Review: Tefal Easy Fry Precision EY4018 – Airfryer

Geniet je wekelijks van heerlijk gefrituurde gerechten, maar wil je kiezen voor een gezondere manier om deze te bereiden? Kies dan voor de Tefal Easy Fry EY4018. Een nieuwe hete-luchtfriteuse, waarin krokant gefrituurde gerechten door hete lucht wordt opgewarmd. Er wordt weinig tot geen olie meer gebruikt om jouw favoriete ingrediënten te frituren, bakken, grillen of braden.

Niet alleen zorgt dit voor een gezondere bereidingswijze, ook bespaar je hiermee tot zo’n 70% aan energie, wanneer je kookt met deze hete-luchtfriteuse van Tefal. Ervaar het gemak van het bakken van gefrituurde gerechten met deze multifunctionele friteuse. De Tefal Easy Fry EY4018 is niet voor niets door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop in juli 2019. Een duurzaam alternatief door bereiding met hete lucht, die de heerlijkste gerechten op tafel tovert voor het hele gezin. Een uitstekende keuze dus als je op zoek bent naar een duurzame friteuse voor het bereiden van gezonde, knapperige en smaakvol gefrituurde producten.

Easy Fry EY4018 - Heteluchtfriteuse

Toon prijs

De Tefal Easy Fry EY4018 is de gezondere oplossing voor jouw dagelijkse knapperige, gefrituurde gerechten gemaakt met een Tefal airfryer. Frituur, bak, grill en braad jouw favoriete ingrediënten met...

Gezinscapaciteit voor lekkernijen

Wanneer je een groot gezin hebt of knapperige versnaperingen wilt frituren voor familie en vrienden, dan is de Tefal Easy Fry EY4018 de aangewezen kandidaat. Deze hete-luchtfriteuse heeft namelijk een capaciteit voor het bakken, grillen en frituren van gerechten voor wel 6 personen. Met een omvang tot 4,2 liter kun je veel patat, kroketten of andere lekkernijen bakken en bereiden in dit nieuwe model friteuse. Zonder extra kosten te maken op olie, kun je heel eenvoudig een geschikte portie friet frituren door middel van hete lucht.

Dit maakt het mogelijk om op een gezonde wijze gelijk grotere porties te bakken en tevens aanvullende gerechten toe te voegen, voor een snelle, smakelijke hap bij samenkomen tijdens een vrienden- of familieavond. Geen onnodig gedoe met olie afmeten en een onhandig opruimen van overbodige rommel en vettigheid na afloop. Met de hete-luchtfunctie bereid je snel en gemakkelijk heerlijke gerechten, waar iedereen tegelijkertijd van kan genieten. Het exclusieve ontwerp van de binnenste pan, zorgt ervoor dat de Easy Fry een XL-capaciteit heeft, maar alsnog compact oogt en geplaatst kan worden in elke keuken.

Gezond frituren met hete lucht

De Tefal Easy Fry EY4018 biedt jou een innovatieve manier om knapperige en smaakvol gefrituurde gerechten te bereiden, zonder of met slechts minimaal gebruik van olie. Ben je op zoek naar een gezondere oplossing om jouw favoriete gerechten te bereiden? Dan biedt deze nieuwe hete-luchtfriteuse een passende oplossing. Deze friteuse maakt gebruik van de 3D Air Pulse Technology, die zorgt voor een cyclonische stroom aan hete lucht. Dit geeft aan ieder ingrediënt of product een onweerstaanbaar knapperige buitenkant, met behoud van een heerlijk zachte binnenkant.

Precies zoals de gerechten bereid moeten worden, voor een optimale smaaksensatie. De Tefal Easy Fry EY4018 is multifunctioneel, doordat je 8 verschillende geautomatiseerde programma’s kunt instellen. Zo kun je met gemak verschillende gerechten bereiden voor familie en vrienden en genieten van heerlijk bereide friet, karbonade, cake, pizza, vis of garnalen. Ook kun je ermee grillen, braden, maar ook brood of koekjes bakken voor echte bakfanaten.

Voor- en nadelen van de Tefal Easy Fry EY4108

De Tefal Easy Fry EY4018 maakt het mogelijk om wekelijks te genieten van gefrituurde gerechten, door een gezonder alternatief te bieden. De friteuse kan op verschillende temperaturen worden ingesteld tussen de 80°C tot 200°C graden. Ook kun je kiezen uit 8 verschillende automatische programma’s, zodat je naast frituren ook kunt grillen, bakken en braden. Uiteenlopende verrassende gerechten kun je zo op tafel zetten. De timer kan tot 60 minuten worden ingesteld, welke een signaal afgeeft, zodra de bereidingstijd is afgerond. Na afloop zijn alle onderdelen eenvoudig te reinigen in de vaatwasmachine. Er zijn weinig nadelen te benoemen voor deze ingenieuze hete-luchtfriteuse. Kenmerkende voor- en nadelen van de Tefal Easy Fry EY4018 zijn:

  • Je bespaart tot 70% aan energie
  • weinig tot geen olie nodig
  • Beschikt over een auto shut-off functie, voor veiligheid bij oververhitting.
  • Zonder warmhoudfunctie

Waar kan je de Easy Fry EY4018 kopen?

Productkenmerken van de Easy Fry Hete-luchtfriteuse

De Tefal Easy Fry Hete-luchtfriteuse wordt geleverd met een grillrooster, voor extra gemak tijdens het grillen van heerlijke gerechten. Met een vermogen van 1500 Watt kun je op een energiezuinige manier diverse producten bereiden. De capaciteit van de hete-luchtfriteuse geeft ruimte aan het frituren van 1200 gram aan friet in één keer, waardoor je tot 6 porties kunt bereiden. De friteuse heeft een gewicht van 4500 gram en je krijgt tot 2 jaar garantie bij aanschaf van de Tefal Easy Fry Hete-luchtfriteuse.

Alle onderdelen zijn eenvoudig te reinigen, doordat deze veilig zijn te plaatsen in de vaatwasser. Zo heb je nauwelijks omkijken naar de friteuse, maar bereid je snel een gezonde gefrituurde snack voor grotere gezelschappen. Met de RVS-behuizing kent de Tefal Easy Fry EY40118 een modern ontwerp. Daarnaast beschikt het over een groot digitaal bedieningspaneel, waarmee je de temperatuur eenvoudig instelt tussen 80°C tot 200°C om de juiste resultaten mee te behalen.

Jan

Jan

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo