Review: Princess Family Aerofryer XXL

De Princess Family Aerofryer XXL is een goed optie als je op zoek bent naar een airfryer, want het heeft heel wat voordelen. Als je echter zeker wilt weten of deze heteluchtfriteuse ook bij je past, is het een goed idee om hieronder ons uitgebreid Princess Family Aerofryer XXL review te lezen! De Princess Family Aerofryer XXL is vooral populair dankzij zijn scherpe prijs. Maar gebruikers zijn ook enthousiast over de makkelijke bediening en de bakresultaten. Ben je benieuwd naar hoe het toestel scoort op alle vlakken? Lees dan snel verder!

Met de Princess 182055 Digital Family Aerofryer XXL bereid je niet alleen tot 1500 gram friet, maar al je favoriete gerechten. Deze Princess 182055 Digital Family Aerofryer XXL heeft een royale inhoud van 5,2 liter, die je kan gebruiken voor gezond frituren, bakken, grillen, braden en roosteren....
Toon prijs

Prijs

De prijs is een van de grootste troeven van de Princess Family Aerofryer XXL. Het toestel heeft een gigantische inhoud van 5,2 liter, maar kost toch maar rond de 80 euro. Er zijn niet veel airfryers in die prijscategorie die even groot zijn. Het is daarom ook een van de beste airfryers van dit moment.

Gebruiksvriendelijkheid

Deze airfryer bedien je aan de hand van een draaiknop, maar het heeft ook een digitaal scherm. Dat maakt het erg eenvoudig in gebruik. Het heeft daarnaast 8 programma’s, waardoor je zelf de tijd en temperatuur niet moet opzoeken en de bediening dus nog eenvoudiger wordt. De verschillende programma’s zijn voor frietjes, vlees, kip, rundvlees, vis, garnalen en cake.

Capaciteit

Deze airfryer heeft een inhoud van 5,2 liter en dus een bakcapaciteit van 1,5 kilo. Het is daarom heel geschikt voor grote gezinnen van 4 tot 6 personen en zelfs meer. Doordat je in één keer de juiste hoeveelheid kan bakken, hoeft er niemand op zijn eten te wachten. Dat is wel zo fijn!

De grote inhoud komt ook niet zo vaak voor. De meeste andere heteluchtfriteuses (de Inventum GF400HL heeft bv. maar 3,5 liter inhoud) hebben namelijk heel wat minder bakcapaciteit. Als je dus op zoek bent naar een voordelige hetelucht friteuse met een grote inhoud, is de Princess Family Aerofryer XXL een van de beste opties die je hebt.

Kwaliteit

De Princess Family XXL airfryer is gemaakt uit ABS. Dit is een vormvast materiaal dat lang meegaat. Volgens de gebruikers is de duurzaamheid zelfs een van de belangrijkste troeven van deze airfryer. Je hoeft je daar dus geen zorgen over te maken. Het is wel zo dat ABS wat minder duurzaam is dan rvs of metaal, maar het groot voordeel is dan wel dat het veel minder weegt.

Reiniging

Het nadeel van deze airfryer is dat het geen vaatwasmachinebestendige onderdelen heeft. Gelukkig kan je de onderdelen wel eenvoudig met de hand afwassen. Veel tijd zal je er dus niet mee verliezen!

Vermogen

Met een vermogen van 1700 Watt is de Princess Family XXL airfryer een krachtig toestel dat snel opwarmt. Hij scoort op dit vlak gemiddeld tot bovengemiddeld goed in vergelijking met andere heteluchtfriteuses.

Formaat

De Princess Family XXL airfryer heeft een normaal formaat. Het is niet de grootste airfryer (we denken in eerste instantie aan de Magnani 12 liter airfryer), maar ook niet de meest compacte. Aangezien het een grote inhoud heeft, is het logisch dat het een beetje plaats inneemt. Maar in vergelijking met andere modellen valt het dus wel heel goed mee.

Veiligheid

Het toestel doet het ook goed op vlak van veiligheid. Het is namelijk voorzien van een antislipbodem en heeft een cool wand. Dat betekent dat het toestel mooi op zijn plek blijft staan en dat het niet heet aanvoelt wanneer je het gebruikt. De airfryer is daarnaast voorzien van een oververhittingsbeveiliging.

Extra’s

Bij de Princess Family XXL airfryer worden er geen extra accessoires geleverd. Maar de grote bakmand is wel een extra tegenover andere airfryers. Het is een groot voordeel, omdat je op die manier eenvoudig grotere etenswaren, zoals cake en quiches bereidt.

  • Grote bakcapaciteit
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Makkelijk om te bedienen
  • Geen vaatwasmachinebestendige onderdelen


Met de Princess 182055 Digital Family Aerofryer XXL bereid je niet alleen tot 1500 gram friet, maar al je favoriete gerechten. Deze Princess 182055 Digital Family Aerofryer XXL heeft een royale inhoud van 5,2 liter, die je kan gebruiken voor gezond frituren, bakken, grillen, braden en roosteren....
Toon prijs

Conclusie

De Princess Family XXL airfryer is een goedkope airfryer van goede kwaliteit. Het is aangenaam om te gebruiken dankzij de draaiknop en het digitaal scherm. Sukkelen met tientallen knopjes is dus verleden tijd! Het toestel heeft daarnaast een enorm grote bakcapaciteit van 1,5 kilo, waardoor je er voedsel mee kan klaarmaken voor 6 personen of zelfs meer. Het komt dus ook handig van pas wanneer er familie over de vloer komt.

De Princess Family XXL airfryer heeft bovendien handige afmetingen voor zijn inhoud. Een plaatsje vinden is dus geen probleem. Daarnaast is het erg duurzaam en warmt het snel op door het hoge vermogen. Deze airfryer is dus helemaal onmisbaar uit je keuken!

 

Jan

Jan

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo