Review: Tristar FR-6980 Mini Crispy Fryer 2L 1000W

Met deze Tristar Airfryer FR-6980 kun je op verschillende manieren eten bereiden, zonder dat hierbij olie nodig is. Niet enkel kun je er patat en borrelhapjes in frituren, ook biedt deze Airfryer de mogelijkheid om uiteenlopende gerechten te braden, grillen, roosteren of bakken. Zeker als je op zoek bent naar een compacte hete-luchtfriteuse, waarmee je voor slechts 1 of 2 personen kunt koken, dan is dit de aangewezen Airfryer voor jou.

Het compacte design oogt uiterst slank en heeft een inhoud van 2 liter, waarmee een capaciteit wordt behaald voor twee porties friet of vier snacks. De Tristar Mini Crispy Fryer neemt weinig ruimte in beslag en kan daardoor in elke keuken worden geplaatst. Zo is het mogelijk om snel diverse soorten maaltijden te bereiden als je alleen woont of met een partner.

Ook voor een klein gezelschap zul je snel lekkere versnaperingen op tafel kunnen toveren. Bak muffins, koekjes of kleine broodjes of bereid aardappelen met groente en vlees. Met de Tristar Mini Crispy Fryer maak je snel en gemakkelijk gezond eten.

Airfryer FR-6980 - Heteluchtfriteuse 2 liter – Compacte Crispy Fryer – Friteuse zonder olie - Zwart

Toon prijs

De Tristar FR-6980 Crispy Fryer airfryer is perfect als je op zoek bent naar een compacte heteluchtfriteuse. De Crispy Fryer maakt het mogelijk om te bakken, braden, roosteren, grillen of te frituren zonder het gebruik van olie. Veel...

Hete-luchttechnologie voor knapperige snacks

De Tristar Airfryer FR-6980 kan worden ingesteld op temperaturen tussen de 80⁰C tot 200⁰C en beschikt over een timer, die een signaal afgeeft tot 30 minuten. Het eten wordt dus snel bereid, waarbij hete lucht op hoge snelheid door de Airfryer stroomt om het eten op te warmen en te garen. Deze hete-luchttechnologie zorgt ervoor dat alle snacks en patat een knapperige buitenkant krijgt, terwijl de binnenkant verrukkelijk zacht blijft. Hier komt nauwelijks tot geen olie bij aan te pas, waardoor het eten extra gezond is.

De Tristar Mini Crispy Fryer heeft een vermogen van 1000Watt, wat ervoor zorgt dat de Airfryer snel op temperatuur komt. Je hoeft zo niet lang op heerlijke gefrituurde versnaperingen te wachten. Bereid patat, kroketten of gebakken aardappels heel eenvoudig met de hete-luchtfriteuse van Tristar en kies voor een gezond alternatief met smaak en een optimaal knapperig resultaat.

Beveiliging tijdens het bereiden van eten

Ondanks het compacte design en de hoge hitte die door de Airfryer stroomt, is alles in werking gesteld om het koken zo veilig mogelijk te maken. Een oververhittingsbeveiliging is toegevoegd, zodat de Airfryer uitvalt zodra deze oververhit zou raken. Ook maak je gebruik van een cool touch handvat, zodat je het eten altijd veilig uit de Airfryer kunt wegnemen, zonder je handen te branden. Om te voorkomen dat de Tristar Airfryer FR-6980 van het aanrecht afvalt, zodra je de mand verwijderd, zijn er anti-slipvoetjes bevestigd.

Hierdoor staat de Airfryer stevig op het aanrecht bevestigd en zullen er geen ongelukken mee gebeuren. In het analoge bedieningspaneel kun je de temperatuur instellen en de timer waarschuwt wanneer de verwerkingstijd om is. Zo kun je snel en veilig het eten bereiden, zonder dat het aanbrandt of oververhit raakt. Een uitstekende Airfryer als je snel een gemakkelijk heerlijke gerechten wilt bereiden.

Voor- en nadelen van Tristar Airfryer FR-6980

Als je de Tristar Airfryer FR-6980 in huis haalt, dan bereid de snelle maaltijden met een smakelijk resultaat. Naast de Airfryer zelf krijg je een uitneembare mand en een handige handleiding, zodat je snel leert hoe je deze hete-luchtfriteuse kunt gebruiken. Er zijn genoeg redenen waarom de Tristar Mini Crispy Fryer een uitstekende keuze is. Als je op zoek bent naar een Airfryer die weinig ruimte inneemt in huis of die je eenvoudig mee kunt nemen naar de camping, dan biedt de Tristar Airfryer FR-6980 een compact design.

Ondanks dat dit model geschikt is voor een kleiner gezelschap, kun je er uitgebreid mee bakken, braden, grillen of frituren. Op een gezonde manier zorgt de hete-luchttechnologie voor heerlijk knapperige patat. Met het bedieningspaneel kun je heel eenvoudig de juiste bereidingswijze instellen, waarna je er geen omkijken meer naar hebt. Enkele kenmerkende voordelen van de Tristar Mini Crispy Fryer zijn:

  • Oververhittingsbeveiliging
  • Hete-luchttechnologie
  • Geschikt voor bakken, braden, roosteren, grillen en frituren
  • Geen automatisch kookprogramma

Waar kan je de Tristar Airfryer FR-6980 kopen?

Compact design voor de Tristar Mini Crispy Fryer

De Tristar Airfryer FR-6980 kent een compact design, waardoor deze op verschillende locaties in huis kan worden geplaatst en voor uiteenlopende doeleinden kan worden ingezet. De Airfryer heeft een bijgevoegde lade, waar maximaal tot 400 gram diepvriesfrites in past. Als je enkel met een huisgenoot of partner woont, is dit de ideale Airfryer doordat er precies 2 porties frites mee te bereiden valt. Het snoer is 101 cm lang en de Airfryer zelf heeft een omvang van 29 cm hoog, 21 cm breed en 29 cm diep.

Met een gewicht van slechts 2,57 kilogram kun je de Airfryer zelfs meenemen als je uit kamperen gaat, zodat je ook dan kunt genieten van zelfbereid fastfood, zonder dat hiervoor ongezonde olie wordt gebruikt. De binnenpan is uitneembaar en eenvoudig schoon te maken. Er zit namelijk een antiaanbaklaag op, waardoor restanten van voedselresten eenvoudig zijn te verwijderen. In slechts 20 minuten pak je heerlijke porties frites en geniet je van een gezonde snack. Ideaal na een lange dag werken, aangezien je niet uren in de keuken hoeft te staan.

Jan

Jan

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De beste airfyer van 2023 - bekijk de TEST
Logo