant aangenaam zacht en smeuïg blijft. Met een handig touchscreen kun je heel eenvoudig een keuze maken uit de 8 automatische programma’s en deze naar wens instellen, voor beide mandjes afzonderlijk.

Door de hete lucht is het niet nodig om olie toe te voegen voor het frituren of braden. De gerechten zijn hierdoor minder doordrenkt met vettigheid en je bereid een gezonder alternatief dan de gebruikelijke bereidingswijze kon bieden. Wil je dus graag gezonde friet en fastfood snacks bereiden voor een groot gezin of rijke vriendenkring, dan kom je met de Princess 182074 Dubbele Aerofryer in korte tijd een heel eind.

Capaciteit van Airfryer

Deze hete-lucht Airfryer heeft een ruime capaciteit door het grote volume van wel 8 liter. Hiermee is een volledige maaltijd voor het gezin te bereiden, zonder dat je lang in de keuken hoeft te staan. Beide afzonderlijke bakzones beschikt over een eigen verwarmingselement van 1600 Watt, waardoor je hiermee snel gerechten kunt bereiden. Wanneer beiden tegelijkertijd worden gebruikt, dan zal een maximum van 1700 Watt worden behaald.

Hierbij gaan de mandjes om en om aan, voor een optimaal geleidelijke verwarming. Je bespaart aanzienlijk aan tijd voor het bereiden van gerechten met de Princess 182074 Dubbele Aerofryer, doordat het niet nodig is om de Airfryer voor te verwarmen. Zo kun je gelijk van start met het bereiden van alle gerechten die je wenst op tafel te zetten. Met de hete-lucht Airfryer van Princess is het allemaal mogelijk en zul je met het uiterste gemak de heerlijkste maaltijden kunnen klaarmaken.

Shake- & Sync-functie voor Dual Cook

Met de Princess 182074 Dubbele Aerofryer kun je eenvoudig geautomatiseerde programma’s instellen. Er is echter nog meer mogelijk. Zo beschikt deze Double Basket Airfryer over drie vernieuwde functies. Je kunt de instellingen voor zowel het linker- als het rechtermandje eenvoudig dupliceren met de Dual Cook functie. Zo worden alle patatjes gelijkmatig opgewarmd en worden ze op eenzelfde wijze doorbakken. Dit voorkomt dat je in het ene mandje donkere friet bakt dan met het ander mandje.

De Shake-functie geeft een signaal af op 2/3 van de bereidingstijd, om je eraan te herinneren om de friet tussentijds te schudden. Zo raken de onderliggende patatjes niet oververhit, maar kan de volledige portie egaal bruin worden. Daarnaast is er nog een Sync-functie, wat ervoor zorgt dat gerechten met twee verschillende baktijden alsnog op hetzelfde moment voltooid zijn. Je hoeft zo niet te wachten op het garen van vlees, terwijl je groenten als gereed is. Een volledige maaltijd is zo te bereiden, zonder dat je hoeft te wachten op verschillende onderdelen.

182074 Dubbele Aerofryer – 2 manden x 4 liter – 2 x 1600 W- Touchscreen

Toon prijs

Vind jij het ook zo vervelend om éérst je frietjes te bakken en daarna pas je snacks? Dat is verleden tijd met de Princess 182074 Double Basket Airfryer. In deze Airfryer bak je ze gewoon tegelijkertijd! De naam zegt...

Voor- en nadelen van de Princess 182074 Dubbele Aerofryer

Als je gezond wilt koken, frituren, braden of bakken, dan is de Princess 182074 Dubbele Aerofryer een uitstekende keuze. Met een dubbele touchscreen en 8 vooringestelde programma’s kun je direct het gewenste bereidingsprogramma instellen, waarna de Airfryer voor jou aan de slag gaat. Je kunt verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden door gebruik te maken van beide mandjes.

Zo zet je snel een volledige maaltijd op tafel, waar iedereen gezamenlijk van kan genieten. Enkele kenmerkende eigenschappen die er uitspringen voor de Princess 182074 Dubbele Aerofryer, zijn:

  • Twee afzonderlijke kookzones met mandjes
  • Dubbele touchscreen met 8 vooringestelde programma’s
  • Timerfunctie schakelt vanzelf Airfryer uit
  • Relatief zwaar met een gewicht van 5,7 kilogram

Jan

Jan

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo